Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cafe Headline News

Cafe Headline News

Polecane posty

Naczelny z taką samokrytyką??? Jakaś jesienna depresja czy też wpływ księżyca???

Gość dxfcvgbhjnkm
ike a czy to nie ty nie tak dawno na pewnym topiku przedstawialas swoj plan zajec tygodniowych ? przypomne ,ze w soboty razem z mezem doprowadzasz dom do porzadku po tygoniowym bajzlu :) wiec i pytanie co tu robisz "grafomanko" od siedmiu bolesci:)?

dxfcvgbhjnkm dziękujemy za współpracę z redakcją i dobrowolne przedstawienie na przykładzie działań misjonarskich. W nagrodę redakcja wystosuje na piśmie odpowiednie zapytanie do ike, o której zamierza zacząć pozbywać się bajzlu. W przypadku uzyskania odpowiedzi natychmiast o tym fakcie poinformujemy dxfcvgbhjnkm zdając sobie sprawę, że ta informacja może mieć wielki wpływ na jej życie i dalszą działalność misjonarską.

Z przykrością zawiadamiamy, że odpowiedź ike jest błyskawiczna, za to krótka i brzmi - cytujemy- " chooj ci do tego orange" . :( Liczymy na to, że dxfcvgbhjnkm w ramach misji ustali fakty sama, choćby miała na to poświęcić cała sobotę a nawet weekend.

Gość buhahahahahhaaaaaaaa
uderz w stol i ike sie odezwie:D

Gość beatka swatka
kiedy będą nowe niusy? i kiedy coś będzie o ludziach na kafe? redakcjo napisz coś o stałych bywalcach bo mnie dawno tu nie było i nie wiem co sie dzieje

Gość Sami swoi przychodzą po nektar
:classic_cool:

Gość kiedy beda nowe ploty?
:O

Gość dostajecie odznakę
Wytrwałego Grabarza za odkopanie rocznego tematu. HOWGH :classic_cool:🖐️

Gość upnac cie w morde?
nieobecna ryza jak zwykle przebrala sie z pomaranczowego ubranka w czarne

tam pomarańczowego myślisz, że kto "robi" za większość kafeteryjnych prawików? bardzo czarna osobo

Gość luuzer v 4.98c
dziadek da mi dzisiaj 50 złotych żebym mógł pojechać do miasta i kupić osbie parę zdrapek oraz karmę dla kury. możecie o tym napisać bo jestem takim fajnym facetem i dziewczyny mnie same podrywają bo mam nową koszulę od dziadka.

Na kafe od dłuższego czasu trwa proces wielkich migracji i tak: z krainy nadwyżyn wyemigrowali wszyscy - ze względu na złe warunki pogodowe z krainy prawików wyemigrowały olbrzymy i inne babochłopy z krainy politycznej depresji i miernoty wyemigrowały rude małpy. Niektórzy użytkownicy obserwują też migrację wielkich ławic ryb maści wszelkiej... (obserwacje te są niepotwierdzone żadnymi dowodami i w redakcji chodzą słuchy, że są tylko pobożnymi życzeniami obserwatora...)

Do kafeteryjnego świata nadchodzi jesień. Oznaką czekających nas dni deszczowych są coraz niższe loty ptactwa wszelkiego-a zwłaszcza gołębi. XXXXXXXXXXXXXXXXXXX Uwaga ogłoszenie wyborcze!!! Uwaga ogłoszenie wyborcze!!! (sponsorowane przez zawsze szczere stronnictwo edukacyjno- oświatowe) KRETYNIE IDŹ NA WYBORY!

PILNE! PILNE! PILNE! PILNE! PILNE! PILNE! PILNE! PILNE! Kto chce nadal spijać słowa z ust Brovara, musi uzbroić się w cierpliwość. Słynny kafereryjny chłopaczek postanowił zacząć pisać bloga. Nikt nie wie na jaką chorobę psychiczną zaniemógł, że myśli. I myśli o tym, że ktoś to będzie chciał czytać. Poziom bloga ma podnieść zamieszczanie na nim zdjęć bez zgody właścicieli. Na chwilę obecną Brovar poszedł do mamy negocjować zwiększenie kieszonkowego, które chce przeznaczyć na gumę do żucia. Ma to być nagroda za uczestnictwo w tym żałosnym przedsięwzięciu. Blog ma się ukazywać po dobranocce. A teraz, drogie dzieci, pocałujcie Brovara w kapsel. Ze szczęścia. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5003428&start=0

Gość kiedy nowe niusy???
:)

Gość gfghjj
ja tez czekam na niusy

KOMUNIKAT W dniu dzisiejszym. W godzinach wczesnowieczornych coś w redakcji załomotało. Załomotało a potem zawyło. Wybuchła panika wśród światowej klasy pismaków ( z red.tu na czele). Po po pierwszych sekundach zamieszania wszyscy rzucili się do drzwi, gdzie na progu stała z szałem i zezem w oczach, szarpiąc się za kudły, niejaka iftar- poszukująca wiecznie zaginionej córki TamarIi. Ktokolwiek widział. Ktokolwiek wie...albo mysli, że wie. Prosimy o zgłoszenie się do najbliższego oddziału redakcji.Redaktorzy zajmujący się sprawą zaginionej posiadają specjalne certyfikaty. Ci bez certyfikatów , za to z toporami, to mszczący się "downi" z Sopotu , którym miejsca przebywania TamarIi zdradzać nie należy.

Gość hgugihi
wróć Cafe Headline News :(

Gość Gallium
Przydałby się jakiś romans na forume... gorący, płomienny, zaskakujący...

Gość vvvvvnnnnn
o żesz, to CHN tu bywa, ale swój styl skrzętnie ukrywa?

Gość pogankaaaaaaaaaaaaaaaa
pamietam :) czasy kiedy kafe miala pare ciekawych osob, teraz jest do kitu.

no to był fajny wątek ;) Nawet gdzieś w paru niusach sie pojawiłem :P Fakt Kiedyś było ciekawiej,teraz brak osób na fajne i ciekawe dyskusje no ale to chyba takie czasy nastały Ale widzę że Headline żyje i nawet macha łapą :D więc pozdrawiam redaktora/redaktorkę ;)