Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ananas w UK

19stki i 20stki z ponad 70 kg w dół!

Polecane posty

ja mam czesto takie zalamania jak wiecej na wadze widze, a pozniej tylko wyrzuty sumienia...

czesc kochane, ja tez sie od dzisiaj podnioslam.,. cwicze a nie daje rady z dieta.. takze dzisiaj musze zaczac mniej jesc.. na sniadanko jogurt z kromka razowca- jest narazie dobrze:) buzka😘

Gość himera
co do novynette to moj lekarz powiedzial ze nie tyje sie od tebletek a od jedzenia :D i tu sie mylil bo przez rok staralam sie schudnac i nic, a jak odstawilam tabsy (ze wzgledow innych niz moja waga) to poleciala w dol 6kg - a wiec zalezy od organizmu.... a tak w ogole to moglabym sie przylaczyc dziewczyny? w prawdzie mam 23 lata:/ ale slub w sierpniu i przydalobym mi sie nie tyle co schudnac a utrzymac wage, bo rzucilam palenie i teraz trzeba zaczac sie pilnowac....a jak wczesiej slodycze dla mnie nie istnialy, to teraz dzien bez slodkiego-diem straconym :( mam 157cm wzrostu i kolo 50kg....no gdybym zjechala do 47 nie byloby zle ;) pozdrawiam wszystkie walczace :)

Cześć dzieffczynki, dzisiaj mam wolne a jutro ostatni egzamin. Tym razem wydaje się nie do przejścia, ale co tam. Ja miałam kilkudniowy dietetowy regres, nic nie chudłam i się zaczęłam denerwować. Dzisiaj wchodzę na wagę a tam 65, 6 kg!!!!Jestem o kroczek bliżej mojej wymarzonej wagi.

Gość himera
wprawdzie nikt mnie tu nie zauwazyl ale i tak odpisze ;) ja juz 6 polecialam to jeszcze ze 3 i styka...ale biorac pod uwage moja zarlocznosc teraz to bedzie nielada problem ;)

Ja W lipcu 08 schudlam 8 kg a potem wrocilo 5! teraz sie wzielam za siebie z 72 schudlam do 67 :) ale.... jeszcze wszystko przede mna! Moj cel to 58/60 kg! Wole to pierwsze! :)

Gość himera
najwiecej w swojej zyciowej karierze wazylam 58kg - masakra....UK to jednak piekny kraj :/ po powrocie do Polski i odstawieniu tabsow spadlam 6 kg, potem 2 jak zaczelam pracowac a teraz...hmmm byle nie przytyc ;)

Ja mam 1.72 wzrostu i przytylam do 75 Koszmar! Nawet ginekolog kazal mi schudnac! Wstyd! A teraz walcze! :) od czwartku chce zaczac diete kapusciana! :)

ok, to ja też:) 10 kg do wakacji... jakie diety stosujecie? głodówka więcej niż 1 dzień to nie jest dobre rozwiązanie, tylko tak na oczyszczenie:)

Gość himera
a no i mialam jeszcze w swoich latach swietnosci poczucie calkowitej beznadziejnosci i braku wiary w siebie, gdzie pewna osoba skutecznie mnie w tym utwierdzala wiec wazylam 37kg...2 lata sie leczylam az w koncu moglam wypic kawe z mlekiem i cukrem- taka jak lubie, bez wyrzutow sumienia....wiec teraz strasznie sie boje nastawiac na jakas diete bo...kiedy sie nie trzymam rozpiski pojawiaja sie dawne wspomnienia....wole sie starac ograniczac niz wiedziec ze ograniczyc sie musze....mala roznica ale moja psychija jest dziwna ;)

Gość himera
dobra ja uciekam...zycze udanego dnia :)

Jak mieszkalam w Polsce wazylam od 53 do 59 jadlam co chcialam i bylam az za chuda! A jak przyjechalam tu to koszmar 17 kg?

Ktoś mi powie co się stało? wczoraj 68,9 a dzis 69,3... nie obrzerałam sie ani nicc. Nie przekroczyłam 1000kcal i jestem zaraz po @. Ehhhhh... W ogole to cześć wszystkim starym i nowym:)

czesc! Akiedy wogolee sie wazycie? ja rano po odwiedzeniu tolaletki! Ananasku a cwiczysz moze ? Moze zmieniaja sie ci miesnie wtedy nie widac ze sie chudnie!

Nie ćwicze:P Waże sie tak jak ty po obudzeniu. I nie rozumiem. Co do ćwiczeń to jakoś przemóc się nie mogę ale juz podjełam decyzje, że jak wróce z Polski to sobie kupie karnet na siłownie i przywioze moje książki o jodze i piletesie to może mnei to zmotywuje, bo w necie tylko kilka ćwiczeń znalazłam...

witrajcie kobiety- gratuluje osiagow bo czytalam ze tu po kilka kg straciłyście, brawo, tak trzymac! 🌼 ananasku a moze warto by bylo pobiegac.. wiem ze zadyszka itd ale ja juz moge na spokojnie biegac 40 minut.. naprawde mozna to pokochac a i cialo staje sie ladniejsze..:) polecam!:) JEZU I PRZESTAN SIE CIAGLE WAZYC!:(

och! mi tez brakuje motywacji! Poszlabym na kije ale tak samej...... :( Niedlugo mama mi wysle skakanke w paczce wiec moze wtedy? ( wiem glupie zeby skakanke wysylac itd ale w szwecji musisz wszedzie jezdzic do jakichs specjalnych sklepow! a mi sie nie chce! teraz mam ferie i siedze w domu :))

A ja nie umiem się nie ważyć... Nie mogę biegać bo mam astme. Poza tym u nas teraz ślisko... Ale serio o czymś muszę pomyśleć... Fiolek 1985 co tam robisz?

Ale jakiś kurs czy studia? Długo tam jesteś? Opowiedz troche! Bo przylece i Cię odwiedze:P

Jestem tu z chlopakiem! On pracuje ja narazie sie ucze jezyka! A potem zrobimy zamiana on do szkoly ja do pracy! Juz nie moge sie doczekac ! Ta szkola mnie dobija! Ja chce prace! Teraz bedzie ciezko przez ten kryzys! A jak jest u was? tez macie skutki tego kryzysu? A co ty robisz w UK ????????? :p

To co Ty... Ucie się chodze na różne inne zajęcia poza językiem.. Mam tak jakby rok przerwy w LO i przyjechałam do rodziców.

A ile masz lat? jak mozna wiedziec? :P Wogole ile chcesz jeszcze schudnac ? Tak juz na perfekt! Ja chce wazyc 60 hmm albo 59 lepiej brzmi zawsze to mniej nie? heheheh

19 latem będzie. Staram się nei przekraczać 1000kcal, ale ogólnie to jest to kolo 900. Moja wymażona waga to 53 (dolna granica) ale to mało realne. Narazie chciałam do 2 marca do 66 zejść (ale po dzisiejszej wadze to zwątpiłam) bo lece do Polski na tydzień. Jak wrócę z Polski to jak już wyżej pisałam chciałabym na siłowenie się zapisac bo mam niedaleko ale cena troche zaporowa bo 40f. Jak mnie rodzice wspomogą (dofinansuja) to wtedy pójdę:)

Dzisiaj juz w koncu wrocilam do swojej diety i zaraz mi lepiej gdy nie jestem taka objedzona:) Milego wieczoru🌻

Schudłam już mniej ponad 6 kg. Uważam, że to sukces, jednak chcę ważyć 55 kg co zostawia mi jeszcze prawie 10 kg do zrzucenia.