Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malowana-łzami

Co on robi

Polecane posty

Postawie go pod sciana i bedzie mi musial powiedziec o co chodzi i tyle nie, nie bedzie musial :-) rozmowa to doskonaly pomysl ale dla pewnosci przeczytaj przed rozmowa jeszcze raz historie jolki i stefana :-)

Gość u mnie bylo tak samo
jakieś dwa miesiące przed tym jak odszedl też byl a jakby go nie bylo brak zainteresowania takie dziwne rozmowy o niczym na moje pytania o co chodzi i czy coś sie dzieje odpowiedz brzmiala wszystko ok po tym jak odszedl dowiedzialam sie co bylo powodem ..... w glowie siedziala mu inna , zauroczyl sie jakąś i stąd ten dziwny stan po trzech miesiącach cizia mu wywietrzala z glowy i przypomnial sobie, że mnie bardzo kocha i że to , ze odszedl to byl bląd chcial wrócić nie skorzystalam z oferty

no 25 lat to dla mnie ma osoba która juz jest powazna i powaznie mysli o zyciu i myslalam , ze mam z takiem czlowiekiem do czynienia , a on zachowuje sie jak gówniarz.

no 25 lat to dla mnie ma osoba która juz jest powazna i powaznie mysli o zyciu i myslalam , ze mam z takiem czlowiekiem do czynienia , a on zachowuje sie jak gówniarz. droga jolu, 25 letni facet o ile sytuacja zyciowa go do tego nie zmusi jest dzieciakiem

ciekawe ile Ty masz szczery bo ja bym Ci dała dwa razy tyle co ja mam:)

co prawda to prawda 25letni facet dorosłość ma w dowodzie tylko, chyba że nagle musi dorosnąc.

co prawda to prawda 25letni facet dorosłość ma w dowodzie tylko, chyba że nagle musi dorosnąc. deko podawaj cegly a nie parafrazujesz moje slowa :-)

Witam:) Dzisiaj wielki dzien, zobacze co mi z tego wszystkiego wyjdzie, ze bede chciala, zeby powiedzial mi cala prawde. Zawsze szczery to co powiesz mi czy masz dziewczyne?

Witam:) No i bylam u niego na powaznej rozmowie. Zapytałam czemu jest taki tip i , ze chce wiedziec prawde.A on ze stoickim spokojem , ze mnie bardzo przeprasza jesli mnie zranil takim zachowaniem ale jest bardzo zmeczony praca, rodzina i wszystkim i juz nie ma poprostu siły i, ze juz nie ma na nic siły. Zapytalam czy na mnie tez, a on mi na to, ze bardzo mnie kocha i ze chce ze mna byc juz na zawsze. To ja sie zapytalam czemu go denerwuje jego rodzina ,a on mi na to, ze jego mama go przyciszka pod sciane i mowi mu , ze to najwysza pora w jego zyciu na jakies dziecko:(:(

prawde jakies to dziwne, dopiero jak mu to dzisiaj powiedzialam to mnie przytulał i sie do mnie "łasił" Swoja droga ta jego mama strasznie sie wtraca;/;/

eh...nie wiem co ci doradzić, bo obecnie nie mam pojęcia o co facetom chodzi....ale wiem, że rodzina może dużo napsuć w związku...moją kumpelę narzeczony zostawił, bo rodzina jej nie chciała, szantażowali go tym bardziej im poważniej wyglądały ich plany ślubu i im bliżej było do niego... będę trzymać kciuki, jeśli naprawdę kocha to myslę ze właśnie teraz masz okazję się o tym przekonać...

przekonać w sensie, że to jak będzie się teraz zachowywał, rozmawiał z tobą i jak poradzi sobie z tą sytuacją rodzinną...a w zasadzie jak sobie poradzicie razem z tym wszystkim:)

no ja dziecka sobie teraz napewno nie zrobie. Bede starala sie aby to wszystko sie jakos ułozyło i mysle , ze ten jego nastrój jest spowodowany jego mamuska , ktora sie wtraca z tym dzieckiem.

Zapytalam czy na mnie tez, a on mi na to, ze bardzo mnie kocha i ze chce ze mna byc juz na zawsze. no ja dziecka sobie teraz napewno nie zrobie. Bede starala sie aby to wszystko sie jakos ułozyło i mysle , ze ten jego nastrój jest spowodowany jego mamuska , ktora sie wtraca z tym dzieckiem. widze 3 opcje: 1. jestes kompletnie niedojrzala 2. on jest kompletnie niedojrzaly - w zasadzie to uslalilismy wczesniej - no wybacz, mamusia jest powodem do niecheci wobec osoby z ktora planuje wspolna przyszlosc - niezla sciema 3. oboje jestescie dziecinni stawiam na 3 :-)

Ale dlaczego ja jestem dziecinna , dlatego, ze nie jestem jeszcze gotowa na dziecko czy jak?? A jego mama wtraca sie ze wszystkim od zawsze kiedys mi powiedziala, ze mam brzydka fryzure ;/;/