Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zloty muffin12

Myśli o samobójstwie? Lepiej się było nie urodzić...

Polecane posty

Gość CHCESZ ZMIAN TO
Obejrzyj film The secet.....

Gość Gośc z Wrocławia
Niektórzy nie wiedzą co piszą byle co zjedzą i byle co mówią...!!!!!!!!!!!!!!

Gość wiem co czujesz
bo mam podobnie. Też bym wolał nigdy się nie urodzić.

ale ludzie na prawdę mają problemy :( Jak ktos opisuje swoje życie; zona, niezona praca jest,ale za dobra / bezrobotny dziecko/ bezpłodny jądro ucięte / fiutek 10 cm brak czasu/ brak kontroli nad nim gruba dupa/ za mały biust choroba / miłość toksyczna czytam takie rzeczy , i jak ktoś wplecie pomiędzy''Myślę o samobójstwie? Lepiej się było nie urodzić..'' to panikuję :o

Gość prywatna sekretarka
skad jestes autorko?

Gość Zloty muffin12
forum to rzeczywiscie zle miejsce do leczenia depresji.nie rozumiem dlaczego niektorzy są tacy agresywni. dziekuje ludziom, ktorzy probowali mi pomoc :) Poszukam jednak pomocy u specjalisty...

Gość aldonnka777
Zloty muffin12 - miałam kiedyś też takie myśli i to co napisałaś na początku to jakbyś pisała o mnie. Teraz miewam myśli samobójcze tylko w przeddzień kobiecych dni, a pomyśl sobie, ile ludzi którzy np. śmigają na wózkach albo nie mają rąk czy podobne życiowe tragedie - wiesz ile on by dali za to, żeby być zdrowi. Może to wredne i żałosne, ale zawsze kiedy mam doła np. latem i mam ochotę iść na tory, myślę sobie, mogę przecież np. pojeździć na rowerze, iść na spacer czy nawet się upić. A pomyśl ile osób np., leżących w śpiączce po nieudanej próbie samobójczej dali by wszystko żeby tak jak ty możesz i oni mogli np. wyjść pojeżdzić na rowerze. Też kiedyś nie miałam przyjaciół ani chłopaka, ale powiem Ci jak to działa. Jak będziesz wiecznie chodzić ze zwieszoną miną to nikt nie będzie chciał Cię poznać czy zaczepić, spędzać czasu z jakąś marudą. Pamiętaj - żeby cieszyć się tym co się ma, bo można i to stracić, i co wtedy?!

Gość aldonnka777
Pierdol specjalistę, to nic nie daje, wiem po sobie, jak chcesz to do mnie napisz prywatnie, to Ci co nie co opowiem...

bzdury gadasz Aldonka, po co porównujesz czyjeś nieszczęścia. To , że ktoś jeździ na wózku albo w śpiączce jakos nikomu nie poprawi nastroju. Co z tego , że inni mają gorzej? Nie żyje ich życiem ani oni moim, ja mam swoje problemy, oni swoje. Złoty muffin, jedyny sposób na takie myśli to farmakologia. Specjalista jest dobry bo przepisze leki, które można dostać tylko na receptę.

Gość aldonnka777
NIEEEEEEEE. Niech nie faszeruje się lekami, bo tylko sobie beret porysuje przez to i będzie najpierw trochę lepiej a pożniej znowu gorzej. Wiem że to okropne i złe, ale niestety, mi czyjeś nieszczęścia uświadamiają że trzeba cenić życie jakie się ma, bo może być gorzej, każdego z nis może spotkać nieszczęście.

Gość wrangler123
leki to zly pomysl

Gość Zloty muffin12
dzięki aldonnka777 ;) kochana jestes ^^ postaram sie jakos z Toba skontaktowac. masz moze maila albo nr gg?