Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chłopak z ferajny

Kobiety, które nie robią laski swojemu facetowi mają coś z głową nie halo

Polecane posty

dobre sobie kiedys powiedzialam mojemu ex zeby oblizal moje palce, ktore mialam ubabrane jego sperma ale wrzasnal ze mam spadac :-O a sam to tez mial takie wymagania jak Ty ja to olewam takie zachcianki 🖐️

>> kiedys powiedzialam mojemu ex zeby oblizal moje palce, ktore mialam ubabrane jego sperma ale wrzasnal ze mam spadac :o:o:o:o:o:o:o Od każdego faceta (poza pedałami) usłyszałabyś to samo :o:o >> a sam to tez mial takie wymagania jak Ty Ale minete Ci strzelił, grzecznie spijając wszystkie soczki, które tez najpyszniejsze nie są? :o >>ja to olewam takie zachcianki Kiedyś ktoś oleje twoje :)

Gość zmien nick
gdyby facet pojechal mi z takim tekstem to bym go pogonila :o do buzi ok, ale nie z takimi tekstami! na szczescie moj ma do mnie szacunek.. :o

nie no wlasnie slyszalam ze moje soczki jak to okreslasz sa smaczne:) ja nsie o minete nie dopominam, nie przepadam za nia

Gość zmien nick
"grzecznie spijając wszystkie soczki, które tez najpyszniejsze nie są" to po co to robisz?

>> nie no wlasnie slyszalam ze moje soczki jak to okreslasz sa smaczne Jak spróbuje, to się ustosunkuje do tej opinii, już niedługo :classic_cool:🖐️ >>ja nsie o minete nie dopominam, nie przepadam za nia Co więc lubisz, brylanciku? :)

:-O nie wyjezdzaj tu z takimi tekstami rozne rzeczy, wole bys strona czynna w oralu, dziwna jestem:-O ide cos zjesc 🖐️

Gość agniesialii
chlopak z ferajny o jaaaaaaaa i znow debilny temat o to tegoz człowieczka.Chłopczyku nudzi cie sie to idz sie pobaw wacusiem a nie pierdolisz głupoty!!!Po twoich tematach wnioskuje zes bardzo niedowartosciowany chłopczyk ktory marzy o rzeczach nierealnych. Wbij se do tego pustego łebka..........hmmm zreszta nie ma do czego wbijac.

kurde no:) napisalam cos a tu lipa napisze jeszcze raz: zenada, chyba wiem why, nie licz na to:-O

Gość jhdfehvfbvrf
Mialam chopaka co chcial bym mu obciagala i okay, zrobilam czego pragnal ale jak jusz po tym chcialam sie z nim calowac to on *FUJ* i odkrecil glowe a ja do niego ''o co Ci chodzi?'' a on ''ze wlasnie go mialam w buzi i on sie nie bedzie calowal''. Brechlam smiechem i do niego ''aha okay rozumiem, ty sie brzydzisz swojej malej fujary ale ja nie mam prawa sie brzydzic??'' wzielam ubralam sie a on zaczal jak umyslowy mnie powstrzymywac zebym nie szla to wzielam go kurwa i popchnelam i jak zajebalam dzrzwiami ze az jego matka wyjrzala przez okno :D Hahaha, a minety to nie mógl mi zrobic bo ''nie umial''. Smieszne. Jak nie docenial i nie odwdzieczal sie to teraz ma. siedzi sam bez zadnej dziewczyny i mam kompleksy ze ma malego :D Co tak naprawde ma malego i go nie czuc, i sie ciesze ze teraz mam chlopaka z wielkim kutaskiem co minete robi jak bóg :D a tak dogadza swoim fiutem ze sama mu chce obciagac i sie nie brzydze. Bo nie wkladam malego do buzi tylko fajna wielgachna marcheweczke :D:D:D:D Zreszta kocham tego z którym jestem i szczerze przyznam ze wole loda robic niz minete bo bardziej mnie to podnieca, az chlopak zdziwiony jest.

no nie moge wlasnie:-O BUUUUUUUU musimy sie numerami koma wymienic :classic_cool:

>> spadaj, to bylo do prawiczka Słyszałeś cioto co Pani mówi? Spadaj 🖐️ >>3 srodkowe? nie wieksze niz 6 Napisz to w formie równiania z trzema niewiadomymi ;) Napisz numer na maila, wieczorem zadzwonie :classic_cool:

buhahahahhahha twoje poczucie humoru mnie rozwala:) nie mam glowy do rownan:-O prawiczek odpisalam jakby co

>> no ale co Ci to da? Jestem cierpliwy, zbieram, kolekcjonuje, aż do uzbierania całości ;) >>3 ostanich nie bedziesz i tak mial Nie bądź taka, come to papa :classic_cool:🖐️

spieprzaj ostatnia ze srodkowych jest dzielnikiem srodkowej ze srodkowych:) a 1 jest najmniejsza mozliwa cyfra jaka moze byc w N

nieeeeeee "Postulaty Peano Podanie ścisłej definicji zbioru liczb naturalnych nie było proste i zajęło matematykom wiele czasu. Giuseppe Peano zaproponował następujące warunki, które definiują zbiór liczb naturalnych: - istnieje liczba naturalna 0, - każda liczba naturalna ma swój następnik, - zero nie jest następnikiem żadnej liczby naturalnej, - różne liczby naturalne mają różne następniki, - jeśli zero ma daną własność i następnik dowolnej liczby naturalnej ma tę własność, to każda liczba naturalna ma tę własność (zasada indukcji matematycznej)."