Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mgławica

Introweryku pogadaj z introwertykiem...

Polecane posty

You are: moderately expressed extravert moderately expressed intuitive personality moderately expressed feeling personality slightly expressed judging personality takie cos mi wyszło, więc pół na pół:P

To dobry test... mi wyszło że na 78 introwertyk. Czasami osobę z depresją lub przepracowaną można pomylić z introwertykiem.Myslę, że aby określić siebie najlepiej cofnąć się myślami w przeszłość i tam poszukać typowych zachowań. Ja pamiętam że jako często mówiłam, że nie lubię tej Pani, tego Pana, tych dzieci...i tak ciągle, moja babcia często powtarzała Ty nikogo nie lubisz... czuję aurę...i energię od ludzi. pozytywną lub nie.

coś mało tych intro na kafe...a z tego co mi wiadomo kochaja buszowanie w sieci i tutaj mają przyjaciół czasami tylko tutaj...

INTRO powiedzcie coś o sobie, czym się zajmujecie co studiujecie ? i jakie lubicie kolory ?:) Ja skończyłam studia na wydziale prawa i administracji.Nie jestem z nich zadowolona bo nie potrafię długo współpracować z ludźmi o ile w ogóle potrafię.W moim zawodzie trzeba dużo mówić, a ja nie mówienie staram się ograniczać do minimum . Myślę nad rozpoczęciem nowego kierunku -weterynaria, ale mam lenia... długo pracowałam w firmie komputerowej gdzie pracowałam sama i miałam święty spokój, ale mój chłopak dostał dobra pracę i przeprowadziliśmy się właśnie do innego miasta i tutaj szukam swojej pasji . tak sobie myślałam że INTRO to pewnie lubią szary lub czarny ale ja jestem Intro i lubię wiosenny zielony, słoneczny żółty i świeży pomarańczowy:)zastanawiam się jak Wy ?:)

Gość cytryna ówka
pracuję w dużej korporacji ubieram sie raczej na czarno biało mam problemy w kontaktach międzyludzkich ale mam o dziwo w pracy 6 przyjaciół - dwie koleżanki i 4 facetów o orientacji homo dużo rozmawiam z klientami, jak czegoś nie rozumieją to im tłumaczę - mówię raczej na zasadzie wymądrzania się w mieszkaniu cenię minimalizm i estetykę,przestrzeń czystą bez bibelotów, futerek i obrazków lubię spędzać czas sama, dużo ludzi mnie denerwuje i drażni

# very expressed introvert 89 # moderately expressed intuitive personality 50 # moderately expressed thinking personality 38 # moderately expressed judging personality 33

opierając się na cytacie z wiki \"Henjum (1982) podzielił introwertyków na dwie główne grupy: * grupa A: samowystarczalny, pewny siebie, pracowity, z mocnymi postanowieniami, powściągliwy, lubiący zajęcia, które wymagają introspekcji. * grupa B: nieśmiały, zamknięty w sobie, z niskimi umiejętnościami nawiązywania kontaktów z ludźmi, bojący się ludzi i robienia czegoś przed innymi, lubiący być zostawiony samemu. \" jestem B więc możecie sobie założyć jak wygląda albo nie wygląda moje życie :O 🖐️

Wszyscy tutaj jestesmy w grupie B. Nie wiem kto może być w grupie A, może Doktor House?

To ja należę do grupy A. Nieśmiała nie jestem, choć niektórzy tak pewnie myślą a mi się najzwyczajniej nie chce z nikim gadać:)a może to lenistwo... Myślę, że grupa B ma zdecydowanie gorzej...chyba znam taką osobę...i przyznam że nie ma łatwego życia. do: a ja wygrałem życie ja oprócz tego że nie lubię rozmawiać z ludźmi to jeszcze czuję, że ich nie lubię, choć wszyscy ludzie którzy mnie poznają twierdzą że jestem promienną i pozytywnie energetyzującą osobą i rzeczywiście ludzie lgną do mnie, często się śmieję i mam miła aparycję, ale mało kto wie że we mnie jest tak dużo żalu do ludzi, wszyscy mnie wkurzają...i nie wiem czy to też cecha INtro ...?

Introwertyk pragnie pozdrowić wszystkich introwertyków z kafeterii pozdrowieniem z lądu odkrytego przez Abel Tasman'a 13 grudnia 1642 roku, bardzo rozpowszechnionym w owej krainie pozdrowieniem, WSNR, introwertycy i introwertyczki. 🖐️))

Dziękuje, ale ja już o sobie wszystko wiem. Pisząc "wszyscy" miałem na myśli pewną grupę kafeteryjnych przegrańców, taki skrót myślowy. Wiem, że Dr House to postać fikcyjna, co nie oznacza, ze nie można przytaczać jego osoby jako przykładu. Zaraz zresztą bedzie w tv, więc znikam

witaj Myrevin :) podejrzewałam Cię o introwertyzm , hihi:)jesteś tutaj stałym bywalcem :) witaj w naszej załodze :)