salix 226 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, 250GodzinTak napisał: Miałam iść biegać ale tną komary Więc zjem lody i resztę. A jutro będę się odchudzać, pijąc samą wodę z kranu Na zdrowie Jakaś plaga chyba, mnie wczoraj w ciągu kilku minut gdy rozmawiałam przez tel pod biedronką zaatakowały 3 sztuki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 36 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, salix napisał: Na zdrowie Jakaś plaga chyba, mnie wczoraj w ciągu kilku minut gdy rozmawiałam przez tel pod biedronką zaatakowały 3 sztuki. Dziękuję. Raz się żyje, najwyżej się zrobię gruba i trudno się mówi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proboszcz 2 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Dziękuję. Raz się żyje, najwyżej się zrobię gruba i trudno się mówi Nom jedzenie to jakaś forma radzenia se z wkoorwieniem jak kto zbluzga to czekoladka dodaje sila ja to trochę przytyłam bo mi już nie zależy żeby być ładna w ogóle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 389 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Proboszcz napisał: Nom jedzenie to jakaś forma radzenia se z wkoorwieniem jak kto zbluzga to czekoladka dodaje sila ja to trochę przytyłam bo mi już nie zależy żeby być ładna w ogóle Gdyby mnie ktoś zapytał teraz czy chcę się zamienić na figurę i wygląd A.Buzek, to odpowiem: never!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 36 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, Proboszcz napisał: Nom jedzenie to jakaś forma radzenia se z wkoorwieniem jak kto zbluzga to czekoladka dodaje sila ja to trochę przytyłam bo mi już nie zależy żeby być ładna w ogóle A ja schudłam i jestem przed okresem, stąd między innymi chipsy. Ale ich nie zjadłam Biegać pójdę jutro i może komary nie będą tak kąsać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki Buu 28 Napisano 2 godziny temu 18 minut temu, Proboszcz napisał: Nom jedzenie to jakaś forma radzenia se z wkoorwieniem jak kto zbluzga to czekoladka dodaje sila ja to trochę przytyłam bo mi już nie zależy żeby być ładna w ogóle A potem doopsko rośnie ponadmiarowo a fekalia leją się jak z Czajki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki Buu 28 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: A ja schudłam i jestem przed okresem, stąd między innymi chipsy. Ale ich nie zjadłam Biegać pójdę jutro i może komary nie będą tak kąsać Jakim okresem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 36 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Wielki Buu napisał: Jakim okresem? Srakim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki Buu 28 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Srakim Taki masz okres jak i ja babuniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach