Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewka ...

CZy któraś z was była z Włochem??

Polecane posty

Gość ewka ...

Mam 30 lat,obecnie singiel ,poznałam przez internt bardzo przstojnego włocha zauroczyłam sie ,on tez ponoć i sztrasznie nalega na spotkanie..chce przyjechać do mnie z Bolonii do Polski,mowi ze nie przeszkadza mu odległość 1000km.Sama nie wiem co o tym myleć,czy to ma sens? ,zgodzic sie na spotkanie czy nie? choc przyznaje iz kreci mnie jak żaden inny facet ( wczesniej spotykałam sie tylko z polakami).byłyscie w podobnej sytuacji?

Gość MA GUARDAAA E IO SONO PROPRIO
DI BOLOGNAAAAA..!! :-p powiedzialabym ci wieeeeeeeeeeele o italiancach. i od 7 lat /mam ponad 30 lat/ mieszkam w bolonii :-p jak chcesz, oto moj e-mail: nadiala24@yahoo.it

Gość tamarra-x
mam meza Wlocha. mieszkam w Umbrii:))

Gość ewka ...
ale opowiedzcie cos o nich ,warto sie z nimi spotykać? ja do tej pory tylko z polakami byłam,ale rownie przystojnego polaka nie widziałam ;)

Gość a ta z umbri to solita
gazeta wyborcza :-0 jedna z nielicznych glupich kur ktora nie dość ze wyszla za maz zbyt mlodo,to za włocha :-0

Gość jasnespotkaj sie
włosi są ładniejsi od poaków i lepsi w wyrku ;))))))))

Gość tamarra-x
Ja mojego poznalam na zywo tzn we Wloszech bo tam studiowalam wiec moglam go od razu poznac. Co moge powiedziec? Wloch Wlochowi nierowny bo sa zarowno porzadne osoby jak i te co klamia. Moj maz np jest porzadnym czlowiekiem, jestesmy razem juz 8 lat ale np mial kolege co mimo, ze mial dziewczyne tez czatowal z innymi.

Gość MA GUARDAAA E IO SONO PROPRIO
Bosh..! kiedy te glupie baby przestana myslec stereotypami! :-0 Naprawde przystojny i piekny wloch TO RZADKOSC!!! najprzystojniejszych facetow mialam jak zylam w pl!!!!! bello italiano to miiiiiiiiiit!!!!

Gość tamarra-x
Tez uwazam, ze piekny italiano to mit. Duzo Wlochow co znam sa po prostu przecietni choc uwazam, ze ubieraja sie i dbaja o siebie troche bardziej niz Polacy moze przez to wydaja sie ladniejsi. Moj np nie ma zadnej ciemnej urody, jest po prostu normalny choc dla mnie najpiekniejszy:)) A ten kto pisal, ze wyszlam za maz bardzo wczesnie, nieprawda mialam 25 lat:))

Gość ewka ...
nie myśle stereotypowo,nie znam jak napisałam włochów nawet nie byłam we Włoszech,ten włoch ktorego poznałam jest naprawde przystojny i wydaje sie sympatyczny,jako ze przez internet trudno kogos poznac pytam kolezanki (ktore cos o tym iedza)o rady...

Gość tamarra-x
ewka... przez net ciezko wybadac i nie potrafie ci powiedziec skoro facia no nie znam. Moj maz mial np kolege co mimo, ze mial dziewczyne i razem mieszkali to byl uzalezniony od czatow i non stop zawieral takie znajomosci. Ale mam tez kolezanke co poznala faceta przez net (tez Wlocha) i dzis razem mieszkaja. Wloch Wlochowi nierowny bo sa i porzadni i nieporzadni. W sumie jak wszedzie.

Gość ewka ...
cheh czyli jest tak jak w polsce,jak trafie na" porządnego" to sukces;)))

Gość tamarra-x
Ja generalnie uwazam, ze Wlosi sa dosc nieporzadni w sensie zawodowym. Ciezko sie ich doprosic o przyniesienie dokumentow w terminie, nie wywiazuje sie z umow, obiecuja cos a potem szukaj wiatru w polu i sa spoznialscy (w tym moj maz co robi wszystko na ostatnia chwile:)))

Gość tamarra-x
A dlugo sie znacie? Poznaliscie sie na czacie czy jak? Cos wiecej ci o sobie powiedzial?

Gość ewka ...
tak poznałam go na czacie ok 3 mce temu,potem wymienialiśmy sie mailam,fotkami.czy duzo wiem hmm.. pisał iz jest singlem,mieszka z kolega ,jest lekarzeem....dyskutujemy na rozne tematy nie wydawał sie "podejrzany"...zawsze podkresla ze jest uczciwy etc.

Gość tamarra-x
a dal ci np numer telefonu? jakis inny namiar do siebie taki bardziej prywatny? Bo wiesz przez sam komputer latwo gadac. a np przez telefon to np jak wieczorami ma go wylaczonego albo jest dostepny tylko wokreslonych porach to juzmoze byc pewien znak...

Gość ewka ...
coż w Polsce faceci tez bedac w związkach a nawet małzenstwach czatują a nawet umawiaja sie z innymi nie da sie zaprzeczyc(iz z tego co widziałam potrafia to dokonale ukryc!)...czy włosi róznia sie tym od naszych? ponoc "gorącokrwiśi" mają wieksze potrzeby ale jak ktos napisał to stereotypy........

Gość ewka ...
dał,czasm sms wysyła...

Gość włoskie chłopy lepsze
niż nasze pierdziuchy z piwnymi brzuchami;P

Gość tamarra-x
Z ta goracokwistoscia to roznie. Moj maz np jest bardzo spokojnym czlowiekiem i to ja jestem bardziej ta "goraca" i z temperamentem:)) On jest bardziej wywazony jak Anglik hehe. No ale np ma kuzyna i tamten to rzeczywiscie goraca krew. Znajomych tez ma roznych wiec ciezko o jeden model zachowania w sensie uczuciowym. Jedynie na plaszczyznie zawodowej moge o nich zle mowic bo tu rzeczywiscie wiekszosc to kretacze i sie nie wywiazuja z obowiazkow. W sumie te czaty i portale to u nich tez normalka, czatuje moj szwagier i jego kolega (ale to sa single), czatuje taki znajomy meza (mimo, ze ma dziewczyne to ma pelno takich netowych kolezanek). No ale przez sam komputer ciezko okreslic. Trzeba by miec wiecej wiadomosci.

Gość Jola Rutowicz*
ja!!! z marco byłam ale to babiarz :O wszytscy wlosi to babiarze 😡

Gość włoskie chłopy lepsze
bo są duzo przystojniejsi i ubierają się lepiej od polaków, do tego uprawiają sport,jezdza lepszymi brykami ,wiedza jak zadbac i zdobywac laski,polscy faceci to przy nich buraki!!!! SERIO!!!

Gość tamarra-x
We Wloszech schludny i porzadny wyglad to prawie podstawa. Moze czasem az za bardzo....moj maz jest bardziej porzadnicki ode mnie bo ja to balaganiara troche:)))

Gość ja ich lubie
moze babiarze ale przystojniejsi od polaków

Gość kałamarnicka
a ja nie lubię takich niskich, małych, drobnych facecików Jedynie czym się zauroczyłyście to chyba ciemnymi włosami i ciemniejszą karnacją ja muszę mieć faceta wysokiego, zbudowanego ;-)

Gość tamarra-x
mysmy romansowali dwa lata zanim byl slub. Ale jestem bardzo happy z nim:))

Gość tamarra-x
Moj ciemnej karnacji nie ma ale ma ciemne i mocne rysy twarzy i lekko krecone wlosy ktore niestety lubi obcinac na krotko:(( Wzrost ma 172 cm.

Gość ewka ...
heh ładnieszy polak czy włoch -o gustach sie nie dyskutuje przyjmijmy ;) ja sie wacham przed spotkaiem bo on czasm taki niepowazny sie wydawał np.pisał ze chce bysmy razm zamieszkli we włoszech troche smieszne bo kto tak pisze po krotkiej znajomosci online? ale nie szukam układu typu pyk i myk a słyszałm ze oni sa do tego skłonni-czy moze to znowu stereotyp ;)