Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chłopak z ferajny

Kobiety, które nie robią laski swojemu facetowi mają coś z głową nie halo

Polecane posty

o matko dam Ci wskazowke dzielniki sa mniejsze niz pierwsza cyfra za to 2 cyfra ze srodkowych jest wieksza o ta cyfra co myslalaes ze jest w moim numerze:D

juz ja Cie znam wymyslasz jakies sciemy bo wiesz, ze kobiety sa ciekawskie nie nabiore sie na twoje gierki

>> juz ja Cie znam Nie znasz mnie. I nawet nie próbuj wierzyć w to, ze znasz :) >>wymyslasz jakies sciemy bo wiesz, ze kobiety sa ciekawskie Kobiety są ciekawskie? Nie wiedziałem. >>nie nabiore sie na twoje gierki Jak chcesz, czy numer telefonu to tak dużo? Chyba nie. Jak już mówiłem - nie jestem typem, który w środku nocy wydzwania i sapie do słuchawki :classic_cool:🖐️

no sa ciekawskie ja jestem w kazdym razie mozesz mi cos przekazac w inny sposob niz przez koma no nie znam:) zartuje

>> no sa ciekawskie ja jestem Nie wiedziałem, ale miło, ze wyznałas swoją słabość :) >>w kazdym razie mozesz mi cos przekazac w inny sposob niz przez koma Wiem, że moge, ale nie chce :classic_cool: Ufasz mi? Ufasz. Więc nie masz co się obawiać.

paradoks moj drogi mozna kogos nie znac i komus ufac? watpie chyba ze intuicyjnie a na tym wole nie polegac

>> mozna kogos nie znac i komus ufac? watpie Można. Nie znam np. Stanisława Dziwisza czy Józefa Michalika, a ufam im :) >>chyba ze intuicyjnie a na tym wole nie polegac Nie ufasz swojej kobiecej intuicji? :o

nie bierz mnie pod wlos ok? Ty mi ufasz? szybka odp tak lub nie:)

moze i jestem ale numeru nie dam na twoje zawolanie:) poza tym robisz to specjalnie ide sobie, bye

wcale nie od bardzo dawna nie przesadzaj zreszta ja Ci nic nie obiecywalam :classic_cool:

>> wcale nie od bardzo dawna nie przesadzaj Baaaaaardzo dawna :( >>zreszta ja Ci nic nie obiecywalam Obiecywałaś, dobrze pamiętam. Nie daj się prosić :o Bo tego nie lubie...

nie sciemniaj no to kurwa mi rozkaż, moze sie poslucham zdarza mi sie od czasu do czasu

>> nie sciemniaj Nie ściemniam :o >>no to k**wa mi rozkaż, moze sie poslucham zdarza mi sie od czasu do czasu Rozkazywac zdarza mi się kobietom, które traktuje przedmiotowo i nie szanuję ich 😴 Ciebie tak nie traktuję, więc w rozkazywanie też nie będe się bawił. Liczę na dobrą wolę. Jak nie, to trudno.

Gość Jak widać nawet największy
chojrak przy odpowiedniej kobiecie wymięka i staje się pokorniutki. Tak, kobiety mają wielką moc :).

Gość Jestem słaby z matmy
więc mogę się mylić, ale czy to któryś z tych numerów: 011, 022, 021, 033, 031, 044, 042, 041, 055, 051, 066, 063, 062, 061, 077, 071, 088, 084, 082, 081, 099, 093, 091 ?

Doprecyzujmy, któryś z tych: 011, 022, 021, 033, 031, 044, 042, 041, 055, 051, 066, 063, 062, 061, ?

Bingo:) tak to ktorys z nich, zreszta on ma duze ulatwienie bo zna pierwsze 3

No to działaj Gogi, może Ci się poszczęści i trafisz upragnione cyferki. Ja tam wolę w lotto zagrać :P.