Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość intuicyjna

Bardzo młode mamy D

Polecane posty

Gość naataalii
nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło:) kobiety które przeżyły 17 lat i były dzieciakami nie zrozumią nas, wiadomo tylko że dziecko , też mam kwaśna minę

Gość intuicyjna
hmm pivonka twoja sprawa. Dla mne to dziecko jest najwazniejsze to po 1, a po 2 moja banka ne peknie i już. chocbys na nią czyhała z igła :)

Gość pivonka
nie odpowiedzialas na moje pytania natalii no czekam az powiesz cos sensownego :D

Gość cghdfgjhfgjgfjgh
super uordzisz wcześnie to jest fajne nadal będziesz młoda a dziecko odchowane oczwiście szkołę da się pogodzić z wychowaniem dziecka od czego są studia zaoczne ale prędzej czy później zatęsknisz za czymś straconym napewno nie za trzy lata ale 5 lub 10 lat

Gość intuicyjna
nie sądze zebym coś tracila. jak juz pisalam gdzies tam wczesniej mialam bardzo duzo luzu i mysle ze sie wyszalalam. a jak slysze 'dyskoteka' to nie czuje sie najlepiej. niecierpie :)

Gość naataalii
bardzo duża:) może nie zdaję sobie sprawy jak duża:) ale on jest moim ideałem nie jest szczeni8akiem tak jak to chłopcy w naszym wieku wiesz jak jest:) on jeste bardzo przystojny, nie wygląda na swój wiek:) kocham go wiecie co??? znamy się już 3 lata poważnie jesteśmy od 2 razem 2,5 to jest jak bajka, jak zmyślona opowieść ale to jest naprawdę jak by mi jakaś dziewczyna tak napisała bym ja wyzwała jego tez od pedofilów ale dla mnie liczy się uczucie nie wiek!!!!!!!!!!!

Gość takowwwa onnaaa
mysle ze zmieni sie wam myslenie dziecko to niez zabawka potrafi byc meczace wiem cos o ty.tez z jednej str bym chciala zostac matka ale zdaje sobie sprawe jaka jest nasza rzeczywistos.zycie to nie film

Gość naataalii
czytam wasze wypowiedzi i się zgadzam, no bo dziecko jest na całe życie a nie na 2 miesiące :) ale ja ją rozumiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 i pivonka ja też nie zamierzam mieć dzidziusia:) ale jeśli o by była takowa sytuacja że się pojawi to wychowamy:) choć przyznam nie jestem gotowa psychicznie:( i tego bym nie chciała a alimenty nie będe się prosić bo mam na tyle kasy ze ujdzie:)

Gość intuicyjna
qwertyuiopasd dziękuje :) Szczerze mówiąc krótko :) Udało się za ... pierwszą staranką ! :):) Aż byłam w szoku, że tak szybko :):) naataalii jak ja Cie rozumiem :) u mnie jest 9 lat :) i nic mnie nie interesuje co ludzie o tym powiedzą :) takowwwa onnaaa wiem, ze to nie zabawka. To mały czlowieczek który non stop potrzebuje naszej uwagi i trzeba go wychować tak, jaks ie umie najlepiej.

Gość naataalii
fakt młodość pojawia się w życiu tylko raz

Gość naataalii
u mnie jest więęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęększa różnica:) nie wstydzę sie tego:)

Jak mialam 17 lat tez wdawalo mi sie ze znudzila mnie juz zabawa, ze jestem taka dojrzala i madra. Roznica miedzy nami polega na tym, ze ja naprawde bylam madra bo z tej mojej wydumanej madrosci owczesnej nie zrobilam sobie dziecka. Obecnie mam 25 lat i mam meza, nadal doceniam role zabawy w zyciu a na maciezynstwo sie przygotowuje. Gdybym w wieku 17 lat zaszla w ciaze stracilabym polowe z tego wszystkiego co mam obecnie. Na wszystko jest czas. No ale dla ciebie za pozno juz na rady. Bedziesz w moim wieku to wspomnisz moje slowa.

Gość wredna nieco
facetowi znudzi sie młoda dziewczynka jak po ciązy figure straci i bedzie kolejna klientka opieki społecznej, za nasze podatki a swoja droga ile jest strszy?? i czy to pod sad nie podlega, sex dorosłego faceta z nastolatką?? no chyba ze to było in witro ;)

Gość cghdfgjhfgjgfjgh
ja też się wyszalałam i to bardzo dobrze dziecko urodziłam w wieku jednak w wieku 21 lat i czasem tak myślę że fajnie by było uordzić je troszke pozniej nie po to by się dłużej bawić bo mając dziecko też mozna iśc na dyskoteke piwo kino teatr ale jak mam iśc gdzieś to nie mogę bo mam wyrzuty sumienia że wychodzę i zostawiam mojego skarba w domu a ja się bawię i tu jest problem

Gość kobietka taka 9_9
"Bycie mamą to spełnienie każdej kobiety" nie uogulniaj :) moim spełnieniem jest zupełnie co innego

Gość naataalii
nie zrozumiesz do póki tego nie przeżyjesz, a nie przeżyjesz bo to nie zdarza się często:) i tyle tu mam do powiedzenia:) jak dorośniesz to zrozumiesz że miło.śc nie zna granic:)

Gość kobietka taka 9_9
uogólniaj *

Gość intuicyjna
wredna nieco naprawde jestes hm.. nieco wredna :P Nie, nie znudzi mu się. Jestem tego pewna. A co do seksu dorosłego z nieletnią. Od 16 roku życia legalnie :) A straszy jest jak juz pisałam 9 lat. cghdfgjhfgjgfjgh no tak, rozumiem. Ale u mnie klamka już zapadła :):)

Gość takowwwa onnaaa
znam dziewczyne ktora w wieku 16 lat poczula sie doroslaa i zapragnela byc mama.teraz z facetem sie jej nie uklada a taka byla zakochana tacy dojrzali niestety realia.....

Gość kobietka taka 9_9
uogólniaj *

Gość cghdfgjhfgjgfjgh
głupota ale to jej życie chyba należy jej życzyć pwodzenia i szczęscia bo nie wszytsko zawsze musi się układac

Gość intuicyjna
pain au chocolat nie bede Cie przekonywac na sile :P Wystarczy ze ja wiem jak jest :)

Gość naataalii
nie no ja tam o tym nie marze żeby je mieć:) uważam że jestem za młoda, ale nie wykreślam takiego zdarzenia:) zawsze twierdzę że gdybym zaszła to bym usunęła ale tego nie przewidzę:)

Gość cghdfgjhfgjgfjgh
no chyba najważniejsze żeby si ę ułożyło i nic nie spierdoliło bo życie różnie sie układa oby było dobrze życze pwodzenia a wiadomo czasem straszy facet chce się ustatkować co nie

Gość intuicyjna
"zawsze twierdzę że gdybym zaszła to bym usunęła ale tego nie przewidzę" potrafiłabyś :/ ?

Gość naataalii
intuicyjna:) od 15:)

dorosla napewno nie jestes..tez mi sie tak wydawalow twoim wieku..kazdemu sie tak w tym wieku wydaje.... jak jzu chcialas byc mloda mama to moglas poczekac chociazby do matury i naprawde nie masz sie z czego cieszysz

Gość naataalii
teraz gdy nie jestem tak, ale gdybym była raczej nie:(

Gość cghdfgjhfgjgfjgh
a mature nawet z dzieckiem można zdać znam kilka takich dziewczyn co zdały mature mając dziecko poszły na studia nawet i jest super