Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 12jajek na dobe i kurczak

Dziewczyny co myslicie jak chlopak chodzi na silownie i do tego bierze odzywki

Polecane posty

Gość 12jajek na dobe i kurczak

i np kreatyne od czasu do czasu??? Ujdzie?:D

Gość suchypion
nie ujdzie. mam takiego na studiach i przez te odżywki ma mózg wielkości kartofla :o

Że robi z siebie kalekę. I mówię to poważnie ku przestrodze. A dziewczyny wcale bardziej nie lecą na napchane świnie. A tak możesz wygladać przy takiej diecie. 12 jajek na pewno ci zaszkodzi. To zalezy jeszcze od typu budowy mężczyzny. W kulturystyce są 3 typy. Lepiej być wysportowanym i szczupłym.

Gość Ja tam woole
ja tam wole lepiej zbudowanych. Moj misiek chodzi na silownie ma 90 kg przy 175 i mi sie podoba. Ni elubie tych wszystkich facetow sznurowek, toz to wyglada jakby mialo sie zaraz zlamac, dla mnie aseksualne takie chudzinki 🖐️

Gość czarne zęby w 7 dni
że nosi też dres ma abs czyli absolutny brak szyi , jeździ BMW ...... i nie zachodź z nim w ciąże

huvuhvkjhvb Twoje dzieło będzie wielkopomne. To takie wzniosłe. Nie myslałeś żeby zamieścić ten tekst w CKM?

Gość RobertBurneika
Witam, są już dostępne w Polsce suplementy i odżywki, które reklamuje od dłuższego czasu Robert Burneika. Opis, zdjęcia, skład, opinie. http://tiny.pl/hcfgl Zapraszam do zapoznania się.

Gość Stosuj 100 Octane Rocket Fuel
Stosuj Stosuj 100 Octane Rocket Fuel Nie ma kitu.

Gość fbhzdfz
boze, niektorzy to pojecia nie maja co to sa odzywki i kreatyna ani do czego sluza :o pewnie jescze od tego penis nie staje co? :o

Gość pytanie godne kafe
"Leszczom opadają kopary, piczki robią sią mokre" - chyba zakupię 2 opakowania :classic_cool:

Gość Anaboliczne Odrodzenie
Jesteś PIMPEM wchodzisz twardo! Jedziesz Ostro! Wychodzisz jeszcze twardszy! Niech patrzą na Twoje Powstanie! Niech patrzą jak igrasz z bólem i balansujesz na granicy autodestrukcji. Niech wiedzą, że masz pełną asekuracje treningowa. Te cioty dały by tyłka, żeby tylko mięć takie treningi jak Ty, żeby dostać choć porcje supli PIMPA. Leszcze wchodzą do szatni w podskokach z głupawym uśmieszkiem na ryjuoni nie trenują! Ty jedziesz hardcorowo! Zczołgaj się pod prysznic wypruty jak worek na bebechy niech każdą cześć Twojego ciała wie, ze TO BYL TRENING!

Gość Luxsuuple
Wydaje się, że będzie solidnie.

Gość fejsbooch
Ja lubię jak facet chodzi na silownię. Tyko we wszystkim trzeba zachować umiar.Nieprawda, że dobrze zbudowani mężczyźni to kaleki, mój oprócz ćwiczeń na siłowni uprawia inne sporty, ze zdrowiem też nie ma żadnych kłopotów.

Gość ddfgldfmgjlfkhg
od kreatyny to moze ale wygladac ja tlusty miesiek i nic wiecej

Gość Luxsuuple
Sporo prawdy i sporo bzdur, jak to w życiu.

Gość Brakiwpcwpi
Nie mają w składzie WPC WPI Gainerów. Odpadają zwyczajnie dla mnie.

Gość Luxsuuple
no trzeba najpierw wiedzieć coś o odżywianiu suplementach poznać definicję. bo śmieszni są i ci co sięgają po to bez wiedzy jak i ci co opowiadają bzdury o ich zażywaniu.

Gość prawdziwaowieczkaboza
Ja myślę, że wtedy może zwyczajnie...UMRZEĆ. Naprawdę. Ostatnio spotkałam 2 takich gości, że w sumie mogliby umrzeć i nic... byliby inni za nich. W ten sposób powiem wam PIERWSZY RAZ W ŻYCIU zaczęłam myśleć nad takim oto ZJAWISKIEM(???) jak tzw. STAŁY FACET. Po co w sumie kurwie - stały facet. Nie wiem. Od jednego do drugiego to by jeszcze miało trochę sensu, ale STAŁY FACET. Pijane i tyle - no sami powiedzcie. Gdyby umarł to by go kopnęła, ale STAŁY FACET. Mówię wam - z takimi nie zwariować to CUD i osiągnięcie życia. Na pytanie - co w sumie umiem - odpowiem - PRZEŻYĆ W BURDELU. Mało?

Gość prawdziwaowieczkaboza
ps. ale wiecie niektóre(???) tak MUSZĄ wyjsć za maż. Jedyne co one rozumieją z zycia to to, że MusZĄ WYJŚĆ ZA MĄŻ. No i to samo w sumie - kurwa ze stałym facetem. Ale to wszystko jest ze szkoły po której się nic nie umie. TO JE SOBIE POPRAWCIE bo rzeczywiście niczego sie nie umie po szkole - dlatego jej już nawet nie skończę. Na wszelki wypadek - bo tak jeszcze umiem przeżyć w tym burdelu, a inaczej? JUż faktycznie nic będę umiała, nie? :( Na razie.

moj facet uczeszcza na silownie regularnie trzy razy w tygodniu. jest dobrze zbudowany, ale nie jest jakims mega miesniakiem. w jego przypadku bardziej chodzi o mase niz o rzeźbe. i tu pojawia sie moje pytanie do panow zakorzenionych w temacie: czy te wszystkie odzywki w tych wielkich puszkach (kreatyna, bialko i cos tam jeszcze) są w pelni bezpieczne psychicznie i fizycznie? puki co zauwazylam, ze ma od tego cholerstwa wysypke i tak dobre 4 lata bo non stop to bierze z lekkimi przerwami.

sterydow nie bierze, jedynie te odzywki. acha i dodam, ze nie nosi dresów, nie jezdzi bmką, a ja nie jestem platynową blond po solarce :P

Gość Mocnny
czy to kiełbasa swojska czy kurczak, czy odżywka białkowa to samo zagrożenie.