Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cykuta

o perfumach - pomocy

Polecane posty

Gość cykuta

Są tu jakieś zaprawione w bojach perfumiary? ;) Poszukuje perfum dla siebie, takiego zapachu do pokochania, ale mam taki mętlik w głowie, a rynek ugina się od różnych propozycji... więc generalnie help me. ;) zapach ma być - wyrazisty, seksiarski, raczej z tych cięższego kalibru i na pewno nie fresh\'owy, kobiecy, kokietujący, ciut prowokujący, z ogonem, charakterem. dzizas, nie wiem nawet czy dobrze opisuje o co mi chodzi? ;) Jestem dosyć dominująca, wyrazista i taki też chciałabym zapach. w przedbiegach odpadły mi już po niuchnięciu: Black Cashmire Donny Karan, Midnight Poison Diora i czarny Kaos Gosha, Rush Gucci (niby pociąga, ale nie mogę się do końca przełamać) Nad czym warto zatrzymać na dłużej nos? Czytałam o: Crystal Noir Versace, Agent Provocateur, Ultraviolet Paco Rabanne, Ange ou Demon Givenchy, Jesus del Pozo in black, Armani Code, Alien i Angel Thierry Muglera. Mam swoisty kociokwik... podpowie ktoś? ;)

Gość wanila
Poeme

Gość bnfgdfgdfg
euphoria

Gość bnfgdfgdfg
albo chanel chance

Gość cykuta
euphorie miałam, po dwóch użyciach oddałam koleżance, nie urzekła mnie jej historia. ;) potrzebuję zapachu z pazurem. ;) poeme nie znam, niuchnę. coś jeszcze? a z tych co wymieniłam... ma ktoś?

Gość cykuta
chance za lekkie...

Gość maggdduusia
CK euphoria kiedys jakis pan wszedl za mna do sklepu i zapytal czym pachne:)Bardzo kobiecy uwodzicielski zapach

Gość maggdduusia
oddalas euphorie?? w zyciu:) a dolce&gabbana the one

Gość maggdduusia
ja mam jeszcze z Twojej listy ultraviolet i nie jest on moim zdaniem z pazurem ale co kto lubi:)

Gość cykuta
magdusia, oddałam całą duża butlę konkretnie... jakaś inna jestem bo nie pojmuje fenomenu tego zapachu. ;) dolce&gabbana "the one" nie ma dla mnie jakoś feel'ingu... o agent provocateur naczytałam się, że jest to zapach jednoznacznie seksualny i pachnie.. kurtyzaną. ;) wiem, że angel muglera jest zapachem dla wybrańców i nie każdemu daje się nosić (swoją drogą cena też poraża), iks lat temu miałam próbkę tego muglera i zabił mnie zapach... miodu chyba. o crystal noir versace z kolei czytałam, że to czysta wiśniówka... już sama nie wiem.

ja kocham miloscia stałą i niezmienną klasyczną lolitę lempicką...ale tekie rady przez internet w kwestii zapachu sa z założenia bez sensu :) idź, szukaj, powąchaj i w koncu sie zakochasz...w zapachu oczywiscie:)

Gość maggdduusia
mmmmm lolita tez posiadam ale uzywam tylko zima:)

Mam kilka ulubionych,na półeczce w łazience ich mnóstwo.Kocham zapach,kocham ładnie pachnieć.Lubie nutę slodką,owocową ale tez niektóre kwiatowe zapachy:) Oto moja lista:) -Mexx clasic -Azzaro-belle -In too you-CK -C-thru-Topaz -no i Hugo Boss-Deep red To moje ukochane:)I powiem Wam moje drogie,że czuje jak faceci mnie wąchają(zawsze słysze takie wfffwfff:P|)

Mam kilka ulubionych,na półeczce w łazience ich mnóstwo.Kocham zapach,kocham ładnie pachnieć.Lubie nutę slodką,owocową ale tez niektóre kwiatowe zapachy:) Oto moja lista:) -Mexx clasic -Azzaro-belle -In too you-CK -C-thru-Topaz -no i Hugo Boss-Deep red To moje ukochane:)I powiem Wam moje drogie,że czuje jak faceci mnie wąchają(zawsze słysze takie wfffwfff:P|)

Gość cykuta
papierowe nożyczki, o crystal noir czytałam pochlebne recenzje. a o tym mandarine & basilic to pierwszy raz w życiu słyszę, ale też pokukam... wszelkie sugestie wsiąkam jak gąbka. ;) z guerlaina jest samsara? za ciężka... majjja, lolitka jest dla mnie za słodka, choć zauważyłam, że szalenie lubiana. ;) od tygodnia chodzę jak debil po sklepach i tylko nadstawiam sprzedawcom nadgarstki. ;) do tej pory nie wiedzieć czemu sama się na siłę uszczęśliwiałam jakimiś freshówkami i kwiatkami, owockami delikatnymi. że niby do wieku akuratne i subtelne. a guzik! teraz chcę pachnieć sobą. ;)

Gość ja ma swoje dwa typy
gucci;gucci by gucci envy-klasyczne

Gość bnfgdfgdfg
a cos z kenzo??

Gość cykuta
hugo boss... hm, niby fajny (podpinam pod moje poszukiwane z pazurem), ale bez mojej duszy. ;) co perfum CK jestem dziwnie uprzedzona po tej wpadce z Euforią. nie wiem... chciałabym w zapachu trochę piżma, drzewa sandałowego, czegoś korzennego, bergamotki? i dosłodzić czymś? jezu, ale ekspert ze mnie. ;) żeby zapach był moją drugą bielizną, skórą, historią, odbiciem... dość długo używałam amour amour cacharela, ale nie uwiódł mnie na długo...

ja z tych ktore wymienilas miala versace i agenta...oba smierdzace;) ja wole slodkie zapachy typu gucci rush 2, lancome poeme, allure, to sa rowniez ciezkie zapachy a Opium YSL znasz?

Gość cykuta
"dość długo używałam, ale nie uwiódł mnie na długo"... kurwa, co ja wypisuje w ogóle? o zgrozo, uwsteczniam się! ;) z kenzo miałam kenzo by flower, zbyt nachalne i nmie rozwijały się na mnie... z kolei kenzo elephant (?) przyćmił mnie sobą. może te z serii amor kenzo?

Gość mikolina
pret a porter :>

Gość cykuta
pain au chocolate... serio śmierdzą? w sumie sama cena agenta mi już mocno śmierdzi. :) ;) no bo na przykład, mój były facet wiele lat był wierny zielonemu polo laurenta... mnie się kojarzyło z automatu z ciemnym kasynem, dziwkami, cygarami i mafią chrzestną... ale to tak, że od razu mogłam się na niego rzucić. ;) też bym chciała żeby się za moim zapachem ciągnął jakiś samiec. :p co nos to opinia... ;) w desperacji używam teraz tomorrow z avonu buchnięte koleżance, nie żeby mnie uwiódł, ale ponieważ przechodzę chyba jakieś zmiany hormonalne to na mojej skórze pod wieczór pachnie on... noworodkiem ;)

Gość mikolina
powiedzcie mi co sądzicie o PRET A PORTER bardzo Was prosze ;)

Gość mikolina
powiedzcie mi co sądzicie o PRET A PORTER bardzo Was prosze ;)

Gość cykuta
pain, butelkę ma boską, fuck fakt! ;) i ta cena zaporowa... tak jak i u muglera. ugh! z propozycji papierowych nożyczek skorzystam do niuchnięcia bo pierwszy raz w życiu o tych perfumach słyszę. myślę, że duże pole do popisu mogłyby mieć perfumy niszowe, ale nie ma co w ciemno kupować na necie. sama już nie wiem, czerwonego bossa niuchalam, nie oczarował mnie, pokukam za tym gaultierem. ktoś pytał o preta porte... jak łaziłam na dicho w podstawówce to mamie podkradałam, ja się kochałam w wykrzyknikach (exclamation?), w takim zielonym. a w ogóle to Pani Walewska idzie podobno teraz świetnie... serio, że kupują baby. ;)

Gość saneczka
mi sie bardzo ale to bardzo podobaja armani code:)) cudowne, seksowne:)) ale uzywam ich raczej na wieczór bo sa dość "ciężkie":) ale jak sie nimi spryskam.... wiecej nie trzeba:) prawdziwa kobiecość:))