Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeteriankaaaaaa

faceci wola niskie a ja juz sie nabawilam z tego powodu kompleksow

Polecane posty

Gość kafeteriankaaaaaa

czytam i czytam tu na caffe jak to wysocy faceci wola niskie bo sa malutkire drobniutkie itd ja juz sie nabawilam kompleksow a co najgorsze wierze ze to prawda ... ja mam 172 cm i ...mase kompleksow na pkt wzrostu

Gość to znowu tyyyyyy
:O:O:O

Gość alison11
ja tez mam 172 i kompleksu z tym zwiazanego ani jednego:)

Gość blondyneczka24
ja mam 174 cm wzrostu i nie mam kompleksów z tego powodu wręcz przeciwnie :))

Gość wrednaaaaaaaaaa
JA TEZ MAM 172 cm a kompleksy powinny miec te niskie nie Ty:P

Gość french affair
Ja mam 176cm i to jeden z moich najwiekszych atutow:D Chyba nie masz w zyciu zadnych problemow i musisz je sobiwe wymyslec...

Gość DużaBardzo
ja mam małe kompleksy bo mam 174 a wszystkie dziewczyny naokoło 160 do max 170. bardzo nie lubie górować głową nad nimi. Jakby wszystkie miały tyle co ja to bym sie czuła wspaniale z moim wzrostem z tym że ja mam tak, ze nie trawie faceta mniejszego ode mnie, a Polacy są często niziutcy. Więcej jeść szpinaku, chłopy niedoroby!!!! pzeprowadze sie na Węgry, bo tam podobno wysocy ludzie po ulicach chodzą :))

Gość
Cieszyłabym z 167 cm wzrostu, nie chcę być żyrafą.

a to dobre! mam 175 cm wzrostu i w życiu nie chciałabym być niższa. uwielbiam mój wzrost i moje długie nogi :-)

Gość french affair
Duza bardzo, to co ja mam powiedziec? Mieszkam w Hiszpanii, gdzie facet 180cm to juz mega wysoki okaz:D:D

Gość to wlasnie fajnie byc wysoka
jak zalozysz szpilki i jestes wyzsza od niektorych to fajnie takfacetow

Gość komar 13
mierze 182 cm moja dziewczyna jest prawie mojego wzrostu i nie uwazam zeby byla wysoka z tym 172-174 to troche przesada

Gość a pozniej............
wcale sie nie dziwie autorce jak czyta ze te 15o sa takie malutkie slodziutki milusie taka kruszynka w ramionach afcet to nie dziwcie sie ze ma kompleksy

hahahahaha....mieć kompleksy,bo się ma 172 wzrostu ja mam 170 i non stop na obcasach chodzę :D gdy czasem ubiorę cos na płaskim to mój facet przekomarza się,że wygladam jak kurdupel ;) tylko jacys zakopleksieni faceci o wzroście siedzącego psa będą uważać,że wysoka kobieta jest be,a tylko niska cacy!!!

Gość samyyy
ja mam to samo facet wysoki 196 olal mnie dla jakiejs 150 i te z nabawilam sie kompleksow

Gość qMkuju
ja mam 158 i bardzo lubie byc taka. ta ktora ma 172 tez nie powinna narzekac, przeciez faceci zwykle maja woecej niz 172 (zwykle)

Gość qMkuju
ale fakt faktem ze faceeci wolą małe kruszynki :)

Gość nicolaaa
a ja mam 156 i co

Gość alison11
fakt faktem to jest taki ze ilu facetów tyle gustów:)

Gość wioletttkkkaaa
jeszcze nie spotkalam faceta w swoim zyciu co wolalby niskie kurduple serio bez urazy dla tych niskich to wysoka kobieta taka ok 175 ma super boskie cialo a powiedzenie male jest piekne wymyslily te male bo jakos musze sobie rekompensowac swoj wzrost to one powinny miec kompleksy bo wygladaja zalosnie takie niskie male krotkie nogi jak u dziecka zero kobiecosci taka wyglada jak dziecko przt wysokim facecie:P a jak myslisz dlaczego nosza obcasY? zeby byc wyzsza poza tym zawsze czytam ze wysokie maja kompleksy a te niskie wcale chyba nie bylo topiku mam 155 zle mi z tym kobieto opamietaj sie masz super figure zapewne dlugie nogi i jak ubierzesz latem mini i do tego jestes sliczna kazdy bedzie twoj a taka niska wtedy moze ci tylko pozazdrosic :)

Współczuję autorce, wiem co przeżywa . Koszmar. Znam losy modelek, laureatek Miss... Nikt ich nie chce , są sfrustrowane, popadają w alkoholizm z powodu swojego wzrostu. Kiedyś Klaudia S napisała mi ,że jest dziewicą, bo nikt je nie chce.

e tam glupoty opowiadacie. bez przesady. jakbys miala 2m 6cm albo 2m 2cm jakos tak (jest taka siatkarka Gamova) to bys dopiero miala co narzekackobiety do 1m 80cm sa piekne i tyle!!!!

Gość tak tylko pytam sie was
abub zart, prawda?:P

Gość biedactwomalenkie
ja tez mam 172 i nosze obsacy ale nie wysokie takie ok 3 cm moj facet ma przeszlo 190cm.... uwielbiam nosic latem spodnice fajnie wtedy wyglada i moje dlugie nogi to atut kazdy sie za mna oglada az czasami moj afcet jest zazdrosny kiedys sie zapytalam go czy chcialby miec niska taka kruszynke itd a on ze nie ze takie mu sie nie podobaja wiec kazdy ma swoj gust poza tym powiedzial ze ja jetsem jego kruszynka

ludzie !!!! myślałem,że trzeba was leczyć tylko znieuzasadnionych kompleksów, ale jak ktoś mnie pyta, czy mój poprzedni wpis to, żart to wymiękam.....

ja mam 157 i nie mam kompleksów:O a mój facet lubi mój wzrost i dodam że wcale nie jest kurduplem bo ma 186. Bo to naprawdę wygląda słodko, jak wielki facet przytula taką kruszynkę:P