Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam 39 lat i

Mam 39 lat i bardzo chce miec 2 dziecko

Polecane posty

Gość Mam 39 lat i

Czy to nie za późno? Mam córke ma 17 lat i czasami czuje się bardzo samotna .

Gość te fal en
Zastanow sie czy odczuwasz pragnienie urodzenia 2 dziecka czy jak piszesz, odczuwasz pustke, bo corka pewnie zajmuje sie juz swoimi sprawami, a ty nie masz zadnych pasji ani celow w zyciu. Dziecko to nie zapychacz czasu:O

moja kolezanka w pazn\\dzierniku urodziłą drugie dziecko ma 39 lat pierwszy synek 6 lat

Gość Mam 39 lat i
Oj nie mów tak mam pasje .Prowadzę dział, gosp. od 15 lat pracuję .

Gość Mam 39 lat i
Włąsnie mam cel w życiu ponowne macierzyństwo Skad w Tobie tyle jadu ??

Gość jak chcesz to miej ja akurat
mieszkam w Holandii i tutaj twoj wiek na rodzenie dzieci nie jest niczym nadzwyczajnym, tylko u nas w PL jeszcze panuja takie srdenioweiczne poglady :p Znam mnostwo mam, ktore kolo 40 urodziny PIERWSZE dziecko, a co dopiero tak jak ty drugie, takze nie martw sie i rob jak uwazasz.

Gość Mam 39 lat i
Mam masę obaw ,ze 10 lat bede miala 50 lat i mogę chorować dziecko będzie małe ,ale z drugiej strony zawsze może sie cos przydarzyć

Gość Mam 39 lat i
By łam u ginekologa nie widzi problemów .Wyniki mam dobre

Gość te fal en
Jakiego jadu?:O Czy kazda odpowiedz nie po twojej mysli to przejaw jadu? Wiele kobiet po prostu wychowuje dzieci nie myslac o sobie i potem jak te dzieci odchodza z domu lub maja juz swoje zycie, to matki nie moga znalezc sobie miejsca i odczuwaja pustke.

Gość Mam 39 lat i
i co w tym widzisz ?złego .Matka kocha swoje dziecko i dlatego jest jej trudno. A nstp. dziecko w starszym wieku przedłuża ten okres. Ja ZNAM TE "PANIE " ,które udaja takie szczęśliwe bez dzieci samotne rozwódki . Te ich wypady babskie i udawanie ,że się dobrze bawią a tak naprawdę płacza wieczorek w poduszkę.

do autorki :):):) Jeżeli tego pragniesz, warunki zdrowotne nie przeszkadzają to ja nie widzę żadnego problemu i gadanie tu czy masz albo nie masz pasji jest bez sensu bo z tego co piszesz jesteś kobietą spełnioną i poprostu pragniesz kolejnego dziecka :):):):) (ja w kwietniu będe miałą 33 urodziny a w maju urodze pierwsze dziecko, no jak wszystko będzie dobrze to za jakieś 3-4 lata planujemy dugie). Pewnie, że masz wiele obaw i myśle że one są poprostu niezależnie od wieku, moja koleżanka ma 39 lat i urodziła tydzień temu synka (ma już dwie prawie dorosłe córy) dziecko jest zdrowe, ona również do tego wygląda świetnie lepiej od niejednej 20-tki :):):):):) życzę CI powodzenia i pozdrawiam

Gość nie jest za pozno
Zachodz, nie zastanawiaj sie ! Powodzenia ! :)

Gość alfabetagama
moja mama miala 39 lat jak mnie urodzila;)

Gość Mam 39 lat i
Napisałaś ,że nie mam pasji ani celów w życiu . Nie znasz mnie nic o mnie nie wiesz a potrafisz postawić taką "diagnozę: Od 15 lat mam swoja firmę ,pracuję w domu .Mam masę pasji od czytania po dodatkowe zajęcia z aerobicu 3 razy w tyg. (jestem instr). I uważam ,że to są właśnie zapychacze czasu . Ja nie muszę tego robić

Gość Mam 39 lat i
Coś jeszcze wam powiem dziewczyny długo leczyłam się na nerwicę lekąwa przyszła nie wiadomo skąd. Lekarz stwierdził ,że mogło to być spowodowane nadmiarem pracy, stałym stresem . Męczy mnie ten wyścig szczurów Teraz dostrzegam ,że nie ma nic piękniejszego od spaceru z własnym dzieckiem . Jak ta malutka rączka gładzi nas po twarzy .

Gość te fal en
Jesli ktos swiadomie zdecydowal sie na bezdzietnosc, to nie sadze, aby byl z tego powodu nieszczesliwy:D Ok, nie ma sensu dyskutowac. Ja tylko napisalam, abys sie zastanowila, czy aby na pewno pragniesz dziecka, bo MOZE brakuje ci celu w zyciu po tym jak corka dorosla i tyle.

Gość Mam 39 lat i
a to jesteś jedna z tych kobiet Świadomych ,które nie chcą mieć dzieci .Teraz rozumiem To jest wbrew naturze sam fakt podglądania forum Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci świadczy o tym .

do autorki :):):) Jeżeli tego pragniesz, warunki zdrowotne nie przeszkadzają to ja nie widzę żadnego problemu i gadanie tu czy masz albo nie masz pasji jest bez sensu bo z tego co piszesz jesteś kobietą spełnioną i poprostu pragniesz kolejnego dziecka :):):):) (ja w kwietniu będe miałą 33 urodziny a w maju urodze pierwsze dziecko, no jak wszystko będzie dobrze to za jakieś 3-4 lata planujemy dugie). Pewnie, że masz wiele obaw i myśle że one są poprostu niezależnie od wieku, moja koleżanka ma 39 lat i urodziła tydzień temu synka (ma już dwie prawie dorosłe córy) dziecko jest zdrowe, ona również do tego wygląda świetnie lepiej od niejednej 20-tki :):):):):) życzę CI powodzenia i pozdrawiam

nie wiem czemu moja wypowiedx wkleiła sie dwa razy i to o róznych porach - pozdrawiam

Gość Mam 39 lat i
Dziękuje Aniu .Mąż też jest nastawiony sceptycznie . Nie jest łatwo :)

moze uda Wam się dojrzeć szybko razem do tej decyzji i niebawem będziecie cieszyć się maleństwem :):):):) czego Wam życzę

Gość Mam 39 lat i
Powiem wam jedno często kobiety 40-50 letnie są bardzo samotne i wtedy wkrada się alkohol ,romanse . Mają dużo wolnego czasu za dużo . Mam nadzieje ,że przekonam męża.:)