Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chłopak z ferajny

Jeżeli kobieta tyje, to mam prawo z nią zerwać

Polecane posty

>> Nie mowimy o tym czy idzie przewidziec czy nie tlyko jest z nia bez wzgledu na wszystko czy nie. Owszem, ale ciekawe czy mnie by tak łatwo zaakceptowała jakbym przytył 30 kg, zaczą chlać piwsko, chodzić w podartym dresie, nie mył zębów i zapusćił włosy na jajach i pod pachami :o Ciekawe czy wtedy nie miałą by pretensji :o

Gość brunia
jak zapuźno na odchudzanie?? Co Ty wypisujesz?? Nigdy nie jest za pozno!!!

Gość gustlikaa
brunia, mowimy o tym ze kobita sie obzera i ma gdzies to ze bedzie wygladac jak warchlak, bo przeciez ma facet kochac ja bez wzgledu na to jak wyglada. oczywiscie facet musi byc chudy. nieraz widze na ulicy dziewczyny, i mysle sobie - gdyby 7 kilo mniej wazyla to by byla fajna dziewczyna. a nie lubie za chudych, wiec jednak troche za duzo jedza

Gość brunia
ęOwszem, ale ciekawe czy mnie by tak łatwo zaakceptowała jakbym przytył 30 kg, zaczą chlać piwsko, chodzić w podartym dresie, nie mył zębów i zapusćił włosy na jajach i pod pachami Ciekawe czy wtedy nie miałą by pretensji" Az 30kg zgrubła? Chodzi ubrana jak flejtuch? Nie myje sie?

Gość gustlikaa
brunia - dziewczyna kazala sie facetowi depilowac wszedzie, a sama nie jest w stanie nawet wagi zachowac, to chyba nie uczciwe w zwiazku?

>> Az 30kg zgrubła? Chodzi ubrana jak flejtuch? Nie myje sie? Ją obrzydza niechlujny wygląd, powiedzmy, a mnie otyłość. Przecież nie musimy brzydzić się tym samym. Próbuje tylko pokazac ci, ze jak ja bym przestał o siebie dbać, to tez by nie byla zachwycona.

Gość brunia
gustlika..no tu masz racje

Gość brunia
ale ona prestała o siebie dbac cy tylko zgrubła?? Ubiera sie dalej fajnie,pachnie itd??

Gość kasienka 1919
powiedz jej ze albo chudnie albo sie pozegnacie

Gość kasienka 1919
dlugo jestecie razem?

Gość kasienka 1919
Kochasz ja bardzo? Myslalesw o małzenstwie itd? Jestes w stanie,masz czas aby jej pomoc w ograniczeniu jedzenia,biegac wieczorami itd?

Gość kasienka 1919
nic nie musisz..pytam tylko czy kochasz ja na tyle aby jej pomoc. Bo moj mi kiedys pomogl i sie udalo..

Gość kasienka 1919
no to rozstan sie nia na chwile i obaczyzmy jak bardzo cie kocha i czy potrafi zrobic cos dla ciebie

Na razie z Tamari łączy nas tylko sex (w tym oralny i analny). Mam nadzieje uczucie jeszcze rozkwitnie. Tamcia przynajmniej jest szczuplutka, piękna i sexowna. I ładnie pachnie :)

Gość kasienka 1
Chyba nie jestem w temacie:pp

No sory ale czego wy wymagacie? To faceci maja sie starac i wokol nas skakac jak kangury. Kobieta moze. Facet musi taka roznica:-P No sory ale nie wyobrazam sobie by tak mi facet powiedzial. To byl by koniec. Takie upokorzenie? No sory ale trzeba miec kobieca godnosc a tej pannie tego brakuje. Plakac przy facecie? No sory ale wiekszej bredni nie widzialam:-S

Gość masz klase bez
dwoch zdan, a znasz inny zwrot niz "no sory" ?

Gość kasienka 1919
chlopak z ferajny... powiedz mi a co Ty myslisz zeby zrobic???