Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aspilakopa

orgazm łechtaczkowy vs. orgazm pochwowy

Polecane posty

Gość yrturtu
trurtu

Gość Loita
Czy wiele z was mialo orgazm z wytryskiem??? (pytanie do kobiet oczywiscie :) )Ostatnio przytrafia mi sie to dosc czesto...po prostu jakby ktos odkrecil kran. Niedawno przezylam orgazm łechtaczkowy, o istnieniu ktorego nie mialam pojecia...zmienilam partnera i dopiero pokazal mi jakie to piekne doznanie.

Gość łehctaczkowy mam zawzse
ale pochwoy tylko kilka razy a tak pieknie bylo:O

Gość Loita
najlepsze sa dla mnie pozycje od tylu (ja na czworaka i szybkie, mocne ruchy partnera), lub ja na nim (w pozycji na jeźdzca)...a co robie konkretnego? w momencie najwiekszego podniecenia po prostu napinam miesnie pochwy...niemal tak jak bym oddawala mocz...oczywiscie nie podlega dyskusji, ze mocz to nie jest :) jednak podobno nie kazda kobieta ma taka "zdolnosc" nie kazda moze zdaje sobie tez z tego sprawe, ze ja ma...

no, bywa, jak widac... ale co z tego, jak nic nie wpisuje.. :P ja mam zawsze z wytryskiem :classic_cool:

Gość alksjjas
Czy zeby miec o. pochwowy wystarczają wam same ruchy penisa (badz palca) czy tez potrzebujecie pieszczat łechtaczki w trakcie? ja mam tak ze muszę chociaz lekko masowac łechtaczke- wtedy mocno sie zaciskam i przyjemność z ruchów penisa w srodku sie poteguje. nie wiem tylko czy taki orgazm podciagnać pod łechtaczkowy czy pochwowy. jest on bez wytrysku. podczas stymulacji palcem sfery G odczuwam przyjemne parcie na ujście cewki moczowej ale nie umiem tego przezwycięzyc...

@ alksjjas czyli mieszany, ot co.. chyba dość popularny, z tego co widać - nawet w auto-wykonaniu wibrem czy OMG, dezodorantem ;) ty nie masz tego przezwyciężać, ty masz się dac temu ponieść... i lepiej podłóz ręcznik przedtem :D @ loita \"Niedawno przezylam orgazm łechtaczkowy, o istnieniu ktorego nie mialam pojecia\" O_o, jak to, przecież to chyba \"najłatwiejszy\" i \"najprostszy\" z tych, które możecie sobie zafundowac :D nawet dziewice go ćwiczą :P

Gość alksjjas
ale właśnie o to się rozchodzi :P, ze nie mogę zrobić tego następnego kroku, mimo ze moj chłopak sie dwoi i troi..... jestem cały czas rozluźniona ale i tak ni chooja :P może to też dlatego ze jestem niecierpliwa i po jakimś czasie proszę chłopaka, zeby zrobił to tak jak zawsze..czyli wziął się za łechtaczkę. mam orgazm podczas pieszczot samej łechtaczki, albo własnie penis/palec plus delikatnie dotykanie lub nawet samo 'naciśnięcie' palcem łechtaczki....

owszem, może jesteś niecierpliwa.. :P ale skoro czasem starcza samo "nacisnięcie guziczka" przy penetracji, to i tak nieźle - wez pod uwagę, że nie dosc, ze niektóre nie miały nawet 'cienia' pochwowego, to inne nie miały w ogóle nigdy :O one się jakos róznia odczuciowo? tzn, te od "samej" łechtaczki, od tych z + penetracją? wtedy by mozna było sprecyzować, czy penetracja ma swój udział, czy to dalej łechtaczkowy, tylko np, szybciej albo co... ogólnie nie jest chyba źle... co do pierwszego pytania, to kobiety może się wypowiedzą.. hehe ;)

Gość alksjjas
hmmmm te z penetracją są mocniejsze - większe podniecenie, przyjemność z drażnienia przedniej ściany pochwy i też szybciej dochodzę. Ale ja chcę wytrysk! :D:D:D :P ps: fajnie, ze istnieje temat gdzie można porozmawiać na poziomie ;)

Gość po prostu Kaśka 89
Witam Ja mam pytanie może trochę nie na temat ale też dotyczy pochwy...:P Otóż niedawno rozpoczęłam współżycie z bardziej doświadczonym chłopakiem i on zauważył, że mam twardą przednią ścianę pochwy (w porównaniu z innymi...). Nie wiem czy dobrze wytłumaczę, ale chodzi o to, ze gdy zaciskam mięśnie wystarczy mocniej nasicnąć palcem i zaraz czuć kości. Nie mogę też uprawiać seksu w niektórych pozycjach np ja siedzę wyżej parter stoi, bo mnie po prostu boli...

no to powiedziałbym, ze w ogóle niebezpieczne :D czyżbys lubiła sex publiczny? :classic_cool:

... już nie mowiąc o koniecznosci odświeżania topiku :classic_cool: