Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ananas w UK

19stki i 20stki z ponad 70 kg w dół!

Polecane posty

Hej dziewczynki dawno nie pisalam! :( Nie mialam czasu! :( Hmm... Nestee mysle ze Ananasek ma racje! Rok temu w wakacje sie odchudzalam no i jeszcze spotkala mnie tragedia w rodzienie wlasciwie dwie wiec wiecie nerwy itd. Brak apetytu! Schudlam 8 kg ale co z tego? Ciagle bole glowy, brak sily, ciagle chcialo mi sie spac normalnie wszystko do bani! Zrobilam sobie badania i sie okazalo ze mam bardzo duza anemie lekarz byl w szoku mowi ze to wyglada jakbym miala krwotoki a nic takiego nie mialo zdarzenia! Musialam brac leki przez 3 mc olbrzymie dawki zelaza teraz tez od czasu do czasu biore bo musze uzupelnic braki! No ale w koncu odzylam. Wczesniej sie zastanawialam czy ja jestem taka glupia ze nauka mi nie idzie a to byla ANEMIA~! Strzeszcie sie jej nie leczona moze doprowadzic do bialaczki! :( Ale sie rozpisalam hehehhe! Pozdrawiam!

JENY! Co za głupia waga! MAm dosyć;( Za 3 dni miało być 66;( a tak serio to liczyłam na 64

zalamka! Dzis ostatni luty a ja dalej waze te glupie 66,5! !!!!!! Mialam nadzieje na 65! No coz kolejny cel w marcu zrzucic chociaz 3 kg! Niedlugo kuzynka ma slub! Moze pojade i chce ladnie wygladac! Chociaz zrzucic do 60 kg :) Wszystkim zycze powodzenia i milego weekendu! Buzka

Załamke to mam ja:P 69kg. Co prawda mam inną piżame i pocieszam się, że jest cieższa:D Dziś na basen się wybieram (wczoraj pojechałam i bylam o 17,55 a basen do 18) - okolo 10 km rowerem Ogólnie to co u was? Bo jakaś taka cisza. A ja jutro do polski lecę i nie będzie mnei tutaj tydzień.Jest 69 a mialo być 66...

Wróciłam a tutaj nikt sie nei odezwał? Ojoj.. A ja po cudownym tygodniu w polsce! Co prawda prawie kg do przodu (a jadłam naprawdę wszystko na co miałam ochotę), ale jestem strasznie pozytywnie nastawiona. A jak w domu się pojawiłam to zauważyłam nowy nabytek w postaci wagi do jedzenia:D

Hej dziewczyny! Dopisałam się do Was na drugiej stronie topicu, ale potem nie zaglądałam już na kafeterie. Dietę zaczęłam z dniem założenia tego tematu. I trzymam się do dzisiaj. Mogę się pochwalić, że od tematego dnia zrzuciłam 14,2kg Walczę do 60:)

Dawno mnie nie było na kafeterii, tak jakoś wyszło, odchudzam się oczywiście dalej, niestety przynosi to tak wolne rezultaty, że aż mi wstyd. Jak wiatr dobrze zawieje to ważę 63 a jak zle to nawet do 63, 5;/

Nuti u mnie tez zaczyna snieg pruszyc. Wychodzi na to, że mamy podobną pogodę:P