Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlodamama21

bede miala blizniaki !!!! - dopiero wychodze z szoku, o kurcze...

Polecane posty

Gość mlodamama21

Wiedzialam ze jestem w ciazy,nieplanowanej w dodatku ale na drugim usg dzis dowiedzialam sie ze sa dwie sztuki. Mam 21 lat, potwornie sie boje wszyskiego od porodu po wychowanie tych dzieciaczkow :(

Gość ciesz sie dziewczyno
dasz rade. GRATULACJE

Kochana nie martw się .Będziesz miała dwie pociechy do kochania :D życzę powodzenia. a Który to juz tydzien?

Gość ja kielczanka
Gratulacje!!! Dwójka za jednym razem, przynajmniej nie będziesz się zastanawiać czy Twój maluch potrzebuje rodzeństwa, bo będzie je miał!!!

Hi hi \"2 sztuki\" Wydaje mi się że, powinnaś się zdecydowanie cieszyć:) iiii oczywiście gratulacje!

Gość to gratulacje
Skoro moja babcia umiala wychowac czworo dzieci w tym dwoje najmlodszych to bliznieta to wierze, ze Ty tez dasz sobie rade. Wiadomo nie bedzie lekko, ale pomysl sobie jaka bedziesz dumna jak beda mieli po 15 lat!!!

Gość spl do la
cholera ale ci zazdroszcze tez bym chciała blizniaki zawsze chcialam miec dwojke dzieci a tak bym miala dwie pieczenie na jednym ogniu heheheh mam 20 lat i tez jestem w ciazy ale bede miala jednego dzidziusia:D szkoda mi tych kobiet co mają wiecej niz trojke dzieci

Gratuluje:) To tylko ja.......... podziwiam:) Osobiscie uwazam, ze blizniaki w pierwszej ciazy to troche szalenstwo na ktore nie mamy wplywu;) Mnie ciezko bylo sobie poradzic z jednym dzieckiem, a co dopiero z dwojka? Ale sytuacja do tego zmusza napewno!

Gość o ja wspolczuje....
chyba bym sie zalamala. Ale moze bedzie dobrze. Na pocieszenie 🌻

Gość kallaa112
gratuluję i zazdroszczę :D na początku pewnie będzie ciężko ale z czasem przekonasz się, ze jest łatwiej!!! prowadzisz do tego samego przedszkola, szkoły itp mam dzieci w różnym wieku i muszę je zaprowadzać w różne miejsca /przedszkole, szkoła/, wszystko po dwa razy np wywiadówki, jasełka i inne uroczystości....

Gość Mam syna
szczerze współczuję, nie wiesz co cie czeka. Mozesz własciwie uznać że twoje zycie sie skonczyło.

Gość Mam syna
to tylko ja widzać ze zdjęc że zamiast na jakość poszłaś na ilość, brałaś cś że takie przeszczepy szpetne ci wyszły?

to tylko ja--- i samych chlopczykow :) gratuluje gromadki:) i autorce rozniez gratuluje serdecznie:) jestem rok starsza od Ciebie i jakos nie wyobrazam sobie pojawienia sie nagle jakis dzieci w moim zyciu ale pomysl w ten sposob- teraz faktycznie moze byc ciezko ale pozniej to tylko cud-miod-malina:):)

Gość Mama blizniaczek
Gratlacje sama mam blizniaczki urodzilam 13 miesiecy temu sliczne zdrowe duuuze dziewczynki :):) w sumie to spodziewalam sie ze bede miala blizniaki bo umnie w rodzinie jest pelno blizniakow no i sama jestem blizniaczka i mam blizniaki. Taką mam rodzinke cała podwujna heheh :):):):) pozdrawiam

To Tylko ja Gratuluje serdecznie !!! Twoi synowie to prawdziwi przystojniacy :) Ty to musisz mieć wesoło w domu. No ale pewnie ciężko też....

autorko wsumie nie dziwie Ci sie ze ejstes w szkoku jestes mloda osoba.dla niektorych 1 dziecko w tym wieku to za duzo a co dopiero 2 na raz.ale poradzisz sobie na pewno:)

Gość doidiotki i nicku Mam syna
kurwa ...jaka larwa z ciebie zawistna to szok...co zazdroscisz dziewczynie pieknych dzieci pojebana dziwwwko?????

Gratuluję!!! Będzie dobrze, ułoży się :) I jestem mile zaskoczona, nikt Cię nie pojechał, same mile słowa, hmmm moze kafe przechodzi, jakąś reformę ;) Miło, miło :) PS. Bliźniaki to też moje niespełnione marzenie ;) Na razie ;) hihih

ja tez mam 21 lat i w piatek dowiedzialam ze mam blizniaki szok przezylam!!! ale juz jest ok!!! cieszymy sie jestem w 13 tc a ty??? ja to mam dopiero przerabane bo juz synka mamy 3 letniego hehe meksyk na chacie bedzie!

Gość hhhhmmmmmmmm
przerąbane będziesz miała klaudia na własne życzenie, co nie? dzieci są skutkiem uprawiania seksu przecież, więc zawsze należy brać to pod uwagę...