Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ta sama co zawsze

studenci...

Polecane posty

Gość sesjonka
koles22---> zabawne:O znasz takie zachowania z autopsji? :>

sesjonka koles22---> zabawne znasz takie zachowania z autopsji? :> może właśnie on tak sobie radzi ze stresem;):O cóż:P mi w to nie wnikać;) ale rozbawił mnie hahaa:P

Gość sesjonka
a ja odwalilam bo----> matura -> fakt to pikus w porownaniu z sesja;)

Gość sesjonka
mi naopowiadali o tym egzaminie na prawko tyle ze jak przyszlo co do czego to wsiadajac do samochodu na egzaminie stwierdzilam ze nie mam szans... co oczywiscie i tak nei zmienilo faktu ze bylam istnym klebkiem nerow,a el udalo sie!!! :) takze autorko--> głowa do gory, bedzie dobrze:)

Gość a ja odwaliłam bo
Przekonam się w przyszłym roku :P Ale dla mnie matura chyba nie będzie tak stresująca jak egzamin na prawko. Bynajmniej pisemna, ustna może się trochę podenerwuję:P Dobrze, że egzamin na prawko mam już za sobą, bo mało co nabawiłam się deprechy

Gość sesjonka
a ja odwaliłam bo ---> rowniez powodzenia i trafnego wyboru studiów;) Zmykam już... wirusy na mnie czekają tzn wirusologia moloekularna:( ehhhhhh:O

Gość a ja odwaliłam bo
dzięki. A ja życzę Wam spokoju i powodzenia na sesji :)

Gość sesjonka
aa jeszcze jestem :D chciałam cie zapytać autorko jak radzisz sobie z pogodzeniem sesji i nauki z zyciem prywatnym... dla mnie niestety to baaaardzo trudne:O

Gość sesjonka
ta sama co zawsze tobie również owocnej edukacji i samych sukcesów!!!!!

Gość sesjonka
u mnie bardzo podobnie:( i mam wyrzuty sumienia z tego powodu straszne:( :O ale przeciez sie nie rozdowje ani nie naucze w 2 godziny do egzaminu. On mi mowi ze rozumie itp ale i tak widze ze ma do mnie o to zal:O

Gość sesjonka
boje się że u mnie moze byc podobnie:O al ejuz 4 sesje przetrwalamz nim takze moze teraz tez jakos da rade,ale bez klotni sie pewnie nie obejdzie, ehhh

sesjonka wiesz, nie ma nic gorszego jak facet,który wypomina,że się go nie kocha lub nie szanuje, wtedy tylko keidy mam sesję, uczę się, nie dosypiam, nie dojadam, nie mam czasu ani ochoty na nic....:O

Gość sesjonka
dokladnie!!! czy to tak trudno pojac ze czlowiek ma sesje i nie ma czasu kompletnie na nic:O normalnei takei podejscie jest okropne.. zwlaszcza ze ja w sesjii jestem strasznie nerwowa i wszytko kompletnie mnie wkurza, a tu jeszcze koles katuje ze ja tak jestem , ze nie mam dla niego czasu:O

Gość sesjonka
to tak jak ja:P wszytko przez ten stres....:O

Gość sesjonka
ja sie po prostu nie potrafie NIE stresowac:O

Gość sesjonka
:) razem napewno raźniej:) myslalam ze juz tylko ja mam taki problem:D PS. kurcze, reszta forumowych studencikow chyba ostro zakuwa, nikogo nie ma na horyzoncie

sesjonka ale nie wiem czy to tak dobrze,że jesteśmy aż tak niedobre i wkurzające? hihihihi;) :) no ja też niebawem wybywam... na powtórkę materiałów i na grzańca do znajomych:):D

Gość sesjonka
no dobrze nie jest:D ale ponocc stres jest konstruktywny, ale jak wiadomoc o za duzo to nie zdrowo:( no ja tez kompa wylaczam bo mnie rozprasza milego wieczoru :)

Gość pauulineczka
a ja tez juz sobie nie radze ze stresem i nadmiarem obowiazkow podczas sesji;/ buuuu kiedy to sie wreszcie skonczy?:(:O