Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ChceBycMama

Proszę o odpowiedz! wejdz prosze to tyllko chwila!

Polecane posty

Gość ChceBycMama

CZESC!:) Brałam tabsy anty przez 8 miesiecy. Nie zaczelam nowego opakowania. Czyli nie biorę ich juz ponad tydzien (nie licząc 7dniowej przerwy). Słyszałam, ze sie jest bardziej plodną po tabletkach, i niejedna kobieta zachodziła od razu w pierwszym cyklu. Bardzo byśmy tego chcieli i staramy się o malucha od tamtego czasu. Od jakis 4dni mam silne bule podbrzusza i ciagle chce mi się spac. Czy mam szanse być w ciąży>? Bardzo tego pragniemy i nadal ebdziemy sie starac. A i od razu uprzedzam fakty mowiace o blizniakach bo nie boje sie ciazy mnogiej. Prosze o odp! Pozdrawiam:)

Gość ChceBycMama
bóle* Przepraszam, przeoczenie:)

Gość ChceBycMama
To moj 18nasty dzien cyklu! Dzisiaj:)

Gość ChceBycMama
Słuchaj, czytalam wiele rzeczy, nie musisz byc taka nieuprzejma. Pytam bo nie wiem do tego sluzy forum a jezeli TEGO NIE WIEDZIALAS ?? To juz mi przykro. Wiele czytalam i wiecej przypadkow jest zajscia w ciaze w 1cyklu i dzieci rodza sie zdrowe itp. Chcialabym przykladow z zycia a nie ciagle czytanie bo jak widac nie zawsze sie sprawdza

Gość ChceBycMama
Dziewczyny?? Nowe tematy tez zasługuja na odp , nie tylko te po 10900 odpowiedzi;)

Gość eddesa
napisz to w temacie ktory ma z 10000 postow tam ci odpowiedza, ja niestey nie mam pojecia wiec nie pomoge:)

Gość kasiakopterkaaa6453
zaraz po odstawieniu tabletek bardziej prawdopodobne jest zajcie w ciaze mnoga wiec zalecane jest odczekanie ok 3 miesiecy