Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patty diphusa

marzę o zapaleniu papierosa

Polecane posty

fajnie,że nie jestem sama :D za jakieś pół godziny dopiero będę mogła zapalić, już mam wszystko przygotowane- fajki, zapalniczkę i popielniczkę, odliczanie :P

Gość na odwyku
3ci tydzien plastry:) ale pale, tylko polowe mniej:(

zkoda tego miesiaca bp!!!!! pomysl o czyms innym pomysl ze papieros jest zly i ze w koncu nie jeses jego niewlnikiem tylko wlnym czlowiekiem!

ja w najdłuższym niepaleniu wytrwałam prawie 3 lata :( minus ta przerwa- palę 10 lat :( już chyba tylko argument finansowy jest w stanie do mnie przemówić :P (dziś zapłaciłam 9,65 za fajki :o ) te plastry w ogóle coś dają, bo zewsząd słyszę,że to psychoterapia ;)

ja palilam z 7/8lat ale juz od listopada 2006nie pale i ani mysle zeby zapalic tzn na pozatku tez takie mysli mnie dopadaly snly mi sie fajki no ale nie darowalabym sobie gdybym zapalila

setunia- no ja na bank jestem niewolnicą papierosów 😭 moja pierwsza myśl po przebudzeniu to fajka :o pierwsza kawa i papieros (aż się rozmarzyłam :D ). ostatnio nawet wieczorem w wannie palę :o beznadzieja :o

Gość na odwyku
jak pisze - pale polowe mniej, nie czuje takiego glodu od samego rana - nie siegam od razu po fajke, to samo po jedzeniu (rece sie nie trzesa do popudrunuw),ale nie moge odstawic calkowicie:( przede mna jeszcze 7 tyg., zobaczymy

Gość na odwyku
papudrunow mialo byc:D

kurde, nie paliłam od marca 2005, cały 2006, cały 2007-aż do sylwestra, gdy zapaliłam do towarzystwa :( no i się zaczęło :( nie paliłam prawie cały grudzień 2008, pękłam dopiero 10 dni temu, ale idzie mi coraz lepiej :o nie umiem sobie wytłumaczyć,że to szkodliwe :o

ja tez uwielbialam palic:P zaraz po przebudzeniu to byl papieros jeszcze w lozku> i na zasniecie tez fajka w lozku:o

na odwyku- z tym trzęsieniem się rąk- rozumiem, bo latają mi od ostatniej kawy :o setunia- jakoś dotychczas nie dowierzałam w kolektywne chudnięcie, wychowywanie dzieci czy rzucanie palenia ;) ale może pora ;)

hehe- facet mojej siostry, pali jak smok i już dwa razy sobie spalił kołdrę :P pomna jego doświadczeń- nie palę już w łóżku, ale i tak przy każdej możliwej okazji palę (wystarczy mi 3-minutowe wyjście ze śmieciami :( )

kurde- wiecznie się odchudzam, a jak rzucam, to "dla zajęcia łap" żrę :o dlatego tym bardziej nie potrafię rzucić, choć przez papierochy robi się ze mnie zero kondycyjne :( btw- jak ostatnio ładnie ktoś napisał- nie odchudzam się by schudnąć, tylko by nie przytyć :D

przeglądam ten topik- widzę,że na kafe sporo jest chcących rzucić :) ale nie zmienia to postaci rzeczy,że za 10 minut mogę zapalić :classic_cool:;):D

Gość hhghfhfh
witam waS:) moj mezczyzna planuje rzucic palenie,co sadzicie o plastrach niquitin? czy warto?

hhghfhfh🖐️ witaj - ja nie mam na nie poglądu, ale były już tu polecane :) tak więc być może- warto :o od siebie powiem tylko,że tabletki nicorette- smakują jak gówno i tyleż samo dają :P

Gość hhghfhfh
Patty Diphusa - dzieki za opinie :D ok jak musisz lec ;)

A słyszałyście o tabletkach Tabex??podobno dają dobre efekty ,ale rzecz jasna trzeba mieć jeszcze silną wolę :D Tak się zastanawiałam ostatnio czy by nie wyskoczyć do lekarza po receptę na nie ,podobno kosztują ok.40zł . Wiecie coś na ich temat .?

wiktoria🖐️ u mnie w życiu się chyba za dużo dzieje- zawsze na nerwy mi najlepiej robi, właśnie papieros :( chyba idę na następnego :o