Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggttt

co mi grozi za ten wyczyn?pomozcie!

Polecane posty

Gość ggttt
nieeee!!!!zaczyna klamac ,sciemniac!!robic z siebie ofiare!!!! rycze bo jak mam sie ludziom na oczy pokazac??????????!!!!!!!ludzie jak to ludzie,posluchaja i poniosa dalej bo temat do plotek fajny!;( a ze mnie jest tak dupa w rzeczywistosci:(nawet to ze z 20 razy nazwala mnie dzis kur..a i kurwisz...em!a ja jednego feceta cale zycie mam-swojego meza na dodatek!:(:(:(

Gość MalinowaKafeterka
kogo ona ma za świadka? jej zeznania przeciwko Twoim... nie sądzę zeby dziewczyna wygrała tą sprawę... wyluzuj się i opanuj... nie ma w tym Twojej winny, będzie dobrze:)

Gość ggttt
dzieki za rady...i tak zaloze sie ze wniesie sprawe,prywatnie.... zeby wypasc na swieta...

Gość ggttt
dla jasnosci-nie jest mi smutno ze przez cale zycie mam jednego faceta i jest nim moj maz,absolutnie... tylko wiecie...czlowiek cale zycie pracuje na swoja opinie a tu taka szma..a( bo innego okreslenia nie znam na taka kreature )wykrzyczy na caly blok,ze jestem taka czy siaka....boli.....

Gość aaaaaaallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mnie kiedys uderzyl w twarz 30-paro letni sasiad, bo zapukalam do swojej piwnic w okno... chcialam drania za to udupic, bo nam od zawsze uprzykrzal zycie, ale bylam niepelnoletnia i dogadal sie z moim ojcem(ktory ze mna nie mieszkal). moja matka tukla sie z jego zona, kiedy zablokowali nam dojscie do piwnicy. tzn. moja matka weszla do ich mieszkania i nie chciala go opuscic, sasiadka wlazla na szafke i zaczela matke kopac, ta ja sciagnela i sie szarpaly... ogolnie mialam nienormalnych sasiadow, a byli w zblizonym wieku do twojej znajomej jak tam mieszkalam, "przykladna katolicka rodzinka", a my to komunistyczne suki, scierwa i wszystko co najgorsze - tu cytuje sasiada...

aaa, wlasnie, z sasiadem tez nie raz sie wyzywalismy, ja wtedy nastolatka, on facet z 3 dzieci, syn prawie w moim wieku... i na komendzie powiedzieli mi, ze jesli nawet on zacznie awanture, a ja wezme w niej udzial, to nie mam co liczyc na sprawe... innymi slowy, jesli ona cie zaatakowala, a ty sie przylaczylas do bijatyki to nic nie wskóra, nawet jakbys jej pol szczeki wybila;) i ty tak samo, jakbys jej sie podlozyla i zebrala siniaki to moglabys ja nawet na 2 latka wsadzic;) chodz mysle, ze nawet jakby tyle dostala, to w zawiasach...

Gość lerterowa
.........skomentowalam to do innej osoby(jednym slowem obmowilysmy ja) ---------ode mnie też bys oberwała za smarowanie dupy za plecami - ta sytuacja uświadomi Cie że co Ciebie nie dotyczy to nie komentuj ! i Bezczelnie nie smaruj dupy ! Należało Ci sie dlatego czujesz sie winna i sama o tym wiesz.

ggttt nieeee!!!!zaczyna klamac ,sciemniac!!robic z siebie ofiare!!!! rycze bo jak mam sie ludziom na oczy pokazac??????????!!!!!!!ludzie jak to ludzie,posluchaja i poniosa dalej bo temat do plotek fajny!;( a ze mnie jest tak d**a w rzeczywistosci nawet to ze z 20 razy nazwala mnie dzis kur..a i k**wisz...em!a ja jednego feceta cale zycie mam-swojego meza na dodatek Ktoś to słyszał? Jesli tak mozesz ja pozwac o znieważenie i naszarpniecie reputacji. Zarządaj 50 tys zł odszkodowania. Powiedz, ze rozpowiada kłamstwa jakoby zniszczyłaś jej okulary i zszargała ci opinię u sąsiadów. jak masz się im na oczy pokazać? Skasują ja na kasę. Udowodnij, że cię napadła, a ty odpierałaś bezpośredni, bezprawny zamach na zdrowie, udowodnij, że kłamie, udowodnijże cię szkaluje wód sąsiadów i psuje ci opinię, a potem wystaw w sądzie jej rachunek na 100 tyś PLN.

aaaaaaallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaa, wlasnie, z sasiadem tez nie raz sie wyzywalismy, ja wtedy nastolatka, on facet z 3 dzieci, syn prawie w moim wieku... i na komendzie powiedzieli mi, ze jesli nawet on zacznie awanture, a ja wezme w niej udzial, to nie mam co liczyc na sprawe... innymi slowy, jesli ona cie zaatakowala, a ty sie przylaczylas do bijatyki to nic nie wskóra, nawet jakbys jej pol szczeki wybila i ty tak samo, jakbys jej sie podlozyla i zebrala siniaki to moglabys ja nawet na 2 latka wsadzic chodz mysle, ze nawet jakby tyle dostala, to w zawiasach... Bzdury opowiadasz. Musiałaś odwrotnie zrozumiec policję. To ten co się przyłączy do bójki nie moze uchodzić za ofiarę i dochodzić swoich praw - jeśli przyłączy się dobrowolnie. Nie ma to zastosowania do sytuacji autorki.

Gość ggttt
lerterowa------ABSOLUTNIE nie czuje sie winna!chcesz powiedziec ze nigdy przengdy nie skomentowalas zadnej sytuacji do nikogo??? to bylo w mojej obecnosci!sylwestrowa impreza a ktos nazywa swojego meza(siedzacego tuz obok)nieudacznikiem?mowi ze go ubezwlasnowolnila i 10 lat nie widzial swojej wyplaty?w 4 scianach niech sobie mowia co chca!ale nie na wspolej imprezie gdzie pozniej wszyscy mieli smetne miny i nikt nie mial ochoty do zabaw. i to ja usprawiedliwia?????????????zachowala se jak ostatni prostak!gorzej!jak zwierze!jesli tez dalabys komus"w pysk"to nie mam z Toba o czym rozmawiac....dla mnie to zenujace....zaluje ze musialam sie znizac do jej poziomu...

Gość ggttt
i ani to moja kolezanka ani przyjaciolka a odwazyla sie na taki krok! tacy ludzie stanowia zagrozenie dla spoleczenstwa,niezrownowazona psychicznie baba ktorej potrzebne jest leczenie...

Gość ggttt
moze faktycznie sama powinnam zalozyc spr?...kasy szkoda,ale znowu honor i opinia tez maja swoja cene....tylko smrod zawsze zostanie i bedzie sie za mna ciagnal....:(

Gość ggttt
no dobra...a Wy jestescie takie swiete...na pewno.... poza tym gdybym lubila ploty to takich spraw mialabym na swoim koncie wiecej,a spotkalo mnie to 1 raz....nie czuje sie winna i nie chce rozmawiac na ten temat... zaczynam byc coraz bardziej bojowo nastawiona!

nekefark, dobrze zrozumialam policje, jakby sasiad mnie uderzyl, a ja bym mu oddala to nie moglabym nic zrobic, jak mnie zaczal wyzywac, a ja jemu odpowiedzialam, to tez nikt sie tym nie interesuje. natomiast jesli faktycznie baba ja zwyzywala, a ta nic na to nie odpowiedziala, gdyby tamta ja lala, a ta tylko by sie bronila(nie drapala po twarzy), wtedy faktycznie mozna wniesc sprawe, nikt jej nie przyzna 50 czy 100tys, ale tamta zaplaci koszty sadowe i pewnie niezbyt wysoka rekompensate... sasiadka poleciala na obdukcje po tamtej szarpaninie z moja matka, ale tez wiele nie wskorala, bo tukly sie razem...

aaaaaaallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nekefark, dobrze zrozumialam policje, jakby sasiad mnie uderzyl, a ja bym mu oddala to nie moglabym nic zrobic jak cię ktoś bije i mu oddasz to działasz w obronie koniecznej. Jest powiedzenie: Do bójki trzeba trójki. 2 osoby to nie bójka. Poczytaj prawo.

Gość fakunda
Ja mam troszkę inny problem. Moja mama wynajęła detektywa, żeby mnie śledził. Odkryłam to całkiem przypadkiem jeszcze w październiku, miałam nadzieję, że sprawa się szybko skończy i wszystko wróci do normy, ale niestety minęły już ponad 3 miesiące, a ci ludzie nadal wystają pod moim blokiem. Teoretycznie nic złego mi nie robią, stoją sobie, siedzą w tej samej knajpie, udają fotografów lub turystów...jednak pozbawiają mnie radości z każdego wyjścia, zawsze czuję się nieswojo i to takie upokarzające, że Twoja własna rodzicielka pozbawia Cię prywatności, mam już 22 lata, studiuję. Od dawna marzyłam, żeby wyprowadzić się z domu i kiedy mi się to udało okazuje się, że ktoś ciągle za mną łazi i na dodatek nawet nie sili się na dyskrecję. Jestem załamana i nie wiem co robić. Pomóżcie proszę!!!

Gość co się martwisz
jak masz świadków, którzy zeznają że baba ma coś nie w porządku z głową to sąd (jeśli dojdzie do rozprawy) odrzuci jej oskarżenia, ewentualnie będziesz się odwoływać do skutku. A co do strachu - najlepiej jeżeli znajdziesz kogoś dużego i silnego, który babie bez świadków wytłumaczy zeby się od ciebie odczepiła jak chce spokojnie życ w tym bloku

Gość Dilditto
Jak masz świadka to spokojnie nie masz się o co martwić- obrona własna, wiadomo- afekt.

Gość Dilditto
moze faktycznie sama powinnam zalozyc spr?...kasy szkoda,ale znowu honor i opinia tez maja swoja cene....tylko smrod zawsze zostanie i bedzie sie za mna ciagnal.... - zawsze lepiej złożyć wniosek;)