Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chłopak z ferajny

Jeżeli kobieta tyje, to mam prawo z nią zerwać

Polecane posty

ja mysle ze ona powinna zalozyc temat: jezeli moj facet sfixowal, to mam prawo z nim zerwac!

Widzisz nie kazdy patrzy na wyglad, chodz rozumiem ze nie chcesz macac smalca, ale bez przesady ze do tego tak okrutnie podchodzic.

Gość gummka
cieszę się, że nie jesteś moim chłopakiem. W zeszłym roku zaczęłam przeraźliwie tyć, nie miałam na nic ochoty, w ogóle byłam nie do życia, żadna dieta nie dawała rezultatów, na szczęście mój chłopak mnie nie zostawił, tylko starał się pomóc, w końcu wybrałam się do lekarza i okazało się, że mam niedoczynność tarczycy. Teraz wracam do swojej wagi z przed tego wydarzenia.

Gość gustlikaa
nie chodzi przeciez o zrywanie od razu ale partner potrafi dotrzec czemu kobieta tyje, czy jej wina czy choroby. pozatym to KOBIETY PATRZA BARDZIEJ NA WYGLAD

Gość Ups...........................
Więcej seksu, podczas seksu spalamy dużo kalorii.

Gość gustlikaa
podczas sexu nie spala sie brzucha drodzy panie panowie, niestety

Gość wrocławiak
Drogi chłopaku z ferajny. Rozumiem Ciebie doskonale - twoja dziewczyna nie zachowuje żadnych proporcji. Moim zdaniem przy 167 powinna ważyć 16kg. Lub przy 68kg mierzyć 250cm.Wtedy by się zgadzało.

Gość gustlikaa
UWAGA, 167 cm i 68 kg, to jest NORMA, ŻADNA NADWAGA

Gość mam ponad 40 lat
A czemu nie? Masz prawo robic wdszystko co chcesz, jestes wolnym czowiekiem. Ja tam autora rozumiem, poznał dziewczyne która mu sie podoba a ona nagle sie zmienia, ma prawo byc niezadowolony. Ja zrobiłam tak samo, wygląd faceta jest dla mnie ważny. Mam faceta o idealnym ciele dla mnie, jeśli gwałtownie by schudł - co raczej jest niemozliwe ale teoretycznie to byłabym bardzo niezadowolona, choc go kocham, ale jego ciało też kocham.

Gość mam ponad 40 lat
To jest norma, ale on woli chudsze, ma prawo do własnego gustu. Jacy tu wszyscy nietolerancyjni.

Gość wrocławiak
Drogi chłopaku z ferajny Wielki zad posiada abyś mógł coś poczuć gdy realizujesz swoje chucie nie patrząc jej w oczy. Natomiast grube uda ma po to aby nosić godnie owoc twego braku szczerości (patrzenia w oczy)

Gość mam ponad 40 lat
Gummka przecież nie mówimy tu żeby od razu rzucać, jeśli facet widzi że kobieta sie z tym źle czuje i sama chce to zmienić to jasne, że chłopak powinien ja wesprzeć i pomóc, ale jeśli kobieta tyje i nic ją to nie obchodzi to niech się nie dziwi, że przestaje sie facetowi podobać.

Bez wzgledu na to, czy temat jest prowokacja, jak zwykle mozna w nim przeczytac mase kobiecych odpowiedzi mądrych inaczej, nawiązujacych oczywiscie do tego, iż otyłość to choroba a nawet jesli w tym przypadku tak nie jest to i tak wina autora, bo powinien dopingowac, mobilizowac, motywowac i namawiac swoją ubezwlasnowolnioną mentalnie kobiete, bo ona sama nie wie, ze rozmiar słonicy jest nieatrakcyjny

:-O zaraz oberwiesz w jape za takie teksty załamalam sue teraz, kolega mi wysyla esy i pierdoli takie glupoty ze szok a ja nie moge go wyprowadzic zbledu zal mi go:-O