Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cafe Headline News

Cafe Headline News

Polecane posty

Wieści z pola bitwy. Rewolucyjny jazgot nadal trwa i nie ustaje. Odrzucony Rewolucjonista -jak przystało na osobę odrzuconą, zranioną i odstającą-cierpi wielkie katusze i katuszami katuje innych. Z sobie tylko wiadomych źródeł wiemy, ze upierdliwy ból tworzenia wspierają inni odrzuceni. Patrząc na skale zjawiska możemy wysunąć śmiałe wnioski, że złośliwe TWA nigdy jeszcze nikomu tak nie przywaliło do pieca. Chodzą nawet plotki, że niejaka IKE chce swój dopiekliwy sukces zgłosić do Księgi Guinnessa. Wysoka moderacja planuje zorganizować tymczasowy topik szpitalny. Poszukuje uzdrowiciela potrafiącego leczyć wciąż jątrzące się rany odrzucenia. Obecnie trwają rozmowy z szamanem z erotycznego, który niejedną dziurę już zasklepił. Sprawa jest pilna gdyż istnieje duże prawdopodobieństwo, że infekcja odrzucenia zaczyna atakować mózg Odrzuconego Rewolucjonisty i najdalej za trzy dni Odrzucony Rewolucjonista nie będzie wstanie wypowiedzieć nawet słynnego "jem kupę". Po stronie czarnych nie obyło się bez draśnięć.

Gość zielona nie mogę powiedzieć
:D Potwierdzam tylo część ostatniego newsa :D

Gość podaję stałego nicka
w kolejności alfabetycznej zacznę od i: ynteligęt :)

Wieści z pola bitwy. Odrzucony Rewolucjonista zdając sobie sprawę, ze infekcja odrzucenia zabija pozostałość jego rewolucyjnych komórek mózgowych postanowił wydać oświadczenie ( póki jeszcze może), którego treść cytujemy poniżej: ....... Pisałem na forum kilka lat temu. Stare czasy .Też bywało ostro ale z wyczuciem. Teraz jest jazda po bandzie. Stary dureń to przesada Zaglądam co jakiś czas. Nie zawsze mam ochotę pisać. A kiedy już się wpisałem, to sie okazało "obcym wstę wzbroniony". Później jeszcze raz napisałem i to samo. Patrzyłem jak ubliżają kolejnym osobom, bez znaczenia czy zrobiła jeden wpis czy więcej. My ze wzruszenia uroniliśmy łezkę. Złośliwe TWA właśnie otwiera szampana.

Gość ronimy łzę razem z Tobą
22:21 [zgłoś do usunięcia] ike widać lepiej nie płodzić niektórych topów bo potem chyba zostają zaliczone do tych dla potomnych no nic to co to ja chciałam pamiętam kiedyś weszłam na uczuciowy były rózne dyskusje biegałam wtedy po topach i więcej czytałam niż pisałam potem zauważyłam retro retro produkującą topy- będącą "gwiazdą" kimś- tak sama z siebie- bo chciała, umiała i mogła nie wpinała się po czyiś plecach - to do niej garnęła się "orkiestra" z tej grupy wyrosło wiele rozpoznawalnych nicków częściowo będących do dziś docieralismy się, dyskutowaliśmy, dokazywaliśmy, walczylismy tak bylo potem była kuchnia i on kucharz obiekt najazdów -w tym moich osobowośc która wzięła się sama z siebie i która zapracowała sobie na to, która przebaczyła mi wiele rzeczy bo było ją na to stać i dziś widze, małe mi, zielone, nadzieje, depeszki, i teraz kolejnego kretyna- wszystkie nicki pojawiające się tu- bez polotu, klasy, pomysłu na siebie próbujące wybić się na kafe za pomocą mojej nieskromnej osoby chcesz być kimś zaatakuj ike! to jakieś wariactwo utarty schemat niby walki z moja złośliwością i moim chamstwem - które owszem posiadam i dobrze mi z tym oczywiście wielkie zaprzeczenie , że nie , że w życiu i az wstyd, ze dziś takich nas jak kiedyś juz nie ma wszystko to to idzie na łatwiznę, wszystko to to tchórzliwe nawet nie umie przyznać-" tak chcę zaistnieć"........

Gość gdyby z złośli skrzat
potrzebował więcej materiału prasowego - służę pomocą. :)

Wieści z pola bitwy. W obozie Odrzuconego Rewolucjonisty pojawiają się coraz to nowe genezy konfliktu zbrojnego. Wpisów dokonuje się w rewolucyjnym kolorze pomarańczowym. Czyżby sprawdzała się stara zasada, że rewolucja zjada własne dzieci ? Poniżej zamieszczamy jedno z dzieł członka pomarańczowej rewolucji ku pamięci! podaję stałego nicka W majowy poranek roku 2008 wweszłem, weszedłem oczywiście, na uczuciowy zobaczyłem pierwszy wpiszego nicka: ike Cóż za cudowne imię dla kobiety, pomyślałem Muszę ją poznac. I poznawałem Coraz bardziej. Zaczłąłęm ją podziwiać. Najpierw skrycie, z czasem odważyłem się napisać zdanie lub dwa ale ona mnie nie zauważała. Nie ustawełem. Scieraliśmy się raz za razem. Wymienialismy pogłady, dyskutowaliśmy do upadłego. Szalone pojedynki słowne. I już miałem nadzieję, że wejdę po jej plecach na szczyt polularnosci na forum. I stanę się jedyną gwiazdą ale ona nie dała mi posmakować zwycięstwa. Podała mnie do zbanowania. To był cios poniżej pasa. Uznałem, że tak się nie robi z przeciwnikam taka jest prawda. Prawda o nas kiedyś. Tacy sami juz nie bedziemy

Gość patrz skrzacie co wyzej
napisala ike :D Spóżniłeś się z newsem :D

Gość podniesiemy bo to ciekawe

Gość czytałem właśnie wcześniejsze
wpisy i widzę widze różnicę :D Ike - ucz się od Cafe Headline News :D

Gość Dziennikarz Emil
HIT DNIA !!! Po wielu miesiącach w atmosferze niepewności, w końcu wyszło na jaw, jak naprawde wygląda najbardziej zatwardziała dziewica, top gwiazdka Kafe, Żelek Zielony. Zdjęcie ujawnił pod naciskiem opinii publicznej Kafe, Opierdziane Gacie vel. Sedes, bardzo znana i kontrowersyjna postać na forum, głównie z tego, iż zamieszcza tu swoje rozbierane zdjęcia. Zdjęcie Żelka Zielonego poruszyło fale komentarzy, a także przypuszczeń, czy Żelek Zielony ma rzeczywiście biust 70B. Pojawiły się nawet spekulacje, jakoby powiększała sobie biust. A teraz zobaczmy ten temat jeszcze raz: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4354127 A oto ona: http://www.voila.pl/493/75lue/?1 Są też opinie jakoby miała powstać Kafeteryjna Komisja Śledcza mająca zbadać, zarówno prawdziwość jej biustu, a także czy rzeczywiście jest to 70B.

Wieści z pola bitwy. Infekcja odrzucenia stanowczo odnawia się w czarnych odrzuconych nickach. Odrzucony Rewolucjonista zaczyna mieć poważną konkurencję w Zielonej, która ma Nadzieje, że przy Odrzuconej Rewolucji wreszcie coś ugra dla siebie. Nasze przypuszczenia potwierdza głośne wypieranie się wyżej wymienionej- wedle zasady "tłumaczy się winny". Złośliwe TWA sączy drugiego szampana. My ewakuujemy się do sklepu po chusteczki.

Gość **Dekadencki wojownik cafe**
leże i kwiczę:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D najlepsze lekarstwa dla skrzata wyłaczyć prąd i po problemie:D:D:D

KOMUNIKAT* Wszystkich czytelników uprasza się o wyrozumiałość dla zainfekowanych odrzuconych rewolucjonistów. POWTARZAM Wszystkich czytelników uprasza się o wyrozumiałość dla zainfekowanych odrzuconych rewolucjonistów. *komunikat nie dotyczy złośliwego TWA , gdyż nie przerobili jeszcze słówka "wyrozumiałość" i raczej go nie przerobią.

Gość **Dekadencki wojownik cafe**
Żelek ładną dziewczyną jesteś,nie przejmuj sie uroda sie obroni sama:)

Gość wcześniejsze newsy były
złośliwe ale śmieszne, te od skrzata są za bardzo skrzeczące :D

a gdzie ta kolaca prawda ? przegapilam cos iftar ? :P ikus sama sie chwalila ze jest skrzatem , moze nie wszyscy czytali , ja tak :P

ja tez sie "wyspowiadalam" ze swojej dzialalnosci tutaj , jakis czas temu ... nikt nie czytal ? ;)

Gość Rewolucjo do boju..
[zgłoś do usunięcia] zielona * ja biore wszystko za dobra monete jezeli to nie dziewica - tak czy inaczej - zdjecie piekne a jezeli to naprawde Ty Bo , to powiem tylko - wulkanie pomyslow ! sciagam przed Toba moja futrzana czapke 18:55 [zgłoś do usunięcia] Rewolucjo do boju.. Bo będę Cie musiała zaprotegować do klubu pelikana,a tam straszny tłok,trzeba czekac na przyjecie.

Gość domagam sie nowych niusów
:O:O:O:O:O:O

Gość ja tez sie domagan niusuf

Gość zakochałam się po uszy
njusem jest to, że się zakochałam po uszy i nie śpię, nie jem, nie funkcjonuję normalnie a kim jestem? dowiecie się w swoim czasie:)

Gość Informujemy iż
neandertalczyk rozsyłał zdjęcia offermy bez autoryzacji. Naszych dziennikarzy ciekawi jaki inne niecne uczynki popełniła ta istota pierwotna. Jeżeli jesteście za ujawnieniem całej prawdy to wysyłajcie listy z treścią "TAK!!!" na adres samica@o2.pl :classic_cool:

Gość oraz że zgubiono klucze
uczciwemu znalazcy przewidziana nagroda :classic_cool: