Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

glammyx

Kobiety ze wskazaniami do cięcia cesarskiego

Polecane posty

Witam Was serdecznie. Napewno część z Was miała takie wskazania. Czy dawałyście lekarzowi tylko takie zaświadczenie-wskazanie czy brałyście ze sobą do szpitala całą dokumentację związaną z chorobą?

ja miałam wpis w karcie ciąży i dodatkowo jeszcze zaświadczenie od okulisty

jakie jeszcze miałyscie wskazania do cesarki

Gość rozaloa
a właściwie jakie okulistyczne powody są wskazaniem do cesarki, bo czytałam gdzieś że sama wada wzroku nie jest.....

ja miałam wskazania ze względu na wadę wzroku ( wtedy miałam -7)

Bellik, jakim cudem zrzuciłaś tyle kilogramów w miesiąc? Jestes na jakiejś konkretnej diecie? Gratuluje Ci serdecznie. Ja w ciągu 1,5 tygodnia mam 1,5 kg na minusie. Chciałabym, żeby waga sukcesywnie spadała. Może jakies rady? Przepraszam, że tak wcięłam się z innym tematem 🌼 .

Gość mamamaaa26
mi cc robił lek prowadzacy ciaze - wskazanie połozenie miednicowe

Gość jnjhbjhbjlljjlnl
przy wzroku bardzo ważny jest wysoki astygmatyzm.. ale tylko silne nachylenia, bo wiele osob ma astygmatyzm. ponieważ silny astygmatyzm powoduje, że w czasie dużego wysiłku można stracić wzrok. tyle na temat wiem, bo mam - od dziecka lekarze zabraniają mi ćwiczyć (choć i tak to trochęrobię bo chyba byłabym spaślakiem całe życie) i jest mówione, że rodzić naturalnie nie będę mogła... ostatnio chciałam sobie naprawić wzrok... okazało się pół roku temu, że mam chorobę autoimmunologiczną - zespół Hasimoto i to mnie wyklucza z laserowego zabiegu oczu... jestem załamana :(