Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeanette2206

Gdzie poznac fajnego wolnego faceta?Jak go zdobyc?

Polecane posty

Gość vcbv
"He he no też prawda ale nigdy nie wiadomo , moja ciocia poznała męża na gadu-gadu są aktualnie ze sobą 15 lat już " i to wlasnie przyklad, ze polowa tych milosnych historyjek jest zmyslona. Tylko po co?

Gość jeanette2206
Niekoniecznie zmyslona, roznie bywa w zyciu.Ale poznanie kogos przez internet to moim zdaniem nieciekawe. W miare swgo bezbieczenstwa trzeba tego unikac.

"Czemu tak negatywnie jestes na net nastawiona? Niebezpieczny? A na ulicy poznanie facet jest bezpieczne? Bezpieczniejsze?" W necie 90% to prawiczki desperacji, którzy albo, jak już umówią się z kobietą to ją zgwałcą albo będa tak nieporadni, że narobią jej obciachu. :D

Gość jeanette2206
Net a ulica, jednak lepiej ulica.Przez net piszesz a w realu rozmawiasz, widzisz.Wirtualne znajomosci to zupelnie inna bajka.

Gość tamarra-x
Wszedzie mozna poznac faceta porzadnego i wszedzie takiego niepowaznego (to samo sie odnosi do kobiet). Ja tez zawsze uwazalam, ze disco czy puby to nie sa dobre miejsca powazniejsze znajomosci a prosze meza poznalam wlasnie tam. Czasem trzeba zaryzykowac. Z drugiej strony od poczatku nigdy nie wiesz czy to ten czy nie ten. Zwiazki rozpadaja sie przeciez nawet po latach. Takze nigdy nie ma tej pewnosci a myslenie tu jest zle, tam jest zle prowadzi do tego, ze lepiej siedziec w domu i nikogo nie poznawac.

Gość 007tytus
Ja też szukam...,tyle że kobiety sensownej...Sytuacje mam wydawać by się mogło-nieciekawą,dlatego wybrałem sobie taką opcje: "Czekam na cud!" :-) 007tytus@interia.pl

Gość W kościele
serio mówie, przynajmniej ja tak pare fajnych dziewczyn poznałem :)

Gość anonimowoooooo
zdecydowanie internet. na ulicy czy w knajpie nie wiemy z kim mamy do czynienia, jakie mamy oczekiwania a np. na portalu randkowym chociaż znamy ogólne inf. i oczekiwania. Jestem w szczęsliwym związku z portalu randkowego, ale kilka rozczarowan tez było wcześniej

Gość miska777
jeanet ale przecież poznajesz w internecie i zaraz się spotykasz - co za różnica czy poznasz go w knajpie czy w necie?? w necie widzisz zdjęcie i wiesz już czy ci sie podoba, ile ma lat i kto to taki. Umawiasz się na randkę a dalej to już idzie tak samo jak z osobą poznaną w knajpie czy na ulicy.

Internet jest ok ;) Nie mam nic przeciwko poznawaniu ludzi spotkałem naprawdę tu dużo interesujących osób :) fakt zdarzają się nie zbyt normalne ale nie ma co się łamać :)

Gość W kościele
ja tam Janette rozumie, też nie lubie poznawac ludzi przez neta :/

Gość w internecie
najłatwiej i najwięcej mozliwości w internecie

Gość 007tytus
(cd)Ale ja wiem,że cuda sie zdarzają... i dlatego nie jestem bez szans :-) Zresztą-pomyślałem sobie,że jak mi ma się nie zdarzyć cud to komu? :-)

Gość co rok zakladasz taki temat
musisz wysłać smsa na numer 7890 o treści facet i ci przyślą. na głupie pytania głupie odpowiedzi.

Gość W kościele
ale w necie ta jest nudne, trzeba gadać właściwie nie wiadomo o czym, na zywo to i mpuls, widizsz-spodoba ci się-podchodzisz-zagadujesz a jak sie to potoczy właśnie najciekawsze jest :)

Gość oferm ma
fajnego faceta można poznać wszędzie. w internecie, w bibliotece, w kościele, w tramwaju, na ulicy, w supermarkecie, w pubie, kawiarni, restauracji, na koncercie, na basenie, na lodowisku - WSZĘDZIE!!! warunek jest tylko taki, że trzeba być fajną dziewczyną. wtedy miejsce nie jest problemem. a jak się nie jest to pozostaje zrzędzenie na kafeterii :D

Gość baba YAGA
Creamik, to pokaz czy jestes taki fajny :P wszyscy sie tak reklamujecie a potem okazuje sie... smutny korniszonek ;D

Ja myślę, że interesującego, fajnego, przystojnego, miłego, zaradnego, ciekawego, mądrego, oczytanego, wesołego, wysportowanego, inteligentnego mężczyznę można znaleźć na specjalnym targu. Pakowani są w kolorowe pudełka, oznaczone wiekiem, masą ciała i wzrostem. Wybierasz tylko odpowiedni model dla siebie. Co za głupie pytanie :) Przepraszam ale co mamy wymienić? -pub -dyskoteka -kawiarnia -siłownia -park -impreza u znajomych -wycieczka ? ? ? ? No kurka, wszędzie można poznać............