Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oluniaaaaaaaaaa

Mój chłopak chce żebym mu zrobiła striptiz w Walentynki.

Polecane posty

Gość bez obaw ziom
wyglądam całkiem normalnie, zwyczajnie.. może przeciętnie. :P dobrze się uczę, w zasadzie mam różne hobby i pasje, dbam o siebie i w ogóle, a jednak zainteresowanych mną nie widać. ;) nie należę do szczególnie towarzyskich i wygadanych osób. ;p

Gość bez obaw ziom
ale myślę, że brzydka nie jestem :D

"wyglądam całkiem normalnie, zwyczajnie.. może przeciętnie. dobrze się uczę, w zasadzie mam różne hobby i pasje, dbam o siebie i w ogóle, a jednak zainteresowanych mną nie widać. nie należę do szczególnie towarzyskich i wygadanych osób. ;p" Odważna jesteś :P. Ja bym nigdy, nikomu w sumie twarzy nie wysłał, a tym bardziej innych miejsc :D Wiesz na kafeterii nikt nie jest wygadany :D. To specyficzne miejsce, które przyciąga specyficznych(nie mylić z wyjątkowymi :P) ludzi. Ładniutka jesteś ;). No wiesz trudno mi doradzić ponieważ powiedzenie "idź do ludzie" i rady tego typu można sobie o kant dupy potłuc. . Trzeba to robić małymi kroczkami. . Wiesz teoretycznie ejst szansa, że znajdzie się facet ot tak, Wy kobiety macie łątwiej, bo to do faceta należy inicjatywa. . Z tym, że jednak musisz gdzieś bywać by Cię wypatrzyli. ;). Wtedy towarzystkość sama się wkradnie w twoje życie, facet zapozna Cię ze swoimi znajomymi itp. itd. ;) Pamiętaj tylko, żeby nie popadać w desperacje. Masz taką niewinną urodę, a facetów to kręci :classic_cool:, więc nie masz powodu być zdesperowana.

Gość bez obaw ziom
jejku, dziękuję za miłe słowa :* :D dawno nikt mi tak nie posłodził :) czarujący z Ciebie człowiek :D masz bajer na dziewczyny, więc czemu nadal jesteś prawiczkiem? :> nie szukam sobie nikogo i nie uważam, że bycie w związku to koneieczność. :P chciałabym, żeby jakiś facet kupił mi róże, albo żeby chociaż zaprosił mnie na długi spacer. :) żeby ktoś był we mnie tak zwyczajnie zakochany. :D lubie marzyć o takich rzeczach :P

Gość bez obaw ziom
(jesteś z Wawy, także po twarzy mnie nie poznasz nigdzie :D )

" jejku, dziękuję za miłe słowa :* dawno nikt mi tak nie posłodził czarujący z Ciebie człowiek masz bajer na dziewczyny, więc czemu nadal jesteś prawiczkiem? :> " Oj tam nigdy nie wiesz, kto jest po drugiej stronie. :P Nie mam bajeru i nigdy nikogo nie bajerowałem, gdyż nie mam w tym żadnego interesu. Ja tylko stwierdzam fakty. To też nie jest bajer :D. Jestem prawiczkiem po części z wyboru. Tzn. nie twierdzę, że jestem wspaniałym facetem, którego każda chce ale on się powstrzymuje :D. Po prostu chce poczekać, aż będę tym kim chce być w życiu , a może nigdy. "nie szukam sobie nikogo i nie uważam, że bycie w związku to koneieczność. chciałabym, żeby jakiś facet kupił mi róże, albo żeby chociaż zaprosił mnie na długi spacer. żeby ktoś był we mnie tak zwyczajnie zakochany. lubie marzyć o takich rzeczach " Co kto lubi, każdy o czymś marzy. Z tym, że Twoje marzenia są łatwe do spełnienia dlatego korzystaj, pókiś młoda . Ile masz lat? "(jesteś z Wawy, także po twarzy mnie nie poznasz nigdzie )" Niby tak ale jednak fotka mogłaby krążyć po necie itp. itd. Nigdy nie wiadomo na kogo się trafi... oczywiście u mnie jest bezpieczna, jak już mówiłem.

Gość bez obaw ziom
dobrze myślisz! :D szacunek za tą postawę :) i jeszcze raz dziękuję, że komplementy :* :* :* myślę, że po samych zdjęciach nie dojdziesz do tego jak się nazywam i w ogóle :D nikt nie skojarzy. ; ) w tym roku będę mieć 19lat :D

" dobrze myślisz! szacunek za tą postawę i jeszcze raz dziękuję, że komplementy :* :* :*" Nie ma za co. Szacunek należy się kazdemu. Nie sądzę by ktoś kto uprawiał seks wcześniej był gorszy . "myślę, że po samych zdjęciach nie dojdziesz do tego jak się nazywam i w ogóle nikt nie skojarzy. ; )" Nawet gdybym mógł to przecież po co. :P Przecież powiedziałem, że nie będę Cię napastował :D Chciałem tylko zobaczyć cycuszki "w tym roku będę mieć 19lat " To jescze będziesz mieć wiele miłości swojego życia :P:classic_cool:

Gość bez obaw ziom
ale to, że nie bajerujesz dziewczyn i nie łamiesz im serc jest godne pochwały :D bo wielu facetów dopuszcza się tego nikczemnego czynu. :> fajnie byłoby mieć z kim spędzić walentynki.. :D

"ale to, że nie bajerujesz dziewczyn i nie łamiesz im serc jest godne pochwały bo wielu facetów dopuszcza się tego nikczemnego czynu. :>" Ale wiesz nie każdy barej kończy się złamanym sercem :P. Kobiety w tej kwestii też nie są niewinne. ;) A nie bajeruję tylko dlatego, że nie chcę się z nim i przespać, więc to żadna sztuka. "fajnie byłoby mieć z kim spędzić walentynki.. " Eh co Wy wszystkie z tymi walentynkami? :D Przecież po samotnych walentynkach świat się nie kończy. To tylko jeden wymyslony dzień, który nic nie znaczy. Ja tam lubię patrzeć na te zakochane pary w ten dzień. Mi szczęście innych nie przeszkadza. Niestety mogę Ci co najwyżej udzielić wsparcia duchowego w ten dzień :P.

Gość bez obaw ziom
ja też lubię patrzeć na te zakochane pary i nie przeszkadza mi ich szczęście :D ale sama również chciałabym cieszyć się w tym dniu tak jak oni! :) spędzić po prostu czas z kimś, kto jest we mnie zakochany.. :D w zeszłym roku miałam pierwsze samotne walentynki.. :p dlatego w tym nie chciałabym, żeby ta sytuacja się powtórzyła :) to chyba nie jest nieuniknione. ;p

"ja też lubię patrzeć na te zakochane pary i nie przeszkadza mi ich szczęście ale sama również chciałabym cieszyć się w tym dniu tak jak oni! " Zawsze jest następny rok :P Potrafię pocieszyć, wiem "spędzić po prostu czas z kimś, kto jest we mnie zakochany.. w zeszłym roku miałam pierwsze samotne walentynki.. dlatego w tym nie chciałabym, żeby ta sytuacja się powtórzyła to chyba nie jest nieuniknione. ;p" No chyba że ktoś sie zakocha w trybie ekspresowym :D. Oj nie martw się, jeszcze tyle walentynek przed Tobą, że masz na co czekać :D. Faceta łatwo zwabić. :D

Gość bez obaw ziom
pożyjemy, zobaczymy! :D nie samą miłością żyjemy :)

" pożyjemy, zobaczymy! nie samą miłością żyjemy " No wiesz, Ty to tak przedstawiłaś, że można wywniskować, że trochę, a nawet więcej niż trochę Ci jest smutno. :p

Gość bez obaw ziom
czuję się taka samotna.. niekochana.. i ogólnie to chciałabym mieć się do kogo przytulić.. :D

Gość sddsddsd
no i prosze - KOLKO WZAJEMNEJ ADORACJI sobie tutaj stworzyliscie.

"czuję się taka samotna.. niekochana.. i ogólnie to chciałabym mieć się do kogo przytulić.." Na fotce widziałem jakiegoś miśka. On nie jest chętny? ;) No a koleżanki? "no i prosze - KOLKO WZAJEMNEJ ADORACJI sobie tutaj stworzyliscie." No i dobrze :D Trzeba pomagać ludziom w potrzebie ;)

Gość aldonnka777
To zrób striptiz, w czym problem, nie rozumiem... obejrzyj jakiś film, dodaj dobra muzykę i już. Nie chcesz chyba żeby Twój chłopak poszukał sobie takiej dziewczyny która mu ten striptiz zrobi...

Gość bez obaw ziom
nie mam koleżanek, a miś to dekoracja :D wole takiego żywego.. :)

" nie mam koleżanek, a miś to dekoracja wole takiego żywego.." Ale żywy ma tez swoje wady :D To trzeba, to zmienić. Masz 19 lat więc pewnie na studia się wybierasz. To ostatnia szansa, by w naturalny sposób poznać koleżanki. Jakbyś chciała kiedyś pogadać, możesz wysłać gg

Gość bez obaw ziom
mam nadzieję, ze poznam na studiach fajnych ludzi :D jednakże jeśli się dostanę, to będzie to miejsce bardzo odległe od domu rodzinnego, co za tym idzie - rzadkie spotkania z kolezankami. ;) fajnie, że jesteś :* :)

"mam nadzieję, ze poznam na studiach fajnych ludzi jednakże jeśli się dostanę, to będzie to miejsce bardzo odległe od domu rodzinnego, co za tym idzie - rzadkie spotkania z kolezankami. fajnie, że jesteś :*" Tylko pamiętaj, żeby na starcie się przełamać i zagadać do ludzi. Z każdym kolejnym dniem będzie trudniej. No wiesz nie wiadomo gdzie one będą mieszkać. Może akurat trafi Ci się sąsiadka ;)

Gość bez obaw ziom
mam to szczęście, że zawsze gdy jestem gdzieś nowa, ludzie sami do mnie zagadują :D ale zazwyczaj są to tacy, którzy przywiązują większą wagę do mojego wyglądu, niż do wnętrza. ; ] przez to może nie udało mi się poznać wartościowych ludzi... :] hmmm.. jestem z małego miasta, wątpię żeby moi znajomi wybrali tą samą uczelnię co ja.. ;p

Gość bez obaw ziom
w końcu od tego jest forum :D - żeby pogadać. :)

"mam to szczęście, że zawsze gdy jestem gdzieś nowa, ludzie sami do mnie zagadują ale zazwyczaj są to tacy, którzy przywiązują większą wagę do mojego wyglądu, niż do wnętrza. ; ] przez to może nie udało mi się poznać wartościowych ludzi... :] hmmm.." Wiesz, trudno żeby na poczatku ludzie zwracali uwagę na co innego niż wygląd, skoro nic sie o danej osobie nie wie. ;) Ciesz się, że zagadują, a potem dopiero staraj się ich poznać i dać się poznać. A jesli można wiedziec, co chcesz studiować?

Gość bez obaw ziom
zastanawiam się nad kilkoma kierunkami na Akademii Ekonomicznej.. chciałabym być księgową, bo dużo zarabiają :D i myślę też o filologii angielskiej z programem tłumaczeniowym: język niemiecki - bardzo dobrze znam języki.. tyle, że to jest bardzo prestiżowy kierunek, więc liczę się z tym, że tam się nie dostanę. ;)

"zastanawiam się nad kilkoma kierunkami na Akademii Ekonomicznej.. chciałabym być księgową, bo dużo zarabiają i myślę też o filologii angielskiej z programem tłumaczeniowym: język niemiecki - bardzo dobrze znam języki.. tyle, że to jest bardzo prestiżowy kierunek, więc liczę się z tym, że tam się nie dostanę. " Księgowośc chyba jednak jest lepsza. W dzisiejszym świecei w peirwszej kolejności trzeba mysleć o zarobkach,a dopiero potem zainteresowaniach. :o. Trzeba wierzyć w siebie, choć to wcale łatwe nie jest :D.