Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upsa

allegro-czy te ubranka to naprawde schodza za pol darmo?

Polecane posty

Gość jakie ubranka
????????

Gość upsa
np sledze w topiku kupie-sprzedam-oddam-i tam dziewczyna sprzedała sliczne rzeczy dla dziewczynki za 20zł!!!!

Gość biale butki
no nie wiem, jak ktos zrobi dobre zdjecia, to i sprzeda za 15 lub wiecej zl za sztuke w zestawie...:O

Gość biale butki
moze sprzedajact podbil cene z innego konta bo nie chcial mimo wszystko ich sprzedac za te 20 zl:Omoze myslal, ze pojda za wiecej...

ja tez sprzedalam sporo ciuchow za grosze, abyly naprawde fajne:)niektorzy pozbywaja sie rzeczy z domu bo nie maja ich gdzie trzymac, wiec chyba lepiej jak sprzedaja chocby za symboliczna sume, niz maja wyrzucic.

Gość upsa
dokladnie-super zestaw za grosze

Dziewczyny,ja po prostu nie mam gdzie tego trzymać i wystawiam za zł.A za pieniądze kupie jakis drobiazg małej .Co do tego podbijania to proszę was...... I tak wystawiam tylko troszke bo duzo mam letniego i coś tam z wiosny,ale nie mam komu tego dać.W rodzinie są tylko chłopcy.

Zresztą w końcu wydałam na to z własnej kieszeni i nie mam zamiaru rozdawać wszystkiego.

Gość upsa
jackpot79 masz cos po synku jeszcze moze? tak na 2-3latka?

Gość upsa
teraz doczytałam ze masz chlopcow w rodzinie wiec powno oddajesz rzeczy sliczne sprzedajesz

Nie,po młodym wszystko rozdaje chrześniakom .Maja po 4 i 5 lat.Zresztą młody ma juz 7 lat i nie dałabym rady wszystkiego po nim chomikować.

Gość new_live
Dziewczyny ja mam do sprzedania ubranka dla dziewczynki w wieku od roku (chyba :) ) do 6-7 lat. jeśli ktoś jest zainteresowany, zdjęcia mogę przesłać na maila :) Pozdrawiam!

A może ma ktoś coś dla chłopca na 4 latka? Hmm to by był gdzieś rozmiar 104-110 .Interesuje mnie kurtka wiosenna,bluzeczki.

z doświadczenia wiem, że wiele rzeczy na allegro ma raczej wątpliwe pochodzenie... więc ja zakupów tam zaprzestałam

a ja poczatkowo wrzucalam niepotrzebne rzeczy do takich specjalnych workow: pomoc dla biednych krajow itp. wrzucaja u nas raz na jakis czas nalepke do drzwi, trzeba zapakowac niepotrzebne rzeczy, nalepic ta nalepke i wystawic worek przed drzwi, a oni maja dostarczac biednym...:Oprzestalam sie w to bawic gdy dowiedzialam sie od znajomej z polski, ze wlasnie dostala prace w ciuchlandzie i rozpakowuje wlasnie takie worki z takimi samymi nalepkami...:Oa ze nie znam mlodszych dzieci aby to oddac, wiec robie zestawy i wystawiam na allegro za powiedzmy 10 czy 20 zl i jak ktos kupi, to niech zabiera:Da ja mam punkciki;)