Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pozzioomkka

39 letni facet

Polecane posty

Gość pozzioomkka

mam pytanie jestem z mężem 1o lat po slubie mamy jedno dzieck .od dłuzszego czasu zauważyłam ,że mąż bardzo rzadko che kochać się .Wcześniej tak nie było ale teraz dochodzi do tego ,że uprawiamy sex 1 raz w m-cu lub góra 2 razy.nie jestem w łóżku bierna lubię długą grę wstępna i uprawialiśmy sex kiedyś w wielu pozycjach.co może być przyczyną >mąż napomniał mi kiedyś że jemu sie nie chce już tak jak kiedyś .

Gość to zapytaj go jak chce
i o co mu chodzi a nie tutaj nam trujesz

Gość pozzioomkka
myśle że inna kobieta nie wchodzi w grę .nic nie wskazuje nato .mąż pracuje po ok 10 godzin dziennie ma ciężko pracę bo wprowadzi firme budowlaną być może jest przemęczony

Gość WeronikaK
No i masz odpowiedź.

Gość fghfg
facet z ktorym sie spotykam tez ciezko pracuje bo ma firme budowlana a w miedzyczasie przyjezdza do mnie;)

Gość nawet nato
wciągnełas w sledztwo nad męzem? :O

Gość WeronikaK
Ale w weekendy ma może wolne? Daj mu odpocząć, a potem się nim zajmij.

Poziomka maż ma 39 a ty ,że takie farmazony opowiadasz.A ile potrzeba na szybki numerek.Ja kiedys mieszkałem na 10 pietrze w akademiku i wyobraź sobie ba parterze mieszkała fajna Grazynka. No to gladałem sobie telewizję i ni z gruszki ni z pietruszki mówiłem że ide do kumpla na chwile.Zjeżdząłem windą i po 40 minutach już byłem spowrotem,ze nawet żona nie zauważyła kiedy wróciłem. Opowiedzieć Ci wiece numerów??? A on jest 10 godzin poza domem wiec to nie możliwe?? Nie mówię że tak jest.Sprawdź też inne sygnały. Zmęczony ... ale może zaczął o siebie bardziej dbać??

pozzioomkka Nie przejmuj sie tym co napisałem.Może naprawdę zmeczony.Jedź z nim na krótki urlop.

Gość pozzioomkka
ONE 22 Nie gniewam sie na ciebie ,no coś ty! Tylko mnie to martwi naprawdę bo szukam winy w sobie ... Ale ja się nie zmieniłam za bardzo tzn nie przytyłam w łóżku nie jestem kłodą i cały czas rozważam jak on w razie co jak kogoś ma jak mu udaje sie to ukrywac? W sumie ma okazję i to nie jedna prac uję bywa w różnych domach (z racji na swoja prace wykonuje remonty mieszkań)więc na dobrą sprawę może wchodzić w grę inna kobieta. muszę zacząć bardziej mu się przyglądać za bardzo chyba mu ufam i wierze .Bo czy to możliwe jest ,że 39 letni facet potrzebuje 1-2 razy sexu w m-cu?

Gość pozzioomkka
delikatnie w pracy zaczełam rozmawiać z kumpelkami jak tam one itp to nie wiem czy sie chwalą ,albo wsttdza sie o tym głośno mówić jak mają problem z partnerami . dodam tylko że jestem 5 lat młodsza od męża

Gość araaa
o losie :( nie każdy facet to "byk rozpłodowy" może Twój akurat z tych co dużo nie muszą :)

Ja podałem jedna wersję. Oczywiscie w gre wchodzi stres.Trudne czasy .Jak ma budowlankę to ciągle w tym pewnie jest zagłębiony.Jemu nie płacą.On nie płaci.Ciagła pogoń.Jedna robota skończona .Kasy niet.Na drugą potrzba na materiały itd. Jedź z nim na mały wypad i tam sie przygladaj. Ja byłem świnią.Więc wiem jak to się rozgrywa. Kolega dzwoni wieczorem i przerażonym tonem mówi przez telefon - najlepiej do Ciebie,ze coś mu w chacie nawaliło,że jak maż sie pojawi to żeby sie pilnie skontaktował.On wraca słyszy relacje od Ciebie i kur...mi rzuca że cholera wyjść musi a zmarzniety ..no ale ten kolega mu niedawno pomogł itd