Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najlena

BARDZO BOLESNE STOSUNKI, POMOCY!!!

Polecane posty

Gość najlena

Czy stosunek może w ogóle być przyjemny?? :( Tak go sobie wyobrażałam ale mi sprawia tylko okropny bol. Za każdym razem jak chłopak we mnie wchodzi czuję jakby mnie miał rozerwać, a każde pchnięcie jest dla mnie koszmarem :( Nie chodzi chyba o brak nawilżenia bo z tym jest u mnie ok, poza tym używamy dodatkowych lubrykantów. Rozmiary mojego ukochanego też są raczej normalne. Myślałam, że tylko pierwszy raz będzie taki bolesny, ale minęły już 2 miesiące i jest wciąz tak samo :(:(:(

Gość anka anka
Ja przez parenascie razy odczówalam ból trwalo to moze jakies 3 tygodnie, a potem zero bólu, i bylo fajnie.

Gość najlena
anka anka a coś zrobiłaś, że nagle przestałaś odczuwać bol czy to samo przeszło? poza tym u mnie to już ponad 2 miesiące, więc kochaliśmy się pewnie ze 30 razy :( I za każdym razem jak już jest we mnie to ja się modlę żeby jak najszybciej skończył bo umieram z bólu :(:(

Gość jkljkdhaksdhsa
Idz to ginekologa,ja tak miałam podczas infekcji,może masz jakieś podrażnienie,albo właśnie infekcję,która przebiega bezobjawowo. Pozdrawiam

Gość anka anka
Samo przeszl, wiesz na poczatku bylam bardzo zestresowana i jak to moj chlopak mowil, sama dodatkowo sie spinalam, ale z czasem ból mi przeszedl.

z tego co pamietam to tez jest cos takiego ze sie pochwa zaciska ale skoro ty juz wspolzylas to tochyba odpada. bo przy tym to nawet penis nie moze wejsc..

Gość anka anka
wlasnie tez to chcialam napisac, po okolo 2 miesiacach intensywnego współzycia, zaczelo mnie przy stosunku bardzo piec i bolec, poszlam do ginekoolga i to byly jakies otarcia. Przepisal mi tabletki z których ja mialam wziasc wszystki a chłopak jednorazowo dwie.

Gość najlena
Ja byłam u ginekologa jakiś tydzien po pierwszym razie, gin mnie zbadał, powiedział, ze wszystko ok i niedługo przestanie boleć. Ale nie przestaje :( A ból jest tak silny, że mi już nawet odechciało się tych stosunków. Myślałam, żeby wrócić do seksu oralnego ale obawiam się, że facet sie nie zgodzi :(:(

Gość najlena
anka anka ale jak to tabletki na otarcia? Doustne? I czemu chłopak też musiał przyjąć?

Gość anka anka
Ja mialam otarcia i infekcje jakas i to byly tabletki doustne ja musialam wziasc do konca opakowania a chłopak tylko dwie.

Gość anka anka
A nie wiem czemu, gin powiedzial , ze on tez musi wziasc jednorazowo dwie.

skoro Ty mialaś infekcje, to on jako Twoj partner seksualny rownież musiał przyjąć lek zapobiegawczo, bo jest duże prawdopodobieństwo że również mógł coś złapać. najlena- ja na Twoim miejscu wybrałabym sie do ginekologa, może coś z Twoją budową jest nie tak? albo sie za bardzo spinasz? juz troche za długo uprawiasz seks żeby miało boleć jak za pierwszym razem :/