Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Walentynka2009

Pomóóóżżżcie!! Co na WALENTYNKI dla ukochanego/ukochanej??

Polecane posty

Gość Walentynka2009

Jak w temacie jestemy juz 4lata razem i ja juz nie mam pomyslu;/ Byly poduszki ze zdjeciem kubki ze zdjeciem nawet puzzle robilam u fotografa a w tym roku??nie mam pomyslu:/ chciala bym cos fajnego takiego pod ta okazje nie chce np.perfum dawac bo to mozna na ur, im. Macie jakies pomysly??:)

Gość anka1-1
bokserki teraz pelno ich bedzie po sklepach z bielizna:D

Gość Walentynka2009
bokserki tez juz kupowalam;/ a jeszcze cos innego??

Gość Walentynka2009
taaaa jasne!! zaleje mi sie facet i po swietowaniu;p;p Juliuszu czegos innego potrzebuje:D

Gość a gdzie robilas
te puzzle jakie duze i ile placilas? moze ja bym mojemu takie kupila tez mi sie pomysly za 6 lat wyczerpaly :/

Gość Walentynka2009
ta ramka mi sie podoba.co prawda ma juz duzo naszych zdjec w pokoju ale ramki z sercem wlasnie nie. tylko musze teraz szukac takiej:) a moze jeszcze jakies pomysly ktos ma??

Gość YSSSSSSS
a co na walentynki dla meza po 16 latach malzenstwa i maz juz chyba sie mna znudzil

Gość Walentynka2009
puzzle u fotografa i powiem ze to byl wlasnie najlepszy prezent:) format byl A4 i zaplacilam 24zl tylko. Zanioslam zdjecie do fotografa a oni sie reszta zajeli. zapytali jeszcze czy maja dac zlozone czy nie to powiedzialam ze oczywiscie ze nie:) potem super sprawa zeby je ukladac i sama sobie wybierasz jaki chcesz miec rozmiar puzzli(wiesz jakie duze maja byc)

Gość Walentynka2009
jak dla meza to moze bielizna czerwona?? napewno sie ucieszy tylko tak fest sexi:D na allegro widzialam duzo:)

Gość a gdzie robilas
no my od 6 jestesmy i mna stez sie chyba znudzil bo nie pamieta o urodzinach itd, za to ja zawsze staram sie zeby cos dostal, na pewno mu glupio he he

Gość Walentynka2009
tylko ze kulig to duzo pewnie kosztuje a ja mam gora200zl. a nie boicie sie ze snieg Wam stopnieje??

Gość błagam cie ramki...
Prosze cie ranka ze zdjeciem , poduszka ze zdjeciem. kobieto on cie codziennie ogląda... Boże żal mi takich lasek. w ogole mu pieniadze z twoim zdjeciem wydrukuj... bleee

Gość błagam cie ramki...
i tak juz biedny chłopak ma cąły pokój waszymi zdjeciami poobstawiany , daj mu zyc... toksyczna zakochana psycholko, juz dzisiaj tylko takei spotykam tu, ide z kafe bo masakra. Uzaleznione wariatki panuja...

Gość Walentynka2009
a ty zazdroscisz bo pewnie faceta nie masz;ptak sie sklada ze on daje mi jeszcze wiecej takich zeczy i mogla bym miec nawet ubrania z nim. widac nie wiesz co to milosc i nie wiesz jak to jest jak zakochanie jeszcze nie mieszkaja ze soba. wtedy caly czas chce sie czuc obecnosc drugiej polowki a takie rzeczy pomagaja. Zycze milosci na te walentynki.

właśnie zazdrośnica się odezwała, co pewnie w życiu nie powiedziała słowa kocham do chłopaka, wogóle się nie trzeba takimi przejmować :)

Gość błagam cie ramki...
hahahahahaha mam faceta od 4 lat :0 i bardzo jestesmy szczesliwi ze soba:) ale nie potrzebuje miec dziesiątek zdjęc z nim i ciuchów ludzieee. Tylko że my cholernei dużo czasu razem spędzamy, skoro wy macie sie tylko na zdjeciach i na poduszkach to wybacz:)

tak to pewnie zazdrośnica bo napisała kilka słów prawdy. różne są związki ale trochę UMIARU w tych słodkościach :o Nie róbcie z pokojów waszych partnerów sanktuariów .....

Gość Walentynka2009
czyli jak przychodza walentynki to co?? nie swietujecie? nie dajecie sobie nic? bezsensu... dziwny zwiazek

Gość błagam cie ramki...
własnei ze zajebisty tylko mój facet mnie zapraszana na romantyczną kolacje i potem sex:) a nie daje mi ciuchy ze swoją podobizną:)

Gość błagam cie ramki...
nie jestem zazdrosna:) jestem szcześliwa i mam zdrowie psychiczne w normie. I nie jestem uzalezniona żeby robic mojemu facetowi ołtarzyki z naszymi zdjeciami i nie wiadomo z czym:) miłych walentynek:D

to wszystko zależy od wieku ... z tego co piszesz nie dałabym Ci wiecej niz 19 lat ... no kurcze, ale jak mozna dawać dorosłemu facetowi poduszeczki, misiaczki, rameczki itp. walentynki to święto zakochanych! Wiec trzeba spędzic je nie tylko razem ale i wyjątkowo. nie liczy sie prezent tylko spedzony czas. Jakaś kolacja, wyjazd, albo seans erotyczny hehe:) Ja mojemu facetowi nie dałabym żadnych słodziutkich prezentów bo jest na to już \"za stary\"... ale to wcale nie swiadczy o tym ze się nie kochamy

upiecz mu ciasto albo daj cos slodkiego. nie znam osoby ktora nie lubilaby slodyczy:) dodatkowo bedzie to praktyczny prezent. ludzie w walentynkach nie sa najwazniejsze prezenty tylko pamiec i chec spedzenia tego dnia razem...

a kto powiedział,że ja daje ramki ze zdjęciem,tylko zaproponowałam. My zawsze spędzamy ten czas,razem ze soba, dobre winko,namietny seksik :) udanych walentynek WAM życze :)

Gość błagam cie ramki...
no ja mam 19 lat ale chyba dojzalsze myslenie niż nasza autorka:) i mój facet też byłby bardziej zadowolony ze skórzanego portfela czy fajnego gadżetu niz artykułów ze sklepu z pamiątkam iz moją podobizną... bleee :) Nie bede ci życzyła miłości :P) tylko zdrowego rozsądku i troche dojrzalszego traktowania tego wspaniałego związku:)

Gość błagam cie ramki...
Kociczka - mówie o autorce bo gościu zostanei zasypany kolejnymi sercami. aż mdło sie robi.