Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość intuicyjna

Bardzo młode mamy D

Polecane posty

Gość naataalii
ja nie wyobrażam sobie dziecka i szkoły:( załammka

Gość intuicyjna
hmm możliwe ze od 15, nie byłam pewna :) W kazdym badz razie za 17 nic nie grozi :)

21:06 [zgłoś do usunięcia] cghdfgjhfgjgfjgh a mature nawet z dzieckiem można zdać znam kilka takich dziewczyn co zdały mature mając dziecko poszły na studia nawet i jest super powaznie?? no popatrz nie wiedzialam:o dzieki za uswiadomienie mnie

Gość intuicyjna
cghdfgjhfgjgfjgh DOKŁADNIE :):)

natali a ty juz wogole pieprzysz jak potluczna. Ja tez znam laski, ktore w tym wieku zaszly w ciaze , niektore nawet studia skonczyly ale co sie umeczyly to ich.

ok szkola szkola, ale nie wierze ze 17 latka ktora ma jeszczemlekopod nosem ( chociazby jejs ie wydawalo ze jest doroslejsza odswojej prababci) potrafi wychowac dziecko, ty bedziesz dziewczyno chodzila z brzuchem po korytarzach szkolnych dla ciebie to nie wstyd?

Gość naataalii
sama pierzysz:) porostu ciesze się życiem i tyle:) nie chce mieć dziecka i tyle mówię jeśli bym wpadła to raczej bym zachowała ale z 2 str to szkoła dom dziecko ja bym rady nie dała:(

Gość naataalii
a mało jest przypadków że w wieku 14 czy ileś tam rodzą????

Gość wredna nieco
nie życze ci źle poprostu twoja naiwnośc mnie rozkłada na łopatki mam pytania, twoi rodzice podzielaja twój entuzjazm?? czy oprócz bycia mama masz jakieś ambicje??

Gość intuicyjna
Nie to dla mnie nie jest wstyd. Pragnełam tego, mam to i jestem szczęśliwa. Bede miala dziecko, jestem z ojcem tego dziecka, planowałam je. Czego mam się wstydzić? Co innego, gdyby to było dziecko poczete na jakiejs imprezei i sama nie wiedzialabym z kim - ani okresu ani adresu. Wtedy to mogłabym się wstydzić. Ale tak ? I wiesz uważam, ze wiek nie ma nic do wychowania dziecka. Możliwe, że wychowam je lepiej niz niejedna 20stka czy 30stka :P

Gość naataalii
zgadzam się:) poza tym ja naprawdę nie chciałabym dziecka bo to jednak obowiązek czas wychowanie:( nie to nie dla mnie ale cię rozumiem:) ś wyjątki:)

Gość intuicyjna
tak wredna, mam jeszcze inne ambicje. Wychowanie tego dziecka, utrzymanie go tak, zeby nic mu nie braklo, szczesliwe zycie rodzinne, skonczenie szkoly, po odchowaniu dziecka studium.

Gość henk1
Intuycyjna!!!! moje kondolencję,bo za kilka miesięcy zacznie się w Twoim życiu prawdziwe piekło.Niedawno przestałaś sikać do pampersa a już pozjadałaś rozumy wszystkich możnych tego świata .Idz w diabły!!!!!

Gość naataalii
i nie daj się zgnębić:) nie bierz do siebie co inni mówią:) ty sama wie sz co najlepsze dla ciebie:)

Gość intuicyjna
Wiecie co :D Nie pójde w diabły, pójde do łóżka spać. Jutro szkoła :) Nie będę się już złościć i przekonywać wszystkich na siłę, że ja mam racje. :) Jestem szczęśliwa czy Wam się to podoba czy nie :) Narazie wredniołki :P I do zobaczenia dziewczynki :* dziekuje za zrozumienie ;*

Gość naataalii
to intuicja może będzie tego żałować ale żałuj tego co zrobiłeś a nie tego czego ie zrobiłeś:)

Gość naataalii
ja idę spać, choć mam ferię:)

o matko... świat schodzi na psy - razem z nim ty.. Ale głowa do góry! Zrób wszystko co co możesz aby dzieciątko było szczesliwe i czuło sie KOCHANE...

Gość naataalii
wiesz głupio mądre a nie głupie i złośliwe:)

natali ty widze nie jestes bardziej rozwinieta od niej na tym samym poziome szkolnym moze to co jej piszemy jest zlosliwe ale ale robienie sobie dzieciaka chodzac jesZcze do szkoly i nie bedac pelnoletnia madrym nazawac nie mozna

Gość naataalii
dobra nie będę się zniżać do twego poziomu i nie bęe się z tobą sprzeczać:) dobranoc kochane:)

Gość naataalii
poza tym nie osądzaj ludzi po pisaniu ani po wyglądzie:) bo mnie nie znasz i ni możesz nic na mój temat powiedzieć a to jak pisze_ każdy rozumie inaczej:)