Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Królowa F8

Nie puszczam...

Polecane posty

Swojego dzieciaka na osiedlowy plac zabaw, bo tam tylko chołota z blokowiska :o My mieszkający w domach jednorodzinych i otoczeni enklawą nie możemy dopuścić by nasze dzieci bawiły się tamtymi dziećmi :o Nie mozna dopuszczać do jakichkolwiek mezaliansów, nawet wśród dzieci :classic_cool:

:D:D ta mysl przyszła po obejrzeniu dzisiejszych fotek na necie?:D:D

a ja owszem, puszczam, niech się chłopak od najmłodszych lat uczy przetrwania w trudnych warunkach, poza tym dzięki swej wrodzonej inteligencji i zdolnościom przywódczym nabywa umiejętności niezbędnych w przyszłości, kiedy to zajmując eksponowane stanowisko będzie musiał kierować pracą takiej hołoty

u mnie za rogiem las i łąką :classic_cool: blokowiska są za daleko ;) za to w lesie sami zboczency:classic_cool: to sie nazywa szkoła przetrwania :D

Ajron...pogratulowac ci zdrowego podejścia ;) Widać, że wychowujesz chłopaka męska, silna ręką 🖐️ Moja dziewczynka musi uważac juz na przyszlośc by jakis burek łopatki jej nie zabrał, czy piaskiem w oczka nie nasypała, albo co gorsza nie ubrudził sukienki 😭

Za każdym drzewem czai się ekshibicjonista :-) Ty to masz widoki vał :-D

Gość ja jeszcze nie mam dziecka
ale jak widzę tę hołotę, którą się rodzice nie zajmują, to aż szlag mnie trafia

Królowo F8, Ajron-San, przebija od was wielka pycha. A to pierwszy z siedmiu grzechów głównych.

Florek a ty rozpowszechniasz internetowe głupoty to grzech tak samo wielki :classic_cool: Królowa na wczasy przyjedziesz?:D

Gość SamotnikPatryk
to mu wierdola blo0kersi

blokersów to mój Młody napiechdala za krnąbrność i nieposłuszeństwo łopatką po pustych łbach, ucząc ich należytej karności i przygotowując do przyszłego zaszeregowania w grupie o nazwie \"fizol\" a ty drogi Florciu masz już w piekiełku zarezerwowany specjalny kociołek, przeznaczony dla kretynów piechdoloących bez opamiętania głupoty zadbam o to, żeby zawsze pod nim równo ogieniek płonął :classic_cool:

Królowa to zakompleksienie napaleńcy :classic_cool: spojrzysz i zwiewają :O ale brykające parki sprawdzające wytrzymałość amortyzatorów w maluchu to ci dopiero widoki ;)🖐️

Ajronie, myslę, że twój syn z tak silną osobowościa (to chyba po ojcu) byłby właściwym kandydatem do ręki mej jakże urodziwej córki ;) No a przedwszystkiem nie popełniono by tu żadnego mezaliansu czy fo pa ;)

Królowa :P kurcze dalekosięzne plany :D:D moge byc swatką albo z Ajronem dorobimy jeszcze lepszy egzemplarz :classic_cool:

Ach, on nie dość, że osobowość ma nietuzinkową (o inteligencji nie wspomnę, wszak w wieku niecałych lat 2 potrafił już coponiektóre litery czytać, znał także co najmniej kilkanaście słów po angielsku, o deklamowanych wierszykach i piosenkach nie wspominając), to jeszcze niepospolitej urody jest, a zapowiada się na to, iż w przyszłości wyrośnie z niego mężczyzna obdarzony wyjątkowo proporcjonalną sylwetką i nieprzeciętnym wzrostem.

vcia, alez owszem ale musisicie się spieszyć, bo czas tu działa na twoja niekorzyść :o Ajronie nie mam cienia wątpliwośći, ze wyrosnie z niego wyjątkowej urody i inteligencji młodzienieć o pokaznych atrybutach ;) Ale ni słowa mnie wspomniałes o połączeniu krwi naszych latorośli, czym jestem wielce zaniepokojona 😭

Gość stulejman
:classic_cool:

Królowo, nie to, żebym miał coś przeciwko temu, jednakże wychodzę z założenia, iż w tych sprawach należy mimo wszystko pozostawić potomstwu wolny wybór

a tam wolny wybór :o dzieciska nie wiedza co dla nich dobre :o powinni słuchac się co mamusia i tatus kazali, tak zachowuja siębrze wychowane dzieci ;)

nie, nie, takie aranżowane związki często bywają nieszczęśliwe, a ja swemu pierworodnemu nie chcę nigdy takiej przykrości sprawić

ciężko będzie, ale powodzenia :classic_cool: ps - poznać ich ze sobą zawsze możemy, kto wie co z tego wyniknie :classic_cool: