Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chłopak z ferajny

Kobiety, które nie robią laski swojemu facetowi mają coś z głową nie halo

Polecane posty

Gość O Bosze krem
No nie wiem, ja go mam za bałwana, ale ja go nie znam :).

Gość Jestem słaby z matmy
Eh, te pomarańczki :D.

Tamari, Ty studiujesz psychologię, prawda? Jak się nazywa to zaburzenie, co ma Goguś? Bo w prywatnej korespondencji jest niby normalny, a na kafe cham, gbur, zbok (to akurat normalne dla faceta) itd.? Myślisz, ze naprawdę można przez parę miesięcy pisać takie rzeczy na kafe, a być zupełnie normalnym, zdrowym psychicznie człowiekiem? Co na to nauka powiada?

hehe znam gorsze zaburzenia uwierz mi, ze mozna nie zamierzam go bronic, przeciez wlasnie o to mu chodzi, zebyscie mieli takie a nie inne zdanie

Gość O Bosze krem
No i właśnie mnie to zastanawia, dlaczego mu o to chodzi. Pisałaś chyba kiedyś, że się nabija z tych co w to wierzą. Hm, więc to pewnie bardzo wartościowy facet, jak się tak w życiu z wszystkich i z wszystkiego napierdala i ma taki ubaw, tak świetną zabawę. Tak, pasjonujące zajęcie. No sorki Tamari, ale normalnych ludzi nie śmieszy szydzenie z innych ludzi i ciągłe obśmiewanie ich. Przynajmniej nie w takiej dawce. Absurd bywa śmieszny, ale on doprowadził to do granicy dobrego smaku i już ją dawno przekroczył. Monty Pythona zawsze można obejrzeć, ale ... To tylko moje skromne zdanie o tym człowieku.

To ja piszę jakby co, ale działam na dwa fronty i stąd te wpadówki :).

>> Pisałaś chyba kiedyś, że się nabija z tych co w to wierzą I Ty Brutusie przeciwko mnie 😠 PS Nie wyrażam zgody na poddawanie mojego przypadku analizom psychologicznym. Ani psychiatrycznym :classic_cool:

tez tego nie pochwalam, ale wole jego wredne teksty i docinki niiz te cudne i kulturalne osobki co obrazaja spod pomaranczowego nicka, albo naruszaja tejemnice korespondencji kazdy ma inny stopien wrazliwosci, inny dystans ja rozumiem twoj punkt widzenia ale jego tez nie raz przegina, ale sa gorsi tak czy siak on nie jest zły tak naprawde i ja w to wierze:) koniec tematu 🖐️

>> albo naruszaja tejemnice korespondencji Uuuuu pranie brudów :classic_cool: Kto ujawnił treść twojej korespondencji? >> on nie jest zły tak naprawde i ja w to wierze Ooooo naiwności :classic_cool:

O pomarańczach szkalujących inne osoby na tym forum też coś wiem. Dla mnie to zwykli tchórze. Niestety często to kobiety.

Gość konstacja m.
Miałam takiego amanta...kawaler po 30 -ce. Chciałam mu zrobić dobrze...nie bardzo chciał :( Od tej pory unika mnie jak ognia...

narazie nikt o ile mi wiadomo za to ktos sie podal za kogos z kafe ( za pewna dziewczyne) a ja zaczelam pisac meile do tej osoby, ktora okazala sie facetem meile bardzo intymne z tym co robilam i czego sie wstydzilam :-O

I nauczyło Cię to czegoś Tamari?

>> ja zaczelam pisac meile do tej osoby, ktora okazala sie facetem Zatem był to podszyw doskonały :) >>meile bardzo intymne z tym co robilam i czego sie wstydzilam Prześlij mi ta korespondencję, będę miał na lekturę przed snem. Adres znasz :classic_cool:

a czego mialo? ze mniej ufam ludziom? w sumie ten ktos zachowal moje wywody dla siebie,o ile wiem, wiec az tak zle nie wyszlo

Gość chora *Sami*
Tamari wejdz na gg

Tak, że czasami może lepiej nie ufać za bardzo ludziom. Wiadomo, jak kogoś poznasz bliżej, to co innego. No, ale jeśli ta osoba się podawała za taką bliższą znajomą, to w sumie.

Sami nie moge za bardzo:-O zaraz ide, napisz mi esa z gg, dojdzie do mnie i odpisze skoncz z tymi zartami zjebanymi, nie mam na to nastroju:-O

Gość chora *Sami*
ok wysle ske tamari są zjeby gorsze od Santa

ja nie wiem do dzisiiaj co to za koles:-O i wole nie wiedziec a nawet jak mam to kurwa chuj ci do tego

>> są zj**y gorsze od Santa Owszem, ale dawno są izolowani w zakładach zamkniętych :classic_cool: >> nawet jak mam to k**wa ch*j ci do tego Nie irytuj się tak, bo zmarszczki będa ci się robiły :)