Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeliiaii

qyn ma urodziny i sasiadka ma pretensje o to ze jest za glosno

Polecane posty

Bo pierdoli jak potluczona :D , halas sie mierzy a nie zglasza hehehehe sobie zglaszajcie nawet do trybunalu hehehehehe

Gość ldksjfhvkdjfgsdfgsd
zwlaszcza ze sama bylam w podobnej sytuacji

Gość wkurzona 777
Kodeks wykroczeń - art. 51 § 1 Kto krzykiem, hałasem, alarmem lub innym wybrykiem zakłóca spokój, porządek publiczny, spoczynek nocny albo wywołuje zgorszenie w miejscu publicznym, podlega karze aresztu, ograniczenia wolności albo grzywny. prosze gowniarzu czytaj

Gość szwagier kolaska
a mohery wlacza radio ma ryja :P i co bedziecie sluchac?

co wy piszecie jakie bachory rozdarte? Chyba czlowiek nie ebdzie w mieszkaniu niewolnikeim bo wszystko slychac? Imprezy sie nie robi codziennie

Gość ldksjfhvkdjfgsdfgsd
wkurzona czy ty wiesz co to jest hałas????????????

Gość wkurzona 777
tak, muzyka wlaczana na full

imprez urodzinowa w dzien nie ejst wykroczeniem bez przesadfy a jesli sasiad ejst ipuzrdliwy to ciagle nasluchuje i wszystko im przeszkadza

Gość mama synka 15 roku
Posłuchaj 777 nie bądz śmieszna , ja tez miałam sąsiadke która słuchała na full jak bym poszła z tym na policję to by mnie chyba wysmiali , zreszta proszę robić sobie siare ... gdzie twoja godność weż sie puknij w łeb , albo sprawdz na allegro może spodoba ci sie jakiś berecik...

Gość wkurzona 777
dobra nie chce mi sie z wami gadac, znam swoja prawa i potrafie sobie poradzic w takiej sytuacji a wy sobie grajcie dalej i zycze wam zebyscie na starosc ogluchli i oslepli i wszystko inne tez bye bye ;)

Gość ldksjfhvkdjfgsdfgsd
wkurzona 777 a jak zmierzysz na ile jest wlaczona muzyka u sasiada w domu? :D

Ona nie mierzy ona dzwoni na policje, a ten co sluchal muzyki lykal jak pelikan bo glupi jak but z lewej nogi.

wyobrazcie sobie ze siedzicie cale dnie w domu i tylko tv ogladacie to wam kazdy halas bedzie przeszkadzal bo nie macie swoich spraw normalny czlowiek rozumie ze nie wszyscy sa starzy

Gość mama synka 15 roku
do 777 my nie dozyjemy starosci , padniemy zacharowani spłatą kredytu , i utrzymywaniem moherów niestety, nie zapominaj że to my na nich pracujemy zamiast studjować paragrafy, wez sie za ekonomie

Gość szwagier kolaska
yhy zrozumie jak mi przez dwie godziny napierrdala jakas murzynska muza dwa utwory przez 24h:P

Gość czepiacie sie...
Mam wrażenie, że większość nie czyta opsta autorki. Albo go nie rozumie. Przecież to nie jest nocna, głośna impreza! To są urodziny 12 letniego dziecka! W biały dzień! Nie dajmy się zwariować! Ja rozumiem, że porządne basy o 23 moga kogoś z równowagi wyprowadzić... :P Ale nie urodziny dziecka po południu!\ Współczuję autorce i pozdrawiam moich mega tolerancyjnych sąsiadów ;)

o czym wy piszecie w każdym bloku jest regulamin porządku , czasem warto poczytać . Na moim osiedlu nie wolno używać głośnych maszyn mechanicznych oraz remontować od godziny 19-tej do 9 rano ..................i nie jest to uważane za zakłócanie spokoju nawet gdyby trwało cały rok . słuchanie głośnej muzyki w dzień szczególnie gdy zdarza się sporadycznie nie jest zakłócaniem spokoju ani porządku publicznego ...........trzeba wyluzować i tyle . Autorko nie przejmuj sie sąsiadką ............przecierpi wszak urodziny syna są teraz a nie po 22-giej .

Gość mama synka 15 roku
Do szwagra a moja sąsiadka w kółko na full słuchała juz mi niosa suknie z welonem albo dzagę , bo była tak głupia że nawet mąż ja zostawił...ze smutku tego słuchała i co miałam na nią donieść, wyprowadziłam się

Są tez takie bloki gdzie nie ma regulaminu jako takiego ;p I sobie mozna zglaszac az sie posrasz ;)

Regulamin mozna sobie wsadzic. Obowiazuje kodeks karny .....gdzie halas trzeba zmierzyc w miejscu tego halasu ;p

Gość szwagier kolaska
łohoho bo pewnie juz spaliles go hehehe.Do matki wiem ze sa ludzie i parapety ale jak przyszla poprosila o troche ciszej a rzeczywiscie jest po operacji to trzeba chciec to zrozumiec,jezeli zdarza sie to nagminnie ze wiecznie jej nie pasuje olac.

Gość ldksjfhvkdjfgsdfgsd
przeciez ta sasiadka juz cale zycie bedzie po operacji!!

Ile mozna tluc ze moherowi trzeba zrobic glosniej ?? Niech sobie mysli ze jestes popierdolona - jej problem.

up up Moze wkurzona wymysli specjalny regulamin na pieski i rozdarte bachory :D hehehehehehheheh

Gość ldksjfhvkdjfgsdfgsd
:D

Zglaszajmy hodowle psa w bloku do animalsow A bobo to nie wiem gdzie :D , od malego w slumsie to sie kolejny idiota wychowa heheheh i bedzie za glosno muzyki sluchaj qrwa nie moge heheheehhe :DDD