Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewka ...

CZy któraś z was była z Włochem??

Polecane posty

Gość tamarra-x
Powiem ci tak_: jesli po krotkim czasie zbyt duzo ci obiecuje to uwazaj bo jest wtedy prawdopodobne, ze chce sie zabawic. Nie jest to regula, ale czesto oni im bardziej bajeruja tym bardziej chodzi im tylko o jedno. A wiedza, ze cudzoziemki z est Europa maja do nich slabosc. Najlepiej byscie sie spotkali na nautralnym gruncie. Niech on do ciebie najpierw przyjedzie i oczywiscie zamieszka w hotelu. Jak zacznie sie krzywic bo wolalby z toba to tez znak ostrzegawczy. Ewentualnie ty lec do Wloch ale tez do hotelu a nie z nim. Staraj sie powyciagac troche szczegolow z jego zycia, co robi wiecz

Gość tamarra-x
ucielo mi:((( co robi wieczorami. sprobuj do niego zadzwonic np wieczorem. wtedy uslyszysz czy glos ma zadowolony czy zmieszany bp np obok ktos jest. Postaraj sie troszke zrobic krok do przodu bo przez sam komputer to ciezko wiecej sie dowiedziec.

Gość tamarra-x
No wlasnie musisz byc ostrozna. I zwroc uwage na jego "ton" wypowiedzi: czy gadacie na rozne tematy czy on ci tylko pisze, ze sei molto bella (jestes bardzo piekna). jesli wiekszosc jego wypowiedzi to tylko komplementy i nic wiecej to niezbyt dobrze.

A co sądzicie o moim znajomym? Włoch w 100% ... Szukaj na naszej-klasie... Jonathan Fiore.. Pozdrawiam

Gość tamarra-x
egzamin mam, uczyc sie powinnam a ja na kafeterii:((((((

Gość tamarra-x
wlasnie ewka poszukaj go na face book, moze tam jest i ma wiecej jakis fotek czy znajomych.

Gość ewka ...
no ok.dzieki za rady dziewczyny :) mi mowił ze mozemy na wszystkie tematy gadac nawet o polityce i seksie ...lol on ogolnie do mnie raczej nie dzwoni sms,maile raczej,ja raz do niego zadzwoniłam nie odebrał potem tłumaczył ze nie mógł bo był w podrózy słuzbowej na Kubie ;(

Gość makaroniarze heheh
ja tez gadałam z jednym Marco sie zwał wysyłał mi zdjecia swojego małego ,zboczek jeden hehh

Ja jestem z Włochem, też z Bolonii. Włosi są przystojniejsi to fakt ale nie otwierają drzwi przed dziewczynami i to był dla mnie szok kulturowy straszny. Za każdym razem jak dostaję w łeb drzwiami, przypominam sobie, że to nie Polska. W łóżku mój jest bardzo dobry. Strasznie się podniecają tutaj jeśli chodzi o buty, ciuchy, włosy i okulary. A i są z siebie niesłychanie dumni, bywają niesmaczni pod tym względem. Na faceta uważaj. Mój mnie oszukał już 2 razy (wirtualnie). Trzeba ich pilnować strasznie. To męczące. A miłość jest ślepa.

Gość taaaaaaaaaaak
oj maja maja

Gość tamarra-x
Moim idealem urody jest George Clooney co nie znaczy, ze szukam sobie meza ktory wyglada wlasnie jak on:)))

Gość taaaaaaaaaaak
lubia wyzywajace chyba panny...jak ta na fotce cos w tym jest

Gość margi78
mój mąz jest włochem,mamy śliczna córeczke

Gość jakie kobiety lubia
ale jakie kobiety lubia ????

Gość liguriana
99% to pusci, powierzchowni ignoranci, dumni niewiadomo z czego, chyba ze swojej ignorancji, takze dajcie sobie z nimi spokoj:O

Gość tamarra-x
Moj maz tez jest Wlochem. Jakie panny lubia? Rozne. Moj np nie lubi blondynek. Woli brunetki. Ja mam wlosy kasztanowe:))

Gość tamarra-x
Ja uwazam, ze mlodziez jest tu strasznie rozpuszczona i rzeczywiscie duzo osob jest takich pustych. tak sie zlozylo, ze musialam tu pojsc znow na studia i wiadomo, ze rocznikowo ludzie z ktorymi studiuje sa mlodsi tacy 19 latkowie lub dwudziestolatkowie. Rzeczywiscie wielu z nich ubiera sie w jakies spodnie z dziurami, wlosy na zel i przylepieni do komorki. beznadzieja. chociaz udalo mi sie tez poznac i fajne i takie bardziej skromne osoby. Starsi to sa juz troche bardziej dojrzali i normalni choc wszystko zalezy na kogo sie trafi. np w pracy mam fajne osoby.

Gość margi78
nie szufladkujmy nikogo,mogłabym powiedziec ze wszyscy polacy to brudni pijacy

Gość liguriana
Starsi to sa juz troche bardziej dojrzali i normalni choc wszystko zalezy na kogo sie trafi Mieszkalam we Wloszech pol swojego zycia, nadal tam pomieszkuje i widze jacy sa Wlosi. Mam mnostwo kolezanek przekonane, ze one trafily na tego porzadnego, a jak tylko sie odwroca ich "amore" podrywaja wszystko co sie rusza, wlacznie z przyjaciolkami zon. Tam po prostu wiernosc malzenska to abstrakcja, nie ma zadnej wartosci i facet w domu jest kochajacym mezem, a poza nim wielkim macho, ktory zadnej nie przepusci. Wlosi sa swietni do zabawy, to wszystko.

Gość tamarra-x
To z tym na kogo sie trafi mialam na mysli na jakie towarzystwo czy krag znajomych sie trafi. Na uczelnii na ludzi na jakich trafilam to nie jestem zadowolona choc rozumiem jest pewna przepasc wiekowa. W pracy natomiast trafilam na dosc fajne osoby. To co juz oni porabiaja w zyciu swoim uczuciowym no to juz nie moja dzialka i nie zagladam im do sypialni z kim sypiaja. W pracy mam z nimi fajne i kolezenskie relacje zarowno z facetami jak i kobietami.

Moja przyjaciolka jest dosc dlugo Nazywalismy ja Wloszka w szkole bo zawsze mowila,ze wyjedzie do Wloch Marzenia sie spelniaja:D Jest niezla przewodniczka po Rzymie:P Kocham Wlochy:)

Gość tamarra-x
ooo Rzym to moje pierwsze miasto w ktorym pracowalam. Bylam au pair:)) Mam do niego duzy sentyment. Ja mieszkam w Umbrii ale niedlugo prawdopodobnie przeprowadze sie do Toskanii:))

" 22:55 ewka ... Mam 30 lat,obecnie singiel ,poznałam przez internt bardzo przstojnego włocha zauroczyłam sie ,on tez ponoć i sztrasznie nalega na spotkanie..chce przyjechać do mnie z Bolonii do Polski,mowi ze nie przeszkadza mu odległość 1000km.Sama nie wiem co o tym myleć,czy to ma sens? ,zgodzic sie na spotkanie czy nie? choc przyznaje iz kreci mnie jak żaden inny facet ( wczesniej spotykałam sie tylko z polakami).byłyscie w podobnej sytuacji? " Nalega bo chce do burdelu wysłać:P.

Gość margi78
a ja mieszkam na Ischii,jest fajnie ale w okresie letnim

Gość tamarra-x
no to ladny kraj choc z zyciem tu to juz roznie bywa:))

Gość włoszkaxxx
ja byłam zdradzaja zawsze skurwiele i maja małe wacki

Gość tamarra-x
no co wackow badan nie prowadzilam i nie mam porownania:))