Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Satysfakcja24

Chudne, bo chcę. Zapraszam zmotywowane !

Polecane posty

ok jestem juz czarna :) czas na śniadanie (bułka razowa z otrębami z białym serem i kawa). Znacie dziewczyny jakieś fajne przepisy na obiad? Znudzily mi sie warzywa i kurczak.

Angina mnie dopadła :( Przez gardło nic nie chce przechodzić prócz czekolady ;D Jeśli chodzi o obiadki to uwielbiam wszelakiego rodzaju zupy, bo są pożywne i zdrowe. Ogórkowa, pomidorowa, szczawiowa, buraczkowa, krupnik, kalafiorowa, brokułowa... itd. Zupy gotuję na piersi kurczaka, więc tłuszczu zbyt wiele nie ma. Do tego same pyszne warzywka i przyprawy! Pycha!no i jadam taką zupkę 2 dni pod rząd, także czasu nie marnuję na kolejne stanie przy garach ;) Czasem robię jeszcze ryż z warzywami, piersią kurczaka i curry- równie pożywne i zdrowe. Papryka (zielona, czerwona i żółta), marchew, cebula- kroję w kosteczki i duszę na patelni. Kuraka na paseczki i duszę z warzywami. Ryż goruję z curry i jak odcedzę po ugotowaniu to wsypuję go do garnka i wrzucam warzywa z kurakiem. Troszke to podgotowuję i mieszam. Pycha :)

Witam nowe zmotywowane :) Dzis przeszlam chyba z 10 kilometrow a mam zamiar jeszcze pocwiczyc na orbitreku przez 40 minut. Nie bede pisala jadlospisu, bo jest taki jak wczoraj z tym, ze na obiadek bede miala krewetki slodko pikantne z ryzem. Pierwszy raz to gotuje wiec mam nadzieje,ze mi wyjdzie.

Gość taemnicccaa
hej kochane.nie bylo mnie bo ....mam ciezki okres. siedze non stop w sumie przed kompem ale z tego przerobienia to zapomnialam wstapic do was.... dzis a wiec jaki balsam....kupilam sobie najnowszy balsam eveline jakis fat burner....taki czerwony czy tam bordowy :) za 18 zl jakas powiekszona pojemnosc....fajnie piecze :) i owijam brzuch folia po tym a cwiczylam dzis na steperze i robilam jakies tam cwiczenia na brzuch ale jestem slaba :( chyba od tego malozarcia:( eh ale bedzie dobrze prawda?? buzia

NeverTooLate gratulacje :) Ja mam zamiar sie zwazyc dopiero w sobote, bo nie chce dopuscic do sytuacji, w ktorej nie widze zadnej zmiany na wadze i sie zalamie. Wczoraj tak mi sie nie chcialo cwiczyc, ale sie zmobilizowalam i zrobilam te 40 minut.

Gość taemnicccaa
eh .....a ja cwicze nie jem i waga stoi..traci sie motywacje ale trudno ;) dieta+cwiczenia :) bedzie dobrze :) buzoa

Oczywiscie, ze bedzie dobrze :) Niektorzy zaczynaja chudnac po miesiacu wiec ja mam zamiar byc tym razem cierpliwa. Wlasnie zjadlam obiad- potrawka z kurczaka z brazowym ryzem.

Gość taemnicccaa
co tu dzis tak pusto?? gdzie jestescie wszystkie? u mnie tak srednio z punktacja ;) ale nei najgorzej ;) motywuje sie ciagle .teraz motywuje mnie ze idzie wiosna i trzeba bedzie zalozyc jakieskolorowe wiosenne ciuchy eh . odkryc sie spod tych zimowychkurtek . bedzie dobrze :* buzia

hej a ja ostanio dalam ciala ze tak powiem no i przytylam przez to 1,5 kg....no ale wrocilam, nie bede sie tak latwo poddawac przecie....Prawda?

Melduję się! Jakoś za specjalnie przez weekend nie chciało mi się włączyć kompa... Whatever. Ogółem moje poczyniania z jedzeniem w trakcie choroby jak i po były nie najlepsze :( Ale jest jeden plus- odwiedziłam fitness dla kobiet w sobotę (wizja lokalna- chciałam zobaczyć jaki sprzęt mają). Troszku ubogo, ale przyjemnie. No to zaczynamy dbać o formę! A reszta...? Mam nadzieję, że sama przyjdzie ;)

Gość taemnicccaa
ja mam ciezki okres bo sesja a poza tym jedna nieplanowana imprezka i lipa.... no ale ok ;) jakos daje rade ;) cwicze i staram sie bardzo ograniczac wszystko do minimum:* gratukuje dziewczyny mniejszej wagi :*

taemnica- tez mam sesje, wiadomo, siedze w ksiazkach a wtedy to ciagnie do lodowki oj ciagnie....no ale.....jutro ostatnie egzaminy, a potem to zgorki bedzie z dietka;)

witam! dołączam do grona odchudzających przytyłam w ciąży 23 kg... jeszcze nie urodziłam, ale oto mój plan: do końca marca pozbywam się całych nagromadzonych płynów czyli 8 kg dieta lekkostrawna bez soli sniad: bułka z serem lub wędliną przekąska: jogurt zupa: warzywna /gotowane warzywa/ obiad: mięso z zupy + 1 ziemniak lub łyżka ryżu + surówka z marchwi buraków i jabłka przekąska: jabłko kolacja: bułka z serem lub wędliną

Niu dej ;) no kochane- postęp! Jutro idę na step. Zobaczymy czy płuc nie wypluję po 10 minutach... Cieszę się, że się zmotywowałam... Olape- przytycie w ciąży to norma. Moje zdanie nt Twojego jadłospisu- olej to. Zawsze cżłowiek ma ochote na coś innego w takich chwilach. Może nie na każdym to się sprawdza, ale wydaje mi się, że najlepsza recepta to ŻP, ogranicz tłuszcze i węglowodany. I już. Poza tym będziesz mamusią i jak wiadomo przy takim dzieciątku jest sporo latania- nagimnastykujesz się przy tym i ciałko zacznie spadać. A jeśli Twój dzieciaczek urodzi się nader spokojny, to pogratuluję, ale dobrze by było znaleźć wtedy czas na ćwiczenia- przynajmniej 10 minut dziennie- uwierz- nawet tak wniewiele, ale daje efekty. Ja tu się mądrze, a sama na fitness zapisywałam się 2 miesiące :D No i w ciąży też nigdy nie byłam. Jestem CZŁOWIEK DOBRA RADA :D:D:D:D

Czesc dziewczyny , widze ze niezle sobie radzicie:) jakos ostatnio nie mialam weny na wchodzenie na topik, ostatnio tyle roboty w zw. z sesja i pisaniem notatek na kompa, ze wywewnetrznianie sie jeszcze nie spowodowaloby nic dobrego :P Widze moj topik fajnie sie rozwija i bardzo mnie to cieszy :) Wogole szok chodze na wage wczoraj a tam 58,3 kg :P hje a w zasadzie dziwne bo stresy a ja juz nie mam odruchu zeby siegac po jedzenie jak kiedys :D Naprawde jestem z siebie starsznie dumna :):) Wiec wstalam o godz. 7 gimnastyka, sniadanko ( owsianka z bananem). Teraz przerwa , no i znow wychodze zalatwiac wazne sprawunki :) moze sie pojawie wieczorem :) papa:*

Zjadłam pysznego pączka i pączko-jagodziankę od Cieślikowskiego. Powinni zamknąć jego cukiernie... I wszystkich innych robiących pączki też! Jestem z siebie dumna 💤

Uwielbiam monologi ;) no nic. Nasuwa mi się jedna myśl- nie wytrzymały. Objadają się- pękły. Wstydzą się napisać, że im nie wychodzi. Nic to. Ja jeszcze bez śniadanka. Mam jakąś mandarynkę w torebce to ją zaraz skonsumuję. Jadłodajnia czynna od 9.00. Buuuu :( Wytrzymam! A reszta? Na plus! Dziś mam zajęcia fitness! ;)

Cudnie. Mam rosołek w domu. Taki chudy- pierś kurczaka i pełno włoszczyzny! i makaronik ... No i kanapeczkę zjem sobie. I dziś fitness!!! Jutro też tu zajrzę i pogadam do siebie :D

Jestem po pol godzince rowerku i pol rozciagania . wlasnie jem surowke miaaaam. Dobrze miec swiadomosc, ze je sie nie tylko dla zdrowia ale i dla dobrego samopoczucia, stad wogole sie zastanawiam czy w tlusty czwaretk chce mi sie to g.... w postaci paczkow jesc :o jakos mnie obrzydza mysl ze to 50% tluszczu i 50% niezdrowych wegli :P Chyba upieke cos swojego, niezle gotuje :) Critters - a moze nie maja czasu ? nie przesadzaj ..rowniez uwielbiam monologii :D (tzn swoje rowniez ) Praca czeka :) papa:*

cześć wszystkim czytajacym ! zapraszam do wspólnej lektury ..wy takze mozecie stawac sie lepszymi ludzmi, wiec piszcie jesli macie ochote, dzielcie sie swoimi radosciami :):) Dopiero minęło pół dnia, a ja nadal czuję spokój i wewnętrzną harmonię ... Nadaję rytm mojemu życiu - tradycyjnie poranna pobudka, chwila refleksji, cwiczenia ...nowy dzien w walce o coraz lepszą Mnie :) w pokonywaniu slabosci Największy suckes jaki mozna odniesc, polega na ciaglym przeobrazaniu sie w lepsza osobę - i wiem ze kazdy moze sie nia stac, wiem ze staje sie nia kazdego dnia :) pa:*

Gość anastazjassss
Hej dziewczyny! Ja schudłam 5 kg. :)

Gość taemnicccaa
a umnie porazka ;( ale spoko. to przez sesje, stres ( kazde tlumaczenie jest dobre ) od pon znow zaczynam eh . life sucks ;P

Ja od 13 dni trzymam diete i nie zlamalam sie ani razu. Nic slodkiego nie zjadlam nie popelnilam zadnego grzeszku. Dzis musialam zjesc biale pieczywo, bo skonczylo sie brazowe, ale nie traktuje tego jako porazke :)