Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lajlalalala

zajdę z nim w ciążę - mimo, że nie jesteśmy razem!!!

Polecane posty

Gość fifififf
dokładnie poprzedniczko, to jest podłe, po prostu na granicy ludzkiego sumienia!!!!!! Ten facet jej nie kocha i może chciałby ułożyc sobie zycie z inna kobieta... i np. ulozy sobie,wezmie slub,bedzie mial dzieci.. a ktoregos dnia przyjdzie taki synek i córeczka lajlilali i co? oznajmi,że jest jego dzieckiem..... bo mamusia koniecznie chciała miec dziecko własnie z nim.. i w gruzach legnie zycie tego faceta,moze jego zwiazek i rodzina..... autorko,jesli go kochasz.. nie rob tego,bo spieprzysz mi zycie doszczętnie ....

Gość fifififf
miało byc "mu" oczywiście:D

Gość fifififf
a tak poza tym.. czy teraz dziwi kogoś,że ten facet nie chce z nią byc? Mnie nie.

Nie musi z nim byc, jesli to nieodpowiedni facet. Ale nie musi tez miec dziecka z nieodpowiednim facetem. Jesli on teraz zachowuje sie nieodpowiedzialnie, to co bedzie, jak sie dowie ze ma dziecko? Dopiero wtedy sie tak zachowa:) Ciekawe zo zrobi. Cicho...sza... Moze sie nigdy nie dowie... Podac adres Banku Spermy? Dawcy stamtad nie beda miec pretensji, ze ktos skomplikowal im zycie... http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3750138&start=5100

Gość olabogaolala
załoze sie, ze Ci wszyscy najbardziej krzyczacy to albo faceci, albo kobiety spelnione w roli matek. Bardzo dobrze rozumiem kobiete, ktora chce zajsc w ciaze SWIADOMIE! zna partnera, jest gotowa na dziecko, a ze zdecydowala "uciec" ojcu dziecka? JEJ WYBOR! Ma do tego takie samo prawo, jak facet, ktory po wielu latach zwiazku mowi, ze nie chce miec dzieci - a dlaczego nie mowil o tym wczesniej??? Bo prawdopodobnie ta kobieta bylaby teraz z innym mezczyzna, moglaby byc matka! A taki gnojek "wzial ja na przeczekanie" i mysli, ze skoro ma 30 lat to jest na niego skazana:/ Proponujecie zeby zwiazala sie z kims innym i pewnie po pol roku znajomosci ma zajsc w ciaze i tworzyc PELNA szczesliwa rodzine? Ludzie poznaja sie latami i jak widac LATA nie sa zadna gwarancja! Szukajac swojej nowej milosci kobieta moze doczekac 40-stki i "pozamiatane" o dziecku bedzie mogla zapomniec! HIPOKRYCI!!!

Gość lejdisssssssss
Bank spermy i co? "urodzi polityka albo morderce"? znasz czlowieka, ktory oddaje sperme do banku idioto?

Nastolatkom taka matka powtarza jak dojrzewaja: - nie uprawiaj seksu "jak ci sie zechce" bo czujesz potrzebe, nie jestesmy zwirzetami, zastanow sie, panuj nad instynktem A jak sama czuje instynkt to MUSI go zaspokoic, tak? A co potem, to sie zobaczy. TO JEST DOPIERO HIPOKRYZJA!!!!

Gość lejdisssssssss
instynkt zwierzecy pobuzajacy do sexu w danej chwili to chyba nie to samo co instynkt macierzynski dojrzewajacy u kobiety przez dlugi czas!

Gość Traznan
Obydwa instynkty są typowo zwierzęce

Gość fifififf
olaboga cos tam- o czym Ty w ogóle piszesZ?? że niby co? jak facet jest z kobietą to jest skazany na bycie z nią do grobowej deski i posiadani gromadki dzieci?? i na odwrót- kobieta jest na to z góry skazana będąc z kimś? Dla mnie facet,który zostawia babkę po wielu latach bez powodu jest palantem,gnojem i dupkiem- fakt.. tak samo kobieta,która odchodzi do innego albo "wypala się".. ale pamiętajmy,że zadnego człowieka nie można w taki sposób potraktowac, jak fabryke dzieci.. nie wiem czemu się rozstali i pewnie rzeczywistego powodu nie poznamy, ale on nie miał żadnego obowiązku robienia jej dziecka! Zostawił ją- straszne zachowanie ale powinna iśc na przód z podniesioną głową a nie pakowac go w dziecko,którego nie chce!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość fifififf
i nie jestem ani facetem,ani matką. kobieta,lat 18

Gość fifififf
i co z tego,że ma 29 lat??!!!! a co,po 30 to już urodzic nie mozna???? Jest tyle samotnych kobiet,które albo nie mają dzieci albo jeśli znajdą kogoś w pózniejszym wieku adoptują dziecko..albo korzystają z banku spermy.. ale o takiej podłości jeszcze nie słyszałam.