Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość intuicyjna

Bardzo młode mamy D

Polecane posty

Gość intuicyjna

Ja mam 17 skonczone, jestem we wczesnej ciąży, która była PLANOWANA, mam starszego mężczyzne, który będzie za kilka miesięcy moim mężem. Jestem szczęśliwa, czuję się kochana i kocham. I poczucie stabilizacji i więzi rodzinnych jest dla mnie BARDZO ważna. A te wszystkie imprezy byle się tylko naj**ać i sk**wić mnie nie interesują. A teraz mnie zjeździjcie. I wszystkim, którzy napiszą, że prowokuje już śmieje się w twarz Nie zmuszam, do wierzenia mi, nie przekonuje. Wiem jak jest i to jest dla mnie najważniejsze.

Gość pivonka
nie kazdy idzie na impreze po to zeby sie najebac i skurwic nie obrazaj innych ja np chodze na imprezy po to zeby sie pobawic i nie pije do upadlego ani nie uprawiam sexu z byle kim a twoja banka mydlana niedlugo peknie ale huj mnie to obchodzi

Gość Klawiatura czarna
Ciesze się z Twojej tak dojrzałej postawy.Bycie mamą to spełnienie każdej kobiety.Życzę Ci pięknego macierzyństwam,ale obawiam się o jedno...Ty nie zdążyłaś się wyszumiec,wyimprezowac...a być może że jesteś takim typem który przez to nie przechodzi:)który nie lubi szumu,dyskotek,zabawy:)Rodzina jest najważniejsza,ale właśnie o to się obawiam że za parę lat zatęsknisz za nie dokonca przezytymi mlodymi latami.Oby tak nie bylo.Życze zdrowego dzieciątka i wszystkiego naj:)

Gość twoj sposob wypowiedzi
swiadczy o twojej OGROMNEJ NIEDOJRZALOSCI!!, wiec przestan krzyczec wszem i w obec jaka jestes dojrzala, tylko zastanow sie nad soba i w jaki sposob formulujesz mysli.

Gość intuicyjna
Nie napisałam, że na wszystkich imprezach ludzie sie kurwia i pija do upadłego. Napisałam, ze wszystkie TAKIE imprezy mnie nie interesują. Czytanie ze zrozumieniem się kłania :D Nie, ta bańka nie pęknie. :)

Gość ostatnio juz bylo
kilka identycznych topikow, wymysl troche inna prowokacje bo ta juz sie nudna robi.😴

jeśli jestes odpowiedzialna,masz dobrego faceta itd to czemu nie :P jest wiele młodych matek które są lepsze od 20 i 30paro latek :)

Gość pivonka
a zalozysz sie ze peknie napisz na tym forum jak juz sie przekonasz ze mam racje :D za duzo w zyciu przeszlam wiec jestem pewna swojego zdania

Gość taaa na pewno
jest dojrzala i odpowiedzialna...az do tego stopnia, ze zamiast sie uczyć woli siedizec w pieluchach.:o

Gość intuicyjna
Klawiatura czarna dziękuje :) Choć myśle, że sie wyszalałam. Miałam dużo luzu i widziałam dużo imprez i powiem szczerze ze to mne znudziło. Ja nigdzie nie napisałam, ze jestem super dojrzała, ale jestem odpowiedzialna :) A zastanawiać się już chyba nie mam nad czym ;) Przecież nie usune swojego dziecka, bo poprostu go CHCĘ :)

Gość intuicyjna
pivonka :D tak samo może pęknąć bańka 30 latki która planuje dziecko :) Dziekuje, ze tak źle zyczysz :) Zazdrosna?

Gość Klawiatura czarna
Będzie dobrze!nie słuchaj zgryzliwów na kafe:)Moi kochani,przypominam że koleżanka jest w ciązy:)nie wolno jej denerwować Trzymaj się Maleńka:)

taaa na pewno- to chyba jej życie i jej sprawa czy woli siedziec w pieluchach czy imprezować:P jezeli jest szczesliwa to nie widze w tym nic złego

Gość intuicyjna
klawiatura czarna :D dzięki jeszcze raz :) Ale watpie, zeby dali rade mnie zdenerwować, za bardzo się cieszę tym maleństwem :):) Aż mam ochote to całemu światu wykrzyczeć :):)

Gość pivonka
zazdrosna a niby dlaczego?? tez mam mezczyzne mam 20 lat jestem szczesliwa wiec czego mam zazdrosic??:D prania pieluch darcia w nocy i calej gamy obowiazkow? o nie bardzo dziekuje a ty jeszcze zobaczysz ze szybko to ci sie znudzi ale odwrotu juz nie bedzie

Gość Klawiatura czarna
Jestem trochę starsza i też marzy mi się mała dzidzia:)Dlatego chyba po części rozumiem Twoją radośĆ:)Jesteś młoda,urodzisz,szybko odzyskasz swoją wypas figurke i razem z małą/małym będziecie wymiatać po plaży i podbijać świat:)Ciesz się,ciesz!:):):):):)

Gość intuicyjna
pivonka wiec uważaj bo banka mydlana peknie ;) tak samo moge ja napisac Tobie :)

Gość naataalii
pivonka ja cię rozumiem:) też skończyłam tyle lat i mam starszego faceta:)

Gość kobietą też jestem
Jestem zwolenniczką młodych matek,ale ty jesteś jeszcze dzieckiem!!!A gdzie szkoła,studia?

Gość naataalii
tylko że ja nie jestem w ciąży:( a może i dobrze:) nawet bym nie chciała no bo mam szkołę itp choć z nim mieszkam od roku ale nie ale jak bym wpadła to bym wychowała :) będzie dobrze:)

Gość takowwwa onnaaa
mysle ze kazdy ma swoje zycie i moze robic co chce jesli Tobie sie zamarzylo bycie mama w tym wieku ok nie mnie jednak wydaje mi sie ze 17 lat to duzo za wczesniena podejmowanie takiej decyzji.mam siostre w tym wieku i mimo ze jest ulozona nie wyobrazam sobie jej w roli matki to jeszcze dziecko i ma fiu bdziu w glowie.nie twierdze ze Ty tak masz ale tez nie che mi sie wierzyc ze dziewczyna 17 letnia mysli naprawde dojrzale.tez bylam w Twoim wieku i rowniez wydawalo mi sie ze jestem taka dorosla ale z wiekiem zdaje sobie sprawe jak bardzo sie mylilam.

Gość intuicyjna
Szkołe zrobię. Wszystko da się pogodzić :) To naprawde jest przemyślane. Nie chciałam szablonu szkola-studia-kariera... I pierwsze dziecko po 30... Może wiekiem jestem jeszcze dzieckiem, ale myśle, że tu nie koniecznie chodzi o wiek, tylko o sposób myślenia, planowania, odpowiedzialność :)

Gość naataalii
sorry nie pivonka:) pivonka to mój wróg na tym forum:)

Gość naataalii
ja tez taka jestem :) mam dojrzałe myśli serio każdy jest inny każdy inaczej rozumuje pewne sprawy, ja o tym bałam się napisać bałam się jeżdżenia po mnie ja sama gdy widzę dziewczynę w moim wieku w ciąży to się śmieje:) jednak ja jestem inna , każdy jest inny

Gość intuicyjna
domyśliłam się, ze to było do mnie :) Ja niestety jeszcze ne mieszkam ze swoim... Ale już niedługo :):)

Gość pivonka
masz cos do mnie natalii?? cos ci nie pasuje?? mow smialo a mnie banka moze peknac tylko ja nie zamierzam miec dzieci wiec nie zostane w razie czego sama z dzieckiem i po sadach o alimenty tez sie wloczyc nie bede :D

Gość intuicyjna
naataalii myśle, że myślimy inaczej bo mamy dużą różnice z naszymi partnerami :) I ne wszyscy są w stanie zrozumiec ze jakaś 17 latka może myślec duzo dojrzalej niz wiekszość :P Ile lat Was dzieli ?

Gość tticzka
uicyjna i bardzo dobrze zycze powodzenia ja mam 20 lat i tez jestem w ciazy:)