Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chłopak z ferajny

Kobiety, które nie robią laski swojemu facetowi mają coś z głową nie halo

Polecane posty

Gość sexylady
są takie co nie kochają i robią przecież i tych jest chyba więcej,

Gość Taaaa.za 30zł na autostradzie

Gość chłopak z farajny
ja nie miewam tego typu oporów. Kocham mojego chłopaka i robię mu systematycznie lodzika :)

>> Moze kochaja ale sie brzydza... Czego to się brzydzić? :o Jakbyś spróbowala i by Cię to brzydziło, to możesz tak mówić, ale jeśli nie spróbujesz, a z góry zakładasz, że będzie Cie to brzydzić, to jesteś głupia :o

po sposobie wypowiedz i elokwencji rażącej wprost oczy- stwierdzam: Marsz do konta i na grochu klęczeć :P

Gość alez owszem
wal sie:P

Gość Facet z klasą.....
Kto mi obciągnie wacusia?

Gość a masz może ochote na scat
Czego to się brzydzić? Jakbyś spróbowala i by Cię to brzydziło, to możesz tak mówić, ale jeśli nie spróbujesz, a z góry zakładasz, że będzie Cie to brzydzić, to jesteś głupia Nie chcesz kupy? Spróbuj, skąd wiesz że Cie to brzydzi? Jak z góry zakładasz, że Cie to brzydzi to jesteś głupi :-p

Gość chłopak z ferajny.
no to Ty zrob komus laske najlepiej swojemu kumplowi jesli masz:P

super inteligenty, mega przystojny i niezwykle pociągający \"Chłopcze z ferajny\"... idź ty lepiej na siłkę podrywać blond pojemniki na spermę... zdaje się że jedynie one inteligencją cię nie przerastają

i potwierdza się żeś mosiek i glut... nawet czytać ze zrozumieniem nie potrafisz... mąż się nie upomina, bo seks jest dla nas czymś naturalnym, bez tabu ... kochamy siebie i swoje ciała... wszystkie ich części... ale on nie nazywa mojej buzi pyskiem... to jest Twój problem glucie... zauważ w kobiecie człowieka ... to może ona dostrzeże w Tobie mężczyznę (słabo w to wierzę w Twoim przypadku)

>> do pyska >> do gęby >> jego fiuta >> głupia skoro takimi słowami zachęcasz \"swoją\"... i tu brakuje mi słowa... powiedźmy \"dziewczynę\" to się nie dziwię, żeś taki frustrat Jak się nauczysz >>normalnie

>> skoro takimi słowami zachęcasz "swoją"... i tu brakuje mi słowa... powiedźmy "dziewczynę" to się nie dziwię, żeś taki frustrat Ja na szczęście nie mam tego problemu, moja bierze, łyka i, słusznie zresztą, nie widzi w tym niczego niestosownego czy obrzydliwego. I za to ją kocham :)

>> co to za mania z tym łykaniem? to tez na powaznie? Tak. Niepołyknięcie nasienia jest oznaką braku szacunku do swojego kochanka, obraża go i jest marnotrastwem spermy, na co szczególną uwagę zwracają księżą. Ja, na ten przykład, mam już tak, że jak mi kobieta nie połknie, to więcej do niej nie dzwonię.

Gość zmien nick
z chlopaka z ferajny na frajera z kopalni