Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość we3t23

boję się że mnie zostawi

Polecane posty

Gość we3t23

Boję się że ona może mnie zostawic. Nie mam niby podstaw do obaw. Jestesmy ze sobą pół roku a bardzo mi na niej zależy ale ciągle mam wrażenie że znudzi się mną, że znajdzie innego i mnie zostawi. NAstolatkiem nie jestem mam 30 prawie lat a nie czułem tego przy innych z którymi byłem. (dodam ze myślę powaznie o niej, chcę sięz nią w przyszłości ożenić)

Gość Ale dlaczego się
boisz? Ile ma lat Twoja dziewczyna?

przestań obsesyjnie o tym myśleć bo to zabije cała radość bycia z nią - w końcu się spełni Twój koszmar jak będziesz ciągle o tym myślał - wrzuć na luz i ciesz się życiem z ukochaną jedna prawda życiowa - jeśli ona kiedykolwiek dojdzie do wniosku że Cię nie kocha i nie chce z Tobą być to - wierz mi - nic co uczynisz tego nie zmieni - zresztą to będzie tylko walka z wiatrakami a takiej walki wygrać sie nie da - bo do tanga trzeba dwojga - ale to tylko taki tam czarny scenariusz którego mam nadzieję życie Tobie nie napisze ;) a teraz - ciesz się - jestes z kobietą swego życia i prawdopodobnie dla niej jesteś facetem jej życia - wiec nie zadręczaj się bezpodstawnymi podejrzeniami i myslami o czymś co pewnie nigdy nie nastapi ;) pozdrawiam

Gość michalsanok
Również miałem takie obawy. Widząc, że zaczynam się jej nudzić, zamówiłem urok miłosny. Pomogło:) jesteśmy ze soba mega szczęśliwi.

Gość gość
gdzie zamawiałeś?

Gość gość
w doopie u murzyna

Gość gość
Mistrzowie :D a tymczasem 6 lat pozniej....:))