Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

naoomi

suknia slubna szyta na miare z allegro?!

Polecane posty

mam pytanie czy korzystalyscie dziewczyny z uslug pan ktore szyja na miare suknie slubne konkretnie chodzi mi o allegro..jakie sa wasze opinie ?prosze pomozcie

Gość evvvunia
wiem chyba oo ktorych sukienkach mowisz. sa chyba po 999zl wiec cena bardzo kuszaca a wygladaja pieknie (przynajmniej na tych zdjeciach) tylko jedyny mankament jest taki ze nie mozna ich przymierzyc bo szyte sa za granica. to ciezka decyzja i bardzo duze ryzyko. bo jak ci ja przysla to juz nie masz mozliwosci zwrotu nawet jak ci sie nie podoba!!! chyba ze masz na tyle kasy ze mozesz zaryzykowac ten 1000zl.

no wlasnie to ryzyko ale jakas nowa pani sie reklamuje na allegro i suknie sa po 899 szyte na wzor znanych firm i ona szyje je w warszawie tylko nie wiem czy ladnie ...jeny nie wiedzialam ze z suknia bedzie taki problem

Gość Andzia...............
NIE KUPUJ NA ALLGRO Sprowadz sobie z chin!!! Na ebay za 500zł kupisz suknie marzeń. Ja tam zrobiłam

Gość evvvunia
i co naprawde byla taka piekna jak na zdjeciu? bo 500zl bylabym w stanie zaryzykowac chyba

Też o tym myślałam, suknie są jak z bajki ale czy zaryzykować 1000 zł. A co będzie jak zamówisz i przyjdzie byle co a żeby zamówić inną będzie za późno?mówi się, że telewizja kłamie i reklama też

dziewczyny juz mam taki metlik w glowie..jestem z gdanska a tu w tych salonach same wsiowe te kiecki ale tak to juz jest ze jak sie jedna spodoba to koniec i wlasnie ta jedna jest szyta na allegro...a jak wygladaja te sukienki z chin i jak je zamawiac???

Gość nicollee20
ja tez sie nad tym zastanawiala, i bylam nawet gotowa kupic na allegro ale jak przymierzylam suknie orginalna to stwierdzilam ze szkoda moich nerwow czy przyjdzie dobra wymiarowo, czy material bedzie taki jak w orginale po co ten stres. I zamowilam w salonie. Powod byl jeszcze taki ze jesli nawet bym teraz zamowila to czekam na sukienke 4-6 tyg czyli dwa miesiace jesli by sie okazala nie dobra to moglam ja oddac ale kto mi uszyje suknie w salonie 3 miesiace przed slubem???? zaden chyba ze jakas z wyprzedazy, ktore byly w salonie. Wiec nie ryzykowalam zaplacilam dwa tysiace wiecej ale wiem ze bede miec ta wysniona i bedzie dobra. Ze jak przymierze i okaze sie ze tu cos odstaje tam a szerokie to mi to na miejscu zwerza. a tam juz nie mam tego.

Gość zolwikk
a co jest zlego w sukniach z wyprzedazy??

Gość nicollee20
nic zlego, jedynie to ze malo kiedy kupisz ta suknie ktora sobie upatrzylas. Jedynie takie jakie sa w tym momencie a jesli ci sie zadna nie podoba to co wtedy???? Pozatym suknie ktore sa wyprzedawane z tzw. manekinow sa z drugiej reki bo w salonie akzdy je mierzy, sza wiadomo czyszczone ale mimo wszystko nie sa nowe. Oczywiscie ja mowie o takiej wyprzedazy. Bo sa napewno takie co sa nowe. Ale w butikach np takim jak Madonna to chyba ciezko kupic nowa z wyprzedazy bo suknie sa szyte na miare i sprowadzane z Hiszpani

Gość myszikiszka
niektóre suknie z allegro są ładne i tyle wiem że byłam na weselu gdzie dziewczyna miała suknie własnie zamawiana stamtąd cena kuszaca. Suknia wygladała całkiem ładnie ale : po pierwsze przysłali ją bardzo póxno bo tydzien przed ślubem i dziewczyna juz szukała w salonach innej która by mogła założyc w razie czego....poprawki miała w ostatniej chwili praktycznie. I suknia mimo że ładna z daleka to z bliska po prostu lipa i tyle normalnie wystawała z przodu ta częśc z kołem widac to szczególnie na zdjeciach. Ja wole nie wyrzucac kasy w błoto w razie czego i nie miec stresów ze nie bedzie pasowac bo nawet te 1000zł ale wydane na próżno to szkoda wole dołożyc do sukni z salonu.

Gość zolwikk
no to fakt kwestia trafienia tej co co sie podoba.bo ja np swoja wlasnie na wyprzedazy kupilam sliczna i nie zaluje

w czwartek jade do salonu przymierzyc jakies sukienki ...mam wrazenie ze strasznie panikuje przeciez do lipca jeszcze tyle czasu

Gość nicollee20
ja tez mam w lipcu slub, sukienke mam juz zamowiona w czerwcu pierwsze przymiarki:)

ja też znalazłam usługę szycia na allegro za 999 zł, i tak sie złożyło, że pani szyje suknie w mieście obok, wiec pojade tam zobaczyć \"na żywo\" jak ta suknia wygląda i wtedy sie zdecyduje, przez internet, tak bez przymiarki sukni slubnej bym nie kupila