Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewellina23

moja mama jest tylko 15 lat starsza od mojego narzeczonego!

Polecane posty

Gość ewellina23

urodzila mnie w wieku 20 lat a moj narzeczony jest ode mnie 5 lat starszy :O ona nie moglaby byc jego matka :O no bo jak w wieku 15 lat go urodzic? :O zle sie troche z tym czuje bo oni sie traktuja bardziej jak znajomi niz jak syn-tescioa:O

Gość Adolf Hip hop
Czyli wszystko normalnie. Po co o tym piszesz?

Gość ewellina23
no bo wedlug mnie to troszke nienormalne :O oni mogliby byc przeciez znajomymi ba nawet para:O a tosciowa to tesciowa wiadomo powinna byc co najmniej 20 lat starsza

Gość ewellina23
no ale na odwrot czesto tak jest

Gość Ingridka
a w czym masz problem,bo nie rozumie?Ty masz 23 twój facet 28 a matka 43 no i co????

Gość niezonwu nie ona
kciukiem ale twoj facet jest 20 lat starszy od ciebie :O

no i co z tego? mowa jest o roznicy wieku faceta i tesciowej poza tym nie 20 tylko 18:D

Gość niezonwu nie ona
20 a 18 to prawie to samo :P

Gość mirakle
przestań, ja tez urodziłam w wieku 20 lat i z synowa będe mogła potem na zakupy smigać :D (żart) spoko i co z tego

Gość maturka
Mój mąż był starszy od mojego ojca? I co? I byliśmy bardzo dobrym małżeństwem. A ojciec z zięciem wspaniale się dogadywali

Gość a pocalujcie mnie w dupe
a moj maz jest starszy od mojej mamy ale mlodszy od mojego taty i co z tego? boze,ale macie problemy,widac ze to jakies zachukane ze wsi,co tylko dwa razy w tygodniu do miasta jedzie... czy wy w ogole kiedykolwiek widzieliscie cos poza sklepem miesnym i byliscie gdzies dalej niz na koncu swojej wsi? po prostu tragedia...:O Los Angeles,Paryz (w ogole Fracja), Mediolan - przejdzie sie kiedys po tych miastach to takie pary zobaczycie ze wam galy wyjda,wiesniaki niedorobione

Gość młoda duchem
I CO Z TEGO

Gość niezonwu nie ona
a pocalujcie mnie---jakie pary zobaczymy? takie z 30 lat roznicy? :O kciukiem 2 lata to naprawde nie duzo :P chyba ze 34 a 36 lat to wtedy wiadomo jeden blizej 30 a drugi 40

maturka - no wlasnie, to ma swoja zalete,ze wtedy wszyscy sie normalnie dogaduja i moga wspolnie wypic piwo,pogadac na normalne tematy,jak NORMALNI ludzie, a nie ciagle jakies wyscigi,przepytywanki i uprzykrzanie zycia jak w przypadku 20 lestniej synowej i 50 letniej tesciowej lub 25 letniego ziecia i 60 letniego tescia....

zobaczycie cos wiecej niz wystawy z biedronki....:O ze ludzie w kazdym wieku moga sie zakochac,miec dzieci,zawrzec zwiazek malzenski....i obojetnie czy to facet jest starszy czy kobieta...ty na pewno nie,ale moze twoje praprawnuki to zrozumieja...:O

Gość p.psycholog
myślę że to dobrze , przynajmniej znajdą wspólny język, nie będzie dla niego katorgą wypad na obiad do teściów ;)

Gość lo jery jak iproblem
moj maz jest starszy ode mnie o 14 lat mlodszy od swojej tesciowej o 16 a od tescia o 21... z moim tata mozna powiedziec ze sie przyjaznia (chodza razem na piwo,ryby itp. i nie widze w tym nic gorszacego

dla mnie jest to jednak roznica:) a co ma byc w tym groszace? dobrze, ze jest mala roznica, bo przynajmniej maja kontakt i sie dogaduja. nawet jak nie maja wspolnych tematow, bo o czym ma sie zagadac nauczycielka z komputerowcem

hehe moja mama jest starsza od mojego męża o 13 lat :P Mnie urodziła w wieku 19 lat a mój mąż jest ode mnie starszy o 6 lat :) Najsmieszniejsze jest to ze z moim mezem pracuje jego kolega który ma zone o 13 lat starszą (troche to dziwne:O) Moja mama proponowała zeby mówil do niej jak chce albo mamo albo po imieniu no mąż stwierdzil ze po imieniu to mu przez gardlo nei przejdzie:P

Gość niezonwu nie ona
widzisz roznice miedzy 51latkiem a 53 latkiem? :O nie :O 51 a 55 owszem rozumiesz? 2 lata to jest duzo jesli dodamy do tego 4 lata np. miedzy 55 a 61 a nie 55 a 57 ale nie zrozumiesz...

nie chodzi mi ogolnieo roznice tylko o mojego faceta:) 2 lata w jeego przypadku to duzo:)

Gość dsadas
zmienić mamę...

Gość niezonwu nie ona
wiec za 2 lata bedzie starszy i go rzucisz?

nie rozumiem? albo ty czegos nie zrozumialas, nie to mialam na mysli. dla mnie jest wazne jaka liczbe mam na poczatku wieku, a jaka on, w tej chwili ma 3, za dwa lata bedzie to juz czworka;)

Gość niezonwu nie ona
wiec jestes bardzo niedojrzala :O

po czym wnosisz? zreszta nie masz po czym. interesuje sie liczbami, wec to troche dla mnie wazne jest, a o niedojrzalosci to nie swiadczy:)