Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ananas w UK

19stki i 20stki z ponad 70 kg w dół!

Polecane posty

Co tutaj tak cicho? hmmm co z Wami dziewczynki? Ja dzis pol godziny na rowerze pojeezdzilam (wreszcie rodzice mi sprawili gorala bo w UK nie mialam rowerka) i 20min na skakance:) Za to obiad taki troche kaloryczny...

Ja dzis jezdzilam na stacjonarnym 22 km ponad godzinke heheh! Hmm... weekend sie konczy to trzeba troszke przystopowac! Od jutra znowu dietka i [pilnowanie ! heh! Trzymam za wszystkich kciuki oby w przyszlym tyg kazda z nas byla lzejsza chociaz o ten 1 kilogramik! heh Dobranoc!

Cześć dziewczyny, nie było mnie kilka dni na forum:-( Miałam koniec sesji, musiałam się maksymalnie sprężyć, ale się udało- zaliczyłam!!!!Jestem przeszczęśliwa. Gdybym tylko jeszcze zdrowa była, latam przynajmniej raz, dwa do szpitala w tygodniu na kolejne badania i zabiegi:-/ Mimo wszystko jestem jednak szczęśliwa!!!!

Oj dziewczyny taki mam na studiach zapieprz, ze nawet nie mam chwili zeby tu do Was zajrzec, a to dopiero poczatek semestru:-o jakos kiepsko mi odchudzanie ostatnio idzie jutro mija 3 tydzien i 3 kg mnie mniej chociaz liczylam na wiecej;) a jeszcze w srode moj chlopczyk do szpitala idzie to juz chyba w ogole do domu nie bede wracala kursujac miedzy uczelnia i szpitalem... ehhh jakas mnie depresja dopada niech sie juz wiosna robi co sie znowu zachce zyc pelnia sil:) Milego wieczorku 🌻

Ananas UK dobrze ze piszesz bo topic nam praawie umarł bez ciebie:P

Gość Pultynka
Witajcie.Przesledzilam wasze rozmowy i zmagania ze zbednymi kilogramami.Coz... i mnie ten problem nie ominal :( wiek 20 lat wzrost 157 waga ...67 kg.Dzis postanowilam to zminic.Nie dlatego ze jestem zakompleksiona,ze nie podobam sie facetom-Nie----> CHCE ZROBIC TO DLA SIEBIE. iii moze jeszcze jeden powod.Chce pokazac mojemy facetowi,ze moge inaczej wygladac :)

Pultynka czesc ja tak jak ty dla siebie to robie ale swojemu pokaze ze moge wrocic do dawnej szczuplej laseczki i wskoczyc w 36\'\' ale to jeszcze daleka droga na wszsytko niestety trzeba zapracowac ciezko:(

Gość Pultynka
cale zycie mialam ladn brzucha pupe uwydatniona...heh urok gruszki ale po wakacyjnej prac nad mortzem i braku opcji innego jedzenia jak fast food nie poznaje siebie.Faldy na brzuchu u 6 kg wiecej heh...wszystko nna wlasne zyczenie.mysle nad kupnem therm line.choc troszke musze saie swpomoc na poczatku(mysle o 2 tyg )wiadzialam post na ten temat na forum wiec biore sie za czytanie.

Cześć! U mnie dziś 69,1kg... Juz w stopce nei wpisuje. Boje się co będzie jutro. Najlepsze jest to że może jem ćiut więcej ale w granicach 1000kcal i do tego więcej ćwicze (wczoraj 20min skakanki i 30 na rowerze a dzis 25+20min na skakance)

Czesc dziewczynki! ah... od czego by tu zaczac? hmm.... tak jakos ostatnio mam dola i nie chce mi sie juz odchudzac.... oczywiscie uwazam na to co jem ale... nie mam juz tego zapalu! :( Codziennie jezdze na rowerku okolo 1 godz. ale... nie czuje zebym chudla! :( Poradzcie mi cos! :(

Nie poradzę Ci nic bo jak widać moja waga ROŚNIE! Ja się powieszę! JEdyny plus to dziś założyłam koszulę kupioną 3 albo 4 lata temu ktorej nie moglam zbytnio dopiąć przez ostatni rok i o dziwo się dopiełam i tylkow biuście było troche kiepsko bo ciut się rozchodziła..

Zna któaś z was może ćwiczenia na brzuch, ale żeby nie podnosić szyji i glowy z ziemi (jeśli na leżąco)? Bo ja zawsze nadwyręże te mięśnie, a nie powinnam... nestee GRATULACJE:)

Mysle ze mozesz sobie lezec na plecach podniesc nogi do gory ugiac i przyciagac do brzucha

Hej! Juz mi sie humor poprawil :) Hmm... wpadlam na pomysl zeby przejsc na diete koktajlowa! Ktos z was stosowal? Co do Twoich brzuszkow Ananasku mysle ze Nestee ma racje :) hmm... a moze hula hop?

Trudna spr z tym hula hop... Nigdzie w sklepie nei widzialam, a jak już to z kosmiczną ceną neistety... Narazie skacze na skakance, pomyśle o tym brzuchu bo normalnie piłke mam... A jak wygląda ta dieta koktajlowa?

Chyba bym nei przełkneła. Ale mięsa nie jadam (czasami mnei jednak rodzice zmuszą, ale nie często) więc prawie na nej jestem tylko bez koktajlu:D Dziś 750-850 kcal. Jak jutro będzi epowyżej 69,2 to się zdenerwuję i to bardzo

Czesc! Ja mysle nad ta dieta ale nie zeby ja przestrzegan 2 tyg. tylko tak jako dodatek hmmm... na kolacje moze? Oczywiscie preferuje te owocowe hehhe ! Dzis spruboje ten z melonem :) Co do mojej wagi to mi pokazuje od 66 66,5 67 wiec nie wiem ile waze musze chyba kupic inna wage! Do konca mc zostalo 1,5 a ja mam prawie 2 kg do zrzucenia! NIE PODDAM SIE! MIlego Dnia! :)

No mi zostało półtorej tygodnia i z dzisiejszej wagi to 3,3kg do zwalenia. Poprostu załamka.... A po cichu liczylam że uda się więcej. Ten przestuj (idący w góre) mnie załamuje i to dla tego że ja tego nei ogarniam... Może ma ktoś pomysł na przyspieszenie metabolizmu?

jedz sniadanie to podobno pomaga i ogolnie regularne posilki

Jem śniadanie najpóźniej 30minut po wstaniu z łóżka i jem o rególarnych porach (oczywiśćie czasami mam przesunięcia jak np dziś bo byłam u znajomej, ale ogolnie się trzymam) Jem o 9, 11.30, 14, 17.30 i 19.30-20 A dziś ma jakiś nietakid zień. W kaloriach niby się mieszczę, ale słodkie żądzi...

Nie jedz juz nic po 18 bo wieczorem metabolizm zwalnia i nie zdazysz tego spalic co zjadlas w ciagu dnia

ale ja ide spac kolo 23... A poza tym jak nie zjem to chodze i szukam slodyczy ppo szawkach. Do tego na kolacje jem zawsze owoce... (wiem powinnam wazywa)

Lykaj chrom mi pomogl i nie jadlam slodyczy od 2 tygod i jakos mnie do nich nie ciagnie

Kiedyś łykałam i nic, ale może faktycznie spróbuję. W Polsce mam jeszcze tabletki to od 2 marca zaczne łykać. Ogólnie to czuje jakby mój brzuch się zamienił w balon iniemam pojęcia dlaczego... Jak jutro będzie więcej na wadze to sobei krzywdę zrobię. Ale liczę, że będzie ok:)

Dobry tez jest podobno apleit tak slyszalam zaczynam brac jak tylko dostane z polski.Moze pijesz napoje gazowane??

Kobiety co z wami? Puk puk! Jest tu ktoś? Wczoraj miałam wiezorem napad obrzarstwa (dawno nei miaalm w takim stopniu - 500kcal spokojnie może 600) Dziś szło, ale na pół kawałka (gróbego) babcki się skusiłam nawet neiwiem jak to się stało... Oby jutro waga nie pokazała więcej!