Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agataaaaaaaaaaa

cos namieszalam z tabletkami anty ....

Polecane posty

Gość agataaaaaaaaaaa

wyglada na to ze musialam conajmniej raz, albo dwa wziasc tabletki dwa razy dziennie... bo z tego co sobie wyliczylam to skonczlam je brac za wczesnie, co gorsze, nie pamietam w jaki dzien dokladnie wzielam ostatnia.... (wydaje mi sie ze to byl piatek) teraz czekam na miesaiczke, ktora mam nadzieje sie pojawi.... ale nie wiem kiedy mam zaczac brac kolejne opakowanie, czy od wystapienia miesiaczki po 7 dniach, czy tak jak mi sie wydaje, czyli po tygodniu, czyli w piatek?

Gość ladyyyyy
Skoro wydaje Ci się, że ostatnią wzięłaś w piątek to ja bym zrobiła te 7 dni przerwy i wtedy zaczęła brać następną paczkę, czyli tak jak to normalnie powinno być.Ale w sumie jak nie zrobisz to i tak będzie trochę źle, skoro skończyłaś paczkę za szybko, więc na wszelki wypadek na Twoim miejscu jeszcze bym się jakoś zabezpieczyła dodatkowo,

Gość agataaaaaaaaaaa
no wlasnie kurcze, ja sie boje ze sie rozreguluje :/ ja biore teraz harmonet (to było 2 opakowanie) dlatego ze zaczelam plamic po yasminie (brałam prawie 2 lata) .... i boje sie ze cos znow sie rozreguluje :/ ehhhh.... najgorsze jest to ze to z mojej nieuwagi, bo ja mam ten zagraniczny harmonet i nie rozpoznaje na nim dni tygodnia, wiec pewnie czasem bralam rano, zapominalam o tym i w panice bralam nastepn wieczorem, bo niby zapomnialam :/

Gość ladyyyyy
To może sobie podpisuj dni tygodnia flamastrem to będzie łatwiej. Nie martw się, nie jesteś sama, tylko ja przeważnie zapominam brać tabsy i potem w dniu kiedy powinnam skonczyc opakowanie, okazuje się ze mi jakies zostają. Po prostu bierz je dalej i może w tym miesiący bedzie jakoś inaczej, ale w następnym pewnie już się wszystko ureguluje.

Gość a pozniej sie dziwicie
"jak moglam zajsc w ciaze, skoro biore tabletki" ? :d

Gość frufru
masz zacząć brać następne opakowanie w siedem dni po zażyciu ostatniej tabletki z poprzedniego. jak można nie rozróżniać dni tygodnia nawet i po angielsku?? naucz się tych siedmiu wyrazów albo faktyznie popodpisuj markerem, bo załamka...

Gość agataaaaaaaaaaa
zaczelam brac w piatek, mam nadzieje ze bedzie ok, mamswiadomosc tego ze jesli cos namieszalam i ze nie ma 100% pewnosci dzialania tabletek, dlatego jak cos, to dodatkowe zabezpieczenie bedzie... one nie sa po angielsku, tylko w jakims innym jezyku

Gość danceeeeeeeeeee
to ty nacpana bylas przez te dni???????????????? no jak mozna nie wiedziec ile sie bralo na dzien???albo kiedy sie skonczylo? rozumiem raz taka wpadka ale takie zacmienie???

Gość I.M
ja sobie nad każdą tebletka piszę cieniutkim markerem pierwszą litere dnia tygodnia i nic się nie myli