Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oluniaaaaaaaaaa

Mój chłopak chce żebym mu zrobiła striptiz w Walentynki.

Polecane posty

Gość szefu27
ja sie sama nie chcesz rozebrac to mu zamow profesjonalistke w walentynki - chlopak ze szczescia kipnie :P

"nie no.. fajne mam cycki jędrne, okrągłe, rozmiar B, ale proporcjonalny do budowy ciała - taki widok nie jest dla każdego.. ;> trzeba sobie na niego bardzo zasłużyć " Nie chwal się tylko wysyłąj :classic_cool: Dla każdego moze nie, dlatego kazdemu nie każę Ci wysyłać, tylko mi :D

Gość bez obaw ziom
haha :D ja nie chciałabym, żeby mój facet ślinił się do jakiejś rozbierającej się innej babki :p

Gość bez obaw ziom
a co ja z tego będę mieć? :p opinie szmaty wśród tutaj zgromadzonych :)

"a co ja z tego będę mieć? opinie szmaty wśród tutaj zgromadzonych" Satysfakcję, że uszczęśliwiłaś prawiczka. :D Przecież i tak byś miała już taką opinie po przyznaniu się, że wysłałaś fotkę jakiemuś facetowi wcześniej. Nic nie tracisz :classic_cool: Dajesz :D

Gość bez obaw ziom
haha :p niestety nie chce mi się zakładać nowego e-maila.. a z prywatnego Ci nic nie wyślę.. także nici z Twoich propozycji :* :)

Gość bez obaw ziom
poza tym nie chciałabym ujrzeć swoich piersi na jakimś porfalu imageshack, wrzuta, republika, czy coś. :P

" haha niestety nie chce mi się zakładać nowego e-maila.. a z prywatnego Ci nic nie wyślę.. także nici z Twoich propozycji :*" Przecież Ci nie będę spamował :o Jestem kulturalnym prawiczkiem . Słowo honoru, na wszystkie świętości Daj się przekonać :classic_cool:

Gość bez obaw ziom
ale ja mam w nazwie e-maila imię i nazwisko. :D hehe

" ale ja mam w nazwie e-maila imię i nazwisko. hehe" I co ja z nimi zrobię? Odszukam Cię, oczyszczę konto bankowe, ogłosze, że taka i taka pokazuje cycki)że niby Ty jedna masz takie imie i nazwisko, pomijając falkt, że ludzi gówno by to obchodziło :P)? :o No bez jej, jak już mówiłem m am honor. Wysyłaj

Gość bez obaw ziom
mam konto na naszej-klasie :D hehehehe nie zasłużyłeś na moje foto :* : )

"mam konto na naszej-klasie hehehehe nie zasłużyłeś na moje foto :* : )" No dobrze ale ja chcę tylko zobaczyć cycki, wiec nie masz się czego obawiać. Zasłużyłem, tylko jeszcze o tym nie wiesz. :P Są jeszcze na tym świecei honorowi ludzie i ja jestem jedym z nich ]cool]

Gość twoj chlopak
pewnie ze tak:) marzenie kazdego faceta --> miec wlasna laske ktora potrafi zrobic striptiz na zyczenie :D jesli chcesz go zatrzymac na dluzej to zrob mu niespodzianke:D

Gość bez obaw ziom
okej, ale odpowiedz na jedno moje pytanie: z jakiego miasta jesteś? :>

Gość bez obaw ziom
no to spoko. :D daleko mieszkam od Wawy, wiec nie zrobie sobie przypału. :p hehe pośle Ci ;d

Gość bez obaw ziom
dobrze, że się nie znamy. :P hehe

Piękne :D. Spodziewałem się czegoś małego i brzydkiego, a tu spore cycuszki i do tego jędrne. Mniam. :D Ogólnie brzuszek też śliczny . Oj przecież mówiłem, że nigdzie tego nie będę wysyłał, więc nie pękaj Siergeju :classic_cool:

Gość bez obaw ziom
no, dziękuję za miłe słowa :* :D fajnie, ze komuś się troche podobam.. :P hehe (podwyżyłeś mi samoocene)

Gość Piraniaaaa
dawaj prawiczek wystaw to ocenimy ;d

Gość bez obaw ziom
nie zachowujcie się, jakby w necie było mało zdjęć głoych cyckow :p hehehe

"no, dziękuję za miłe słowa :* fajnie, ze komuś się troche podobam.. hehe (podwyżyłeś mi samoocene)" Zawsze do usług :classic_cool:. Eh te baby, wiecznie niedowartościowane, nawet kiedy nie mają powodu. "dawaj prawiczek wystaw to ocenimy ;d" Przykro mi ale to niehonorowe "nie zachowujcie się, jakby w necie było mało zdjęć głoych cyckow hehehe" Niby tak ale od przybytku głowa nie boli :classic_cool:

Gość bez obaw ziom
chciałabym, żeby jakiś facet się we mnie zakochał i prawił mi takie, lub podobne komplementy! :D

Gość bez obaw ziom
miałby za to u mnie striptiz bez proszenia się o to. :D

"chciałabym, żeby jakiś facet się we mnie zakochał i prawił mi takie, lub podobne komplementy! " A tak trudno sobie jakiegoś znaleźć? :o Przecież oni sami się pchają do każdej . Nie wiem, jakie są Twoje warunki twarzowe ale jeżeli przynajmniej przeciętne to problemów mieć nie będziesz :classic_cool:

"miałby za to u mnie striptiz bez proszenia się o to. " Jak się reklamuje. :D:D:D No to by musiało być ciekawe :classic_cool:. Byle tylko niezbyt często, bo spowszednieje

Gość bez obaw ziom
uważam, że twarz mam nie najgorszą (posłac Ci? :P hehe) mimo to jakoś nie zauważyłam, żeby jakiś facet się we mnie zakochał. :p poza tym wiesz.. wygląd to nie wszystko. :D

"uważam, że twarz mam nie najgorszą (posłac Ci? hehe) mimo to jakoś nie zauważyłam, żeby jakiś facet się we mnie zakochał. poza tym wiesz.. wygląd to nie wszystko. '' Nie miałem zamiaru prosić o twarz, bo wiadomo, że to jednak co innego ale jeżeli chcesz to chętnie . Wygląd to nie wszystko, jeżeli mowa o przyjaźni. Nikt nie chce miec nieatrakcyjnego partnera i to nawet jeżeli jest brzydki. Dlatego często brzydcy są samotni szukając księcia/księżniczki z bajki