Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość manfredka

gdzie poznaliście swoją miłość

Polecane posty

Gość gość
ja poznalam na ulicy

Gość Tomasek07
Serio fajnie macie, tak znaleźć kogoś przypadkiem lub nie ale w takich miejscach. Szkoda że nie wszyscy maja tyle szcześcia :/

Gość gość
Ja korzystam z wróżb Macieja i innych wróżbitów na tej stronie: http://cw8.pl/r/Cs5ezoteryka , Polecam wam wszystkim sprawdźcie sobie, bo wróżby naprawdę się sprawdzają! Dokładnie miesiąc temu skontaktowałam się z wróżbitą, aby powiedział mi coś więcej o moich uczuciach w przyszłości. Powiedział, że początek lipca to będzie mój dobry okres i znajdę kogoś. I wiecie co? Zupełnie przez przypadek w kawiarnii w której zawsze pije kawę, odezwał się do mnie mężczyzna na którego nigdy nie zwracałam uwagi. Jest naprawdę świetny i od 3 tygodnii jesteśmy razem :) Uwierzcie w wróżby, bo o naprawdę się spełniają! Można zapytać o wszystko tutaj i nie tylko o uczucia a także o zdrowie i rodzinę : http://cw8.pl/r/Cs5ezoteryka

Gość gość
w centrum poznawczym ostoya w wawie :) ah co to były za pięke czasy

Gość gość
Na wakacjach...w 97roku przyjezdzal ze slaska zawsze z rodzicami...cudowny chlopak...ja 14lat on 2 lata mniej...no i sie zakochalam na maxa....:). Nie jestesmy razem, ale mamy jakis tam kontakt, jestesmy ciut po 30 a jego rodzice oboje juz nie zyja.. :( :( Zycie jest tak ktotkie i niesprawiedliwe, wiec kochajmy sie ile mozna i puki na to czas bo kiedys moze byc juz za pozno.!!!

Gość gość
Męża poznałam na imprezie u koleżanki, przez 20 lat kochalam go pomimo wzlotow i upadkow. Wlasnie...kochalam. Wydawalo mi sie ze nic tego nie zmieni. I w tym momencie przychodzi refleksja nad tym czym jest milosc. Bo prawdziwa milosc pojawila się nagle, bez ostrzezenia w wieku 42 lat. Gdzie? Byl wszedzie, w kosciele, w sklepie, mijalismy sie na ulicy. W koncu zaczelismy ze sobą rozmawiac. Prawdziwa milosc...samo życie.

Gość gość
Jeszcze nigdzie

Gość gość
Na festynie, jego mama nas zapoznała;)

Gość gość
W internecie, ale przez przypadek. Zbierałam dane do pracy magisterskiej, odwiedzałam przeróżne fora i portale. Na kilku posługiwałam sie swoim zdjęciem, gdyż zachęcało to do rozmowy. Po jednej takiej sesji researchu dostałam wiadomości "Hej, pokazywałem ten portal koledze, wyswietlilas sie jako ostatnio zalogowana i teraz błaga mnie o to aby mógł do ciebie napisać. Możesz go znaleźć na instagramie xxx". Z ciekawości go znalazłam. Okazał sie być niezwykle przystojny, kończył wtedy szkole lotnictwa cywilnego, bardzo mi zaimponował. Minął rok zanim sie spotkaliśmy. Przez ten czas nie było dnia bez porannej wiadomości, telefonowaliśmy do siebie codziennie (wyłączając kilka dni gdy nie mieliśmy możliwości). Wszystko wyszło wspaniałe. Nigdy nie musiałam sie o nic martwić. Inicjatywa leżała w jego rękach i nigdy nie czułam sie tak wspaniałe z mężczyzna. Żadnych trosk, żadnych niepewności. i tak jest do dzis

Gość gość
Ja tutaj - http://snapczat.pl/ Dopiero wszystko jest swieze, ale licze ze nas zwiazek będzie trwał wiecznie!!!

Gość jagoda3446
Ja poznałam swojego obecnego chłopaka na portalu randkowym https://kochaj.pl/ , jesteśmy już ze sobą rok czasu i jestem bardzo szczęśliwa. Internet bardzo pomaga w tych sprawach:)

Gość gość
Poznałam swą 2 miłość u mnie w domu przypadkiem lecz niespełnioną bo działa tylko w jedną stronę

Gość gość
Miłość poznaje się na granicy... życia i śmierci nie inaczej. Reszta to chcica tzw.

Gość gość
Podobno gdy tworzy się jedna dusza to jest dla niego przygotowana druga bratnia dusza. Cała gra polega na tym, że obydwoje muszą się na Ziemi odnaleźć. Niestety w moim przypadku nastąpił jakiś błąd w Matrixie. Minęło już grubo ponad 30 lat i nic się nie dzieje. Więc jak to mówią GAME OVER :-(

Gość gość
Podobno :,D

Gość gość
ja w internecie :) a w sumie to dokładnie na https://kochaj.pl - polecam każdemu kto szuka na prawdę kogoś na poważnie