Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfddshfdrewre

polscy faceci to takie brzydale!!

Polecane posty

Gość hfddshfdrewre

a mówi się, że to polki nie grzeszą urodą...no przepraszam, polka w porównaniu z angielka, niemka czy amerykanka - bóstwo; polak w porownaniu z anligkiem, niemcem czy amerykaniem - smiech na sali:O nie wiem, moze to tylko moje spostrzezenia...ale pokazcie chociaz jednego, tylko jednego przystojnego polaka, np zdjecie na nk. przed chwila szukałam i nic, wszyscy oblesni:O

Gość a ja szukam takiego serialu
Oj nie zgodzę się ;)

Gość bo masz krzywa glowe
ej tam ja mam takiego kumpla przystojniejszy od brada pita serio ale nie jakis lalus tylko taka typowo meska uroda ale ten temat to i tak prowokacja nudzacej sie brzyduli w niedzielne popoludnie:D:P

Gość Inoczi
Przecież wyglad nie jest najważniejszy

Gość skrzat malutki
zgadzam sie - oto polski facet: - duży brzuch - sflaczałe "bicepsy" - dyndający podbródek - stulejka - niebieskie ślepia - jasne włosy - jasny zarost :O

Ciekawe, że jak dałem moją fotę emeryta, to kilka kobiet z kafeteri chciało się ze mna umówć :D jestem Polakiem.

Gość no właśnie bimbałek
KILKA kobiet... a wiesz jak jest, kazda potwora znajdzie amatora ;D

Gość hfddshfdrewre
przeciez nie napisalam, ze wyglad jest najwazniejszy, tylko jesli chodzi o wyglad to sa daleko w tyle:O i to ani nie prowokacja ani nie autorka brzydula, po prostu wczoraj wróciłam z anglii, wczesniej byłam w USA i stad takie mysli owszem, czasami zdarzy sie jakis przystojny, ale ogólnie to dno

no właśnie bimbałek KILKA kobiet... a wiesz jak jest, kazda potwora znajdzie amatora ;D Mów tak sobie pasztecie. Tobą nikt się nie interesuje :D

anglicy i niemcy sa według ciebie fajni? fajni to sa włosi i murzyni :D polacy od nich odbiegaja choc jest naprawde wielu przystojnych polskich facetow

Gość ahahaha zdrowy
to fajnie ze jestem dnem niestety nie wzrusza mnie to ani troche przykro mi :D

Gość a ja szukam takiego serialu
Nie no, myślę, że Polacy są ok. Ale Brytyjczycy, Niemcy i Rosjanie... dla mnie bomba ;)

Gość dooooooooooooremi
murzyni,, jesu...rozumiem południowcy o ciemnej karnacji , Włochy Grecja, sama takiego mam w domu:D ale żeby murzyn , arab, turek albo jakiś inny pomazaniec..bym się chyba pożygala

moj jest 100% polak, a przystojniejszy od niejednego holyłódzkiego bostwa. zatem Twoja teoria prawdziwa nie jest;D

Gość hfddshfdrewre
lady love - sa srednio fajni; niby przystojni, dobrze zbudowani, ale strasznie pedantyczni i maja typowe angielskie/niemieckie mordy:D w kazdym razie przystojniejsze od polskich mord a włosi...moze i południowa uroda, ale nie sa tacy przystojni juliusz - myslisz, ze jestes smieszny? ahaha - czytaj ze zrozumieniem, dziecko. nie konkretnie ty, ale wiekszosc polaków wyglada masakrycznie

Gość dooooooooooooremi
dodam jeszcze ze Polacy nie są źli:) a Polki w UK to zarobione laski , w 80% żadna z nich nie przypomina dbającej o siebie pięknosci..

Gość statystyczny Polak
wygląda jak ci z braci Popolskich. :o

Gość wiadomo że Polak
przegrywa w przedbiegach z takim np. Skandynawem.:classic_cool:

murzyni sa zajebisci :D :p ale to moje zdanie nie musiscie go podzielac :) a i polacy maja fajne mordki :) no chyba ze tylko u was takie pasztety chodza ;)

Gość jaka matka takie dzieci
Steczkowska, Szczuka, Kayah, Drzyzga, Pieńko, Maria Kaczyńska, Julia Pitera i miliony innych rodzą takie dzieci jakie same są.

na szczescie o gustach nie wypada rozmawiac wiec temat nietrafiony wybitnie:)

Gość hfddshfdrewre
owszem uogólnianie, ale jak w kazdej zasadzie sa wyjatki od reguły:O

Gość ZE NIBY WLOSI PRZYSTOJNI
???? HA HA HA!!!! :-D ALE MAM POLEWE Z TYCH GLUICH POLEK, ktore moze raz czy dwa ruszyly dupe z wlasnego kraju! :-p mieszkam w italii 9 lat i wyhaczyc przystojnego wlocha to RZADKOSC!!

Polki są zaniedbane. Nie potrafią się ubrać, nie potrafią zachować i rzadko chodzą do fryzjera. Niewiele jest Polek z Klasą.