Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oluniaaaaaaaaaa

Mój chłopak chce żebym mu zrobiła striptiz w Walentynki.

Polecane posty

Gość bez obaw ziom
na tym kierunku jest tylko 20 miejsc. :D trzeba zdać rozszerzoną mature z angielskiego na 80% z pisemnej i ustnej i z polskiego rozszerzonego trzeba mieć conajmniej 70% :) wątpie, ze mi się uda. ; )

"na tym kierunku jest tylko 20 miejsc. trzeba zdać rozszerzoną mature z angielskiego na 80% z pisemnej i ustnej i z polskiego rozszerzonego trzeba mieć conajmniej 70% wątpie, ze mi się uda. ; )" Za moich czasów to 80% się z palcem w ... robiło.:P Mało kto miał mniej chyba. Polski to już gorzej ;). A Ty dopiero zdajesz maturę czy już zdawałaś, bo juz nie łapię. :P

a takie pytanko spoza temaciku bo nie chce mi sie tworzyc nowego ;p do lasek ktore biora tabletki anty : pozwalacie swojemu facetowi dochodzic w sobie? bo ja to mam takie schizy i pomimo tego ze biore to wciaz mu na to nie pozwalam... jakos nie moge sie przekonac. a swoja droga moj to marzy zebym zrobila mu striptiz ;d

Gość bez obaw ziom
dopiero będę zdawała :D z tym, że teraz ta matura wygląda nieco inaczej niż kiedyś :)

"z tym, że teraz ta matura wygląda nieco inaczej niż kiedyś " Tzn.? Inna względem 86 rocznika czy wcześniejszych? "dopiero będę zdawała " A to powodzenia ;)

Gość bez obaw ziom
jest taki podział "stara matura" i "nowa matura" :D nie wiem, czym się różnią :P z pewnością spotkamy się na forum, bywam tu codziennie (wiem, to chore na swój sposób :] )

Gość bez obaw ziom
odnawiam, bo temat znalazł si w połowie trzeciej strony w tak krótkim czasie :D

Ja nie ejstem tak stary by pisać starą maturę . Pisałem nową, stara była na oceny, a nie procenty "z pewnością spotkamy się na forum, bywam tu codziennie (wiem, to chore na swój sposób :] )" Jako facet siedzący na babskim forum jestem chyba ostatnią osobą mogącą wypominać chore zachowania u innych :D.

Ja jednak propobuję, żebyś dała mi swoje gg, przecież Cię nie zgwałcę przez kabel w przypływie chcicy :D. Jeżeli tak bardzo się boisz(nie wiem czego), możesz wysłać nowy numer :o No chyba że wolisz odświeżać ten temat :D:o

Gość yuio
nie rób tego.w ogóle co to za propozycja ? jaki frajer wez go w dupe kopnij.może niech ci striptiz zrobi.nie daj się poniżac

Gość gżegżółka. tak?
laleczka tabsy są poto ,żeby lac w środek.spokojnie ,mój juz 5 lat formę zalewa i jest ok.prędzej guma pęknie niż tabletka nie zadziała