Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość manfredka

gdzie poznaliście swoją miłość

Polecane posty

Gość upuupupupupppppppppppppppppppp

Gość tatarata
ja poznalam mojego narzeczonego w kolejce w banku- solidarność wobec wrednej kasjerki

Gość mirecka
w internecie

Gość po 40
na portalu randkowym Ilove

Gość bghghnn
na naszej klasie...zagadal do mnie jak bylam rok po rozstaniu z moim ex facetem( wielka milosc) i to zaowocowalo super zwiazkiem ktory juz trwa pol roku:)

Gość mirakle
na wycieczce w klasie maturalnej, to była zajeb**** wycieczka, nigdy jej nie zapomnę

Gość xcfgh
a ja w komisie samochodowym! zagadnełam jednego chłopaka i spytałam gdzie jest szef a okazało się że on nim był ! i tak to sie zaczeło

Gość mamamamamamamamama

Gość ja taka 1111111111
w pociagu....

Gość skandalistka905
a ja na przystanku autobusowym.

Gość manfredka
Montmorlonit jak widzisz miłość można spotkać wszędzie, Tobie tez sie uda. cierpliwości

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Gość Vink
Ja swoja milosc zycia poznalam...przez telefon:) Pracuje w banku i w zasadzie ciagle wisze na telefonie. Mielismy klienta z ktorym musialam dosc czesto rozmawiac przez telefon. Nawet kilka razy dziennie. On jest gruzinem, ale pracowal w Kijowie. I tak przez prawie dwa lata tylko rozmawialismy przez telefon. Wiadomo, ze po takim czasie oprocz rozmow sluzbowych rozmawialismy takze o innych pierdolach. I tak jakos sie stalo, ze w pewnym momencie wystarczylo, abysmy nie rozmawiali przez jeden dzien i mi jakos tak smutno bylo na serduszku. Ani ja ani On nawet nie wiedzielismy jak wygladamy. W koncu wypadl mi wyjazd sluzbowy do Kijowa...Po raz pierwszy sie zobaczylismy na zywo po 2latach. To bylo niezapomniane. Spedzilismy cudowne 3 dni razem. Chyba to byla milosc od pierwszego wejrzenia, gdyz moj obecny narzeczony:) zdecydowal sie rzucic wszystko i miesiac pozniej stal z walizkami przed moim domem. Rzucil prace, sprzedal dom, spakowal graty...Obecnie jestesmy razem prawie 5 lat:) i niedlugo slub w jego rodzinnym kraju.

Gość Vink
Dzieki brzydula:) Takie historie jak np moja sa tylko dowodem na to, ze milosc moze "czyhac" na kazdym rogu ulicy:)

Gość nsjkhdscbxhsdj
ja na sympati:P

Gość bez odbioru
na kolonii :D

Gość Vink
Montmorlonit--> tak to jest, ze jak szuka sie milosci na sile to "ona"nigdy nie nadejdzie.

Vink no może coś w tym jest....ale jak jest się 3 lata samemu i nic...to się chce wziąć sprawy w swoje ręce...no i nie udało się:( eh...to czekanie mnie dobije chyba:(

Gość manfredka
Montmorlonit, toprzestań czekać a zacznij sie realizować w zyciu, znajdż jakąś pasję, a miłość i tak Cię znajdzie